[4.5 tb İçerik] i7-3930k-64gb-240 gb ssd 6 Tb Sunucu Devredilecektir (Almanya)

maestaso

Kayıtlı Üye
Sunucu özellikleri: Hetzner Datacenter (Almanya - frankfurt)

Intel Core i7-3930k @ 3.2 ghz
8x RAM 8192 MB DDR3
1x SSD 240 GB SATA
2x HDD 3,0 TB SATA Enterprise (Raid 0 Kullanılabilir 5.16 tb)
NIC 1000Mbit- Intel 82579LM
Aylık 30 tb trafik
2 adet ip (2.ip hiç kullanılmadı öyle bekledi sadece)

mu1eb.jpg

Her ay sunucuya ödenecek fiyat yaklaşık 60 euro (Kampanyalı fiyat, ilk aldığımda aylık 160 tl ye geliyordu şimdi döviz fırlamasıyla 200 tl)

Sunucunun C sürücüsü 240 gb ssd, D sürücüsü depo 6 tb hdd raid-0.
İşletim sistemi win 2012 r2 standart.

(Şahsen ssd programların hızlı çalışması dışında kullanmadım, raid 0-6 tb diskin ilk sektörlerin de 2,3 gb dosyaları 1,2 sn de atıyordu şu an diskin tamamına yakını dolu C den D ye bir 2 gb video aymayı denedim print almam zor oldu 2,3 sn de bitti çünkü Resim bakınız. sonuç olarak renderi hep hdd tarafında yaptım ssd den farkı olmadı.

21aies0.jpg

4.5 tb İçerik mevcuttur %70 i render edilmemiş Logo koyulmamış. %20 render edilmiş logo koyulmuş fakat upload edilmemiş. %10 renderli upload edilmiş.

Bunun en az 1.5 tb'ı çizgi film. 500 gb 4,5 dil animasyon film. gerisi uzakdoğu amerikan dizi. Aslında bende tam neler indirdiğimi bilmiyorum. O yüzden aldıktan sonra bu içerikleri beğenmedim, yada bunları ben zaten biliyorum, bunlar dünya engelli, gibi şikayetleri dikkate almayacağım. İyi başlık etiket ile en dandik içerikle bile ben baya para kazandım.(O içeriği sileceğim zaten tüm içeriklerin 100 de 0.1 i)

Not: (Kategori vermiyorum inmiş içeriklerden nasıl hangisini çalışacağınız size kalmış)

ztayxf.jpg

Sistemde çoğu render programı yüklüdür, ayrıca sa.nd.box.ie full sürüm kuruludur. Ana ip ile yt ye hiçbir yükleme yapılmadı ben kullandığım private proxyler ile s.andb.oxie üzerinden upload yaptım, aynı anda 50 den fazla bot ve tarayıcı açılabilir. YTdl yi yine proxy ler üzerinden kullanarak ipe zarar gelmesini engelledim. Torrentler de vpn üzerinden indi.

Sistemi size vermeden elden geçireceğim fazlalık programları ve bana ait klasörleri sileceğim. Sistemde virüs kesinlikle yoktur deneme yanılma programlarını hep sand.box yada vmware den hallederim. Cr.a.ck lama işlemlerinde de patch işlemini de sand.box içinde yapıp en son p.atchlanmış exe güvenli ise sistemdeki esas yere atarım. Sonuçta portable çalıştığım için tüm kanalların dosyaları şifreleri sunucuda. ( onlar dahil değil :) )

Dileyen böldürüp de kullanabilir bölme konusunda bilgim olmadığı için bu konuda destek veremem.

Devir sebebim çalışmaya pek vaktimin olmaması başka projeler üzerinde çalışıyorum, ayrıca bazı uzmanlık sınavlarım var. İçeriklerin boşa gitmesi aylarca render edip upload etmediğim içerikler + tekrar aynı fiyata makineyi aynı fiyattan bulmak çok zor olacağı için devretmek benim için zor bir karar.

Bonus1: (Bilmiyorsa) Devralan kişiye tekrar render yapmadan zamandan kaybetmeden alt yazı, altreklam geçmeyide anlatacağım (Sabit logo rendersiz olmaz). Ayrıca en hızlı nasıl hangi ayarda render yapılacak onuda gösteririrm ( uzun videolar için) . Bu açıdan dailym çalışacaklarında baya işine yaricaktır.

Bonus2: Ytnin tüm telifsiz müzikleri ve sesleri 12 gb yakın ses,müzik vardır. Tekrar render almadan nasıl sesi videonun ilgili eşleşen veren yerine koyulur yada ilgili yerdeki ses kısılır göstericem.

Devir işlemi için token linki vereceğim sonra siz o kod ile yeni hesap açabilir yada kendi hetzner hesabınıza makinayı transfer alabilirsiniz.

Son Durum : Bu ayın faturasını ödemeyeceğim yarın akşama kadar alan olmaz ise serveri üzülerek kapatıcam :(

Bana vereceğiniz 12si akşama kadar 400 TL ( Genel olarak bu ay için 600 sonraki aylar için 200 200... ödeyeceksiniz). Eğer aynı özellikte makine alıcaksanız piyasada şuan 350 den aşağı bu makineyi bulmak imkansız sanırım. Yani ucuzluktan yapılan kar ile içerikleri 1,2 ay da bedavaya getirebilirsiniz.

Son düzenleme:
kategori satışı gibi degil mi içerikler hazır ha isim vermissin ha videoları vermissin

kategori satışı gibi degil mi içerikler hazır ha isim vermissin ha videoları vermissin

Hocam kategori para kazanılan bir türde çalışma alanı diye biliyorum, ben burdaki hiç bir içeriğin para kazandırır şekilde garanti veremem. Ben en uyduruk olarak düşündüğüm videoyu attım para kazandım. Hepsini atsaydım neler olacağını biliyorum ama tembelim işte.

Günceldir, fiyat bu ayın ücreti dahil değil 550 olarak güncellendi.

Walla harika bir arsiv :) Belli ki isin ehli bir arkadas ...

Param olsaydi 5 dakika dusunmez alirdim , hayirli satislar olsun hocam ...

Dejavu, Günceldir. Son yt durumları yüzünden belirsizlik olduğundan. Fiyat 400 tl ye düşürdüm. Yarına kadar alınmaz ise serveri iptal edicem. Bu ay da boş yere verecek param kalmadı, bir sürü inşaat tadilat var.

Dejavu, Günceldir. Son yt durumları yüzünden belirsizlik olduğundan. Fiyat 400 tl ye düşürdüm. Yarına kadar alınmaz ise serveri iptal edicem. Bu ay da boş yere verecek param kalmadı, bir sürü inşaat tadilat var.

ödeme geldiği gibi almayı düşünüyorum benden önce davranan olmazsa tabi bana yar olmasa da umarım satılır boşa gitmez

Sistemde çoğu render programı yüklüdür, ayrıca sa.nd.box.ie full sürüm kuruludur. Ana ip ile yt ye hiçbir yükleme yapılmadı ben kullandığım private proxyler ile s.andb.oxie üzerinden upload yaptım, aynı anda 50 den fazla bot ve tarayıcı açılabilir. YTdl yi yine proxy ler üzerinden kullanarak ipe zarar gelmesini engelledim. Torrentler de vpn üzerinden indi.

su proxy olayını cok mrk ettim sandboxie ile nasıl proxy kullanarak aynı anda 50 kanal açıp yükleme yapıyosunuz ? anlatırsanız cok makbule geçer.

su proxy olayını cok mrk ettim sandboxie ile nasıl proxy kullanarak aynı anda 50 kanal açıp yükleme yapıyosunuz ? anlatırsanız cok makbule geçer.

Bu konuyu açıklığa kavuşturduğum için bana kızabilirler ama zaten çoklu çalışma ve ağır spam devri bittiği için pekde bi önemi kalmadı..

Sand.boxi olmadan 2,3 taneden fazla portable açamazsınız. Onun yerine profile yöntemi ile normal firefox kullanılabilir ama bu sefer ana bilgi hepsinde yani ana makinenin bilgisi tüm profillerde aynıdır. sandb.oxi de ise ayrı sanal disk kısmı oluşturur eğer ana sisteme erişimi kısıtlar iseniz mozilla hepten aynı flash sürücüsüne,driverlere aynı kullanıcı dosyalarına aynı sistem bilgisine ortak olamaz. Bu sebeple her bir sandbox tarayıcı ayarları yardımı ile sanki ayrı pc(vps) lerde çalışıyormuş kandırmacasını tamamiyle başarıyla yapar. Buna masa üstü botlarınıda dahil ederseniz private proxy sayınız kadar aynı anda farklı kanallara yükleme yapabilirsiniz. Ben aynı anda onlarca kanala yükleme yapmışımdır bir tanesi bile spamdan kapanmadı. Tabi ayarları yapmak hem uzun hemde yorucu bu yüzden çalışan adam işi o.

Bu sunucu ile 40 50 tane tarayıcı açsanızda kasmaz, o yüzden 50 den fazla dedim.

Günceldir akşam konu kapatılacak.

---------- Spam Engelliyici 15:44 ---------- Önceki Mesaj 15:04 ----------

Ödemesini aldığı zaman [MENTION=29045]caglar1[/MENTION] arkadaş sunucuyu teslim alacaktır. Konu şimdilik kilitlenebilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri