4 5 ay oldu ama bomboş

• Kullanıcı nibleyn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

nibleyn

Kayıtlı Üye
öncelikle konuyu nereye acıcağımı bilmiyordum o yüzden yanlıs yerdeyse kusura bakmayın arkadaşlar

4 5 aydır youtube işinde ufak ufak bişeyler yapmaya calısıyorum toplamda 2 defa ödeme alabildim ve ödeme aldıktan sonra nasıl bir durumsa hep tbm ve bgbgler düsüyor. izlenimler nerdeyse yok denecek kadar aza iniyor :@ bunun nedeni nedir ? nasıl bunu aşabilirim ve birkaç tane kategori önerebilirmisinizi.

not: sadece spam calısabiliyorum

inanırmısın ben 8 ay sonra kazanmaya başladım . araştıracaksın deneyeceksin hocam başka yolu yok . ve en önemlisi taktikler geliştireceksin .

benim sorunumda o işte ben nekadar değişik taktik geliştirsemde olmuyor :@ bi ara spam bıraktım resmen videoları kendim pc den yükledim etiketleri fln elle girdim videoları
editleyip uploadladım hergün 4 5 tane video attım uzunu kısası hertürlü çalıştım ama basaramıyorum hala :@ ay biticek ben daha 50 tl yi toplayamadım 2 ay önce günde 50 binden asağı izlenmem yoktu simdi 2 bini görsem sükür diycem o derece en az elimin altında adsenseye bağlı 20 30 tane kanal var .s bunun nedenini hala bulabilmiş değilim

Her ay başı genel bir düşüş oluyor zaten.Ona denk gelmişssinizdir.

valla 1 k izlenim alıyorum şükrediyorum.1 k izlenim bana cep harçlığı bırakıyor 15 20 tl.2 kere ödeme alan adam daha çok ödeme alır.bence siz çok daha fazlasını istiyorsunuz.o yüzden [MENTION=8416]t366[/MENTION] hocamın dediği gibi daha çok taktikler geliştireceksiniz.Hiçbir taktiği başarısızlık olarak görmeyin.başaramadığınızı görmüş ondan olmayacağını görmüş olduğunuzdan yeni şeyler öğrendiğinizi unutmayınız.

önerebiliceğiniz bir kategori teknik vs bişey varmı arkadaşlar böyle boşa kürek çekiyor gibi hissediyorum kendimi su anki hedefim bile aylık 300 tl fln kazanmak.bi yardım ederseniz çok mutlu olurum

haklısınız ama benim bgbg ler ve tbmler 0.10 u hiç geçmiyor buna ne neden oluyor onuda bulamadım .s

önerebiliceğiniz bir kategori teknik vs bişey varmı arkadaşlar böyle boşa kürek çekiyor gibi hissediyorum kendimi su anki hedefim bile aylık 300 tl fln kazanmak.bi yardım ederseniz çok mutlu olurum

kusura bakmayın ama bu şekilde mesajlarda ben sert tepki veririm.araştırı hocam.2 kere ödeme almışsınız.oradan daha çok kanal açın devam edin.kategori ise youtubede videoları atarken kategori soruyor.girin bakın neler vardır.bu kadar hazırlı olmayın rica ediyorum.şuan tek kanal var yarım yamalak günlük 25 tl bırakıyor.Sebebi 6 ay boyunca tek o kategoriyi bulmuş olmamdan kaynaklanıyor.devam et araştırmaya böyle yardım konusu açmayın lütfen.

keşke elimde sihirli bir değnek olsada açıklasam ama yokkk bu işte temel şart araştırmak şart sabır şart en önemlisi kendi düşüncelerinle bir yere gelebilirsin yani araştırarak inceleyerek kendine bir yol çizebilirsin aksi halde yapacağın şeyler hep taklit olarak kalacak ve kendini aşamayacaksın bu döngü böyle devam edecek .... dediğim hususlar forumu çok oku çok araştır sürekli denemeler yap kanal çek film yükle dene sürekli dene sen denedikçe farklı şeyler göreceksin geliştireceksin kendine güven inan

emek olmadan yemek olmaz kardeşim forum zaten baştan aşağı bilgiyle dolu en baştan oku. ha ben hala yapamıyorum olmuyo diyosan boşla geç

kusura bakmayın ama bu şekilde mesajlarda ben sert tepki veririm.araştırı hocam.2 kere ödeme almışsınız.oradan daha çok kanal açın devam edin.kategori ise youtubede videoları atarken kategori soruyor.girin bakın neler vardır.bu kadar hazırlı olmayın rica ediyorum.şuan tek kanal var yarım yamalak günlük 25 tl bırakıyor.Sebebi 6 ay boyunca tek o kategoriyi bulmuş olmamdan kaynaklanıyor.devam et araştırmaya böyle yardım konusu açmayın lütfen.
arkadaşım ben hazırcı değilim sadece su anda bir yol arıyorum.Sizdende sadece tecrübelerinizi fln anlatmanızdan başka birşey istemiyorum.Bana para verin demiyorum farkındaysan sadece nasıl kazanabilirm onu öğrenmeye çalışıyorum

emek olmadan yemek olmaz kardeşim forum zaten baştan aşağı bilgiyle dolu en baştan oku. ha ben hala yapamıyorum olmuyo diyosan boşla geç

baştan aşağı haklısın arkadaşım ama anlamadığın nokta su emeklerimi boşa vermek istemiyorum baya bi uğrasıyorum aylık 200 300 ek gelir gelsin diye işten geldiğim gibi bununla uğrasıyorum.Sadece bir kaç tane tüyo ve fikir istemek hazırcılıksa eğer birşey diyemiycem.

arkadaşım ben hazırcı değilim sadece su anda bir yol arıyorum.Sizdende sadece tecrübelerinizi fln anlatmanızdan başka birşey istemiyorum.Bana para verin demiyorum farkındaysan sadece nasıl kazanabilirm onu öğrenmeye çalışıyorum

forumu araştırırsan nasıl kazanacağını değil 3 yıl sonra nerede daire alacağını düşünebilirsin.fazla uzakta arama bilgiyi forum=binlerce ansiklopediye bedel şuan için.

baştan aşağı haklısın arkadaşım ama anlamadığın nokta su emeklerimi boşa vermek istemiyorum baya bi uğrasıyorum aylık 200 300 ek gelir gelsin diye işten geldiğim gibi bununla uğrasıyorum.Sadece bir kaç tane tüyo ve fikir istemek hazırcılıksa eğer birşey diyemiycem.

bu kadar insanın attığı videolar şansına tutup para almıyo herkes kendini geliştirip çaba sarfediyo atacağı bi kategori bulmak için. sen şimdi yapamıyom diyip kenara çekilsen kategori istesen ayıp olmaz mı? ha yol gösterin dersen verilebilecek her bilgi için en az 10 konu var zaten. hazır beklemeyin lütfen.

İyi güzel diyorsun da adam aylardan beri kendince edindiği yöntemi-yolu her neyse artık şıp diye söyler mi?burada kazanan herkesin kendine göre bir yolu vardır ,sen de kendi yolunu kendin çizeceksin...pek çok konuda benim de sıkıntılarım var ama kalkıp ta milletten merhamet dilenecek halimiz de yok ,daha önce yaptıysan yine yaparsın ne olacak ki.

tamam arkadaşlar saolun gece gece ilgilendiniz mesaj attınız. çok teşekkürler

Ben şimdi sana katogori verirsem, 4 gündür 4 saatlik uyku ile ayakta duran arkadaşın hakkınız yemiş olmazmıyım sence? Bu ne demek oluyor, o adam 80 küsür saat çalışmış, hiç durmamış denemiş çeşitli katogoriler denemiş, tabi deneme ile bitmiyor;

çöp kanal açarsın dünya geneli vermeyen videlorı ayırırsın toplam 2 saat
uzun videlorı ünlem geç taktiği yaparsın en az 4 saat

Bu saydıklarım sadece birkaçı, kanal araştırırsın, dowloand edersin..

Tabi birde bu saydıklarımın mali tarafı var;

vds alırsın
Toplu +15 kanal satın alırsın..

Eşittir gelir elde edersin, sonra adsense den günlük gelirini takip edersin..

Anlatabildim mi? Hocam..

5 ayda aylık 3-4 bin tl kazanır duruma geldim. Bence ''uzun videolardan şaşmamak'' yeterlidir. Artık aklınıza dizi, film, çizgi film, belgesel... ne gelirse kategori farketmez uzun videolar candır :)

5 ayda aylık 3-4 bin tl kazanır duruma geldim. Bence ''uzun videolardan şaşmamak'' yeterlidir. Artık aklınıza dizi, film, çizgi film, belgesel... ne gelirse kategori farketmez uzun videolar candır :)

ben neredeyse 1 yıl olacak ayda 400 tl zor kazanıyorum bravo size 10 katı fazla para kazanıyorsunuz kaç saat nettesiniz ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri