4 adet kanalım sorgusuz kapatıldı?

• Kullanıcı XFQ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
[MENTION=4103]bojan54[/MENTION]
VİDEODA yalan yanlıs hiç birsey yoktu sadece bu aralar cok revaçta olan bir video idi elemanın birisi 1 ay önce yüklemiş 10k izlenim almıs ben 1 haftada 55 k alınca muhtemelen o şikayet etti cünkğü youtubede başka yükleyen yok videoyu birde oylamada 60 begeni 10 begenmeyen vardı

Cevap: Re: 4 adet kanalım sorgusuz kapatıldı?

[MENTION=4103]bojan54[/MENTION]
VİDEODA yalan yanlıs hiç birsey yoktu sadece bu aralar cok revaçta olan bir video idi elemanın birisi 1 ay önce yüklemiş 10k izlenim almıs ben 1 haftada 55 k alınca muhtemelen o şikayet etti cünkğü youtubede başka yükleyen yok videoyu birde oylamada 60 begeni 10 begenmeyen vardı

Valla çok ilginç bir durum telif yesen neysede şikayet nedir?

korku bazen seni yener ama bazende yenmesi gerekir..

Forumda çok kişi diyor ben her gün kanal açarım içine 200 300 video atarım ama onu yapanlar işi bilenler biraz daha sakin olmak lazım.

İlk 2 3 ay sıfırdan başlayacaksan maximum 4 5 kanalın olsun ve onlara gözün gibi bak hiç eşleşen falan barındırma içinde. Her gün 4 5 video at öz at.1 hesap içine 100 video atıp arkana bakmamak ne attığını bilmemektir.

Eşleşen videoları anında siliyorum. Gözüm gibi baktığım haber kanalımda gitti. Günlük 5 10 video atıyordum içine. Şimdi tekrardan açtım haber kanalı gene aynı günlük 5 10 video atıyorum. Nasıl olacak bilmiyorum.

korku bazen seni yener ama bazende yenmesi gerekir..

Forumda çok kişi diyor ben her gün kanal açarım içine 200 300 video atarım ama onu yapanlar işi bilenler biraz daha sakin olmak lazım.

İlk 2 3 ay sıfırdan başlayacaksan maximum 4 5 kanalın olsun ve onlara gözün gibi bak hiç eşleşen falan barındırma içinde. Her gün 4 5 video at öz at.1 hesap içine 100 video atıp arkana bakmamak ne attığını bilmemektir.

---------- Mesaj saat 03:30:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:29:01 civarında gönderildi. ----------

yöntem? sanal telefon falan aldıysan..Forumda çok kişi bundan yanmıştı 1 tanesi sanal olduğu anlaşılırsa diğerleride kapatılıyor diye..
Android telefondan hocam

para kazanma kapanmadıysa topluluktan kapanan kanalın parasınıda alırsınız benim burada konum vardı topluluk ihtarı 3 ihtarla kanal kapandığı halde paramı sorunsuz aldım :)

para kazanma kapanmadıysa topluluktan kapanan kanalın parasınıda alırsınız benim burada konum vardı topluluk ihtarı 3 ihtarla kanal kapandığı halde paramı sorunsuz aldım :)
Oh bir nebze olsun içim rahatladı. 10 Şubatı bekleyip sonucu hep birlikte göreceğiz ozaman. Kaç gündür içim içimi yiyordum.

Re: Cevap: 4 adet kanalım sorgusuz kapatıldı?

eyvallah üstad saolasın bilgilendirme için 700 lira olmustu alamıcam diye üzülüyordum insallah fazla kesinti olmadan alırız

Cevap: Re: Cevap: 4 adet kanalım sorgusuz kapatıldı?

eyvallah üstad saolasın bilgilendirme için 700 lira olmustu alamıcam diye üzülüyordum insallah fazla kesinti olmadan alırız
Ödemeyi alınca bana birşey kalmayacak zaten hocam borçları düşünüyorum sadece :). Biran önce bitsin diye. Bilgisayar aldım onun ödemesi var. Faturalar var. Umarım alırız.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri