4.7 GB dan fazla dosyayı dvd e yazdırmak

mertmertol

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba İstanbul büyükçekmecede Bilgisayar teknik servis dükkanım var.Bulunduğum bölgede ne bir bilgisayarcı nede oyun cd si vs satan biryer var.Son zamanlarda müşterilerim sürekli oyun soruyor.İndirip kopyalayıp satmak basit ama herkezin yanında harddiski vs yok bu nedenle oyunları genelde dvd şeklinde istiyorlar.Örnek verecek olursam 20 gblık bir oyunu nasıl dvd5 şeklinde yazdırabilirim.Konu ile alakalı uğraşan olduysa yardımcı olursa senivirim.

Arkadaşlar merhaba İstanbul büyükçekmecede Bilgisayar teknik servis dükkanım var.Bulunduğum bölgede ne bir bilgisayarcı nede oyun cd si vs satan biryer var.Son zamanlarda müşterilerim sürekli oyun soruyor.İndirip kopyalayıp satmak basit ama herkezin yanında harddiski vs yok bu nedenle oyunları genelde dvd şeklinde istiyorlar.Örnek verecek olursam 20 gblık bir oyunu nasıl dvd5 şeklinde yazdırabilirim.Konu ile alakalı uğraşan olduysa yardımcı olursa senivirim.
win rar ile partlara ayırman lazım amma tam hatırlamıyorum bu yol üzerinden google soralabilirsin

Bildiğim kadarıyla 20 gblik oyunu 5 ayrı dosya şeklinde 4 er gb yüklüyorlar cdlere

Biliyorum ama daha önce winrar ile hiç uğraşmadım.Belki programı vardır kolay bi yoldan hallolur diye sordum.Teşekkürler araştırma yapacağım.

Winrar ile yapabilirsiniz.Kaç part yada kaç gblık partlara bölümesi gerektiğini vs ayarlarsanız partlara bölünür.Screenshot by Lightshot

aynen böyl yapılabilir ama direkt 4gb seçmek yerine orada hazırda yazılı olan "4.481 MB (DVD+R)" seçmesi daha iyi olucaktır.ben her zaman bu şekilde bölüp arşivliyorum.

ultraiso ile iso yu isz dönüştürüp sıkıştırıp cdye yükleyebirsin winrar mantığı değil isoyu sıkıştırıyor denemedim ama işine yarayabilir

hocam 7zip i arastır ben gta sanadreas'ı indirdim 2kb olarak fakat cıkartma işlemi uzun sürdü yani 7zip ile sıkıştırıp cd ye bile atabilirsin birde 7zip setup koyarsın bukadar basit

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri