4 ayda 3500tl almam lazım.Sizce Devam Etmelimiyim?

• Kullanıcı IKadavra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

IKadavra

Kayıtlı Üye
Günde 5-6 video atıyorum.Bazı forumlarda paylaşıyorum.

nw1hz.jpg

Son düzenleme:
Devam etmelisin. Kazancın yükseliyor bu güzel bir durum.

etmelisin tabiya durumun gayet güzel hiç bozma üstüne katarak aynen devam umarım istediklerin olur sonunda....

Devam et ama tamamen de bu işten para gelsin diye bekleme yazın heryer sezonluk işci alıyor oralara başvur paraya ihtiyacın varsa .

Bence de devam etmelisin bu başlangiçtaki ufak miktarlar seni yildirmasin paraya ihtiyaci olan insan (azimli insan taşi siksa suyunu cikarir) ihtiyaci olmayan kişilere göre daha cok caba saarfedersin bunun meyvesini de 1 ayin sonunda alacağindan eminim şayetki işin başinda bu miktari alabiliyorsan 2. Ayda 3700 tl den fazla bir miktar kazanacağindan eminim...

aynı anda kaç kanal idare edebiliyorsan okadar kanal aç...

benim aktif 5 kanalım var aylık geliri xxxx tl civarı, günde 1-2 saatimi ayırıyorum. yabancı haber içerikli çalışıyorum.

nekadar çok kanal okadar kazanma benim yöntem bu hocam.

Tbm sorun değilde, izlenim ve tik olsun başka birşey istemem, tbm en kolayi :)

Dostlar izlenimlerime göre , Adsense ayarlarından "3. taraf reklamları" kapattığımda TBM ve TO artıyor. Çünkü daha ilgili reklamlar çıkıyor ve izleyiciler daha çok tıklıyor.

Dostlar izlenimlerime göre , Adsense ayarlarından "3. taraf reklamları" kapattığımda TBM ve TO artıyor. Çünkü daha ilgili reklamlar çıkıyor ve izleyiciler daha çok tıklıyor.

Tık sayısı düşüyor o zamanda yine eşit oluyor kısaca :)

Abilerim benim şimdi 1 tane kanalım var. 1 tane adsens hesabım var
2-3 tane daha kanal açarsam;
-Bu kanal maillerini ayrı mı alcaz(yoksa aynı kanal mailinden oluyomu ?)
-Ayrıyetten adsens hesap açmaya gerek varmı?

Yardımlarınızı bekliyorum

O tbm bende olsaydı şuana kadar :D :D neyse devam et sırf tbmdeki oran için gene devam et hocam.

üstad benim adsense ingilizce.bu 3. taraf reklamlar hangi bölümde bulunuyor.kapatıp denemek istiyorum

dostum , ALLOW- BLOCK ADS---->>> AD serving >>> Third Party Ads.... e tıklarsan kapanır... Eğer adsense hesabını türkçe yapmak istiyorsan.....solda "ACCOUNT SETTINGS"--->>>"PERSONAL SETTINGS in yanında Edit e tıkla altta DISPLAY LANGUAGE göreceksin.... onu turkish yap....

bu 3. taraf nerde tam olarak göremedim yardım lütfen

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri