4 gündür hala awesomeness onay alamadık

rozetmen

Kayıtlı Üye
dizi kanalım ve haber kanalım ile başvurdum hala onay yok.bu arada giren varmıdır

Hesap özeti kısmına bir bak oraya geliyor davet, Orada yoksa Noel tatili nedeniyle belki çalışan yoktur şu an

yok hocam şimdi baktım zaten :) . kanal yeni ama 2 günde 350k hit düşürdüm şansa.ilk video yükleyen hakikatten index oluyormuş onu öğrendik.

Normal bazen uzuyor, 1,5 haftada onaylanan kanalım oldu.

Bence hiç bulaşma bu networke. İnsan forumdaki awe konularını bir okur.

Bende bir kanalımla bugün başvurdum boş kanal ne zaman onaylanacak bakalım

Boş kanalları dahi hemen onaylıyorlar gerisini siz düşünün.

Bence hiç bulaşma bu networke. İnsan forumdaki awe konularını bir okur.

Awe den hiç kazanamadığın belli :D

---------- Mesaj saat 00:10:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:09:46 civarında gönderildi. ----------

dizi kanalım ve haber kanalım ile başvurdum hala onay yok.bu arada giren varmıdır

christmas dan dolayı tatil vs bide ödeme dönemi, bu aralar biraz sabırlı olmak lazım ama normalde 2 günde onaylarlar

Arkadaşlar [MENTION=1670]HellRider[/MENTION] awe nn avukatı. Sorularınızı ona yöneltebilirsiniz. Kendisi çok kazanıyor. Ama parasını alamıyor.:D

---------- Mesaj saat 21:16:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:14:38 civarında gönderildi. ----------

Hocam neden suan awesomenessi karalıyorsunuz bildiğiniz varsa paylaşın lütfen yoksa karalamayın

Ya siz bunca awe hakkında yazılan mesajları hiçmi okumuyorsunuz. Bu kafayla zor yada [MENTION=1670]HellRider[/MENTION] sor.:D

Arkadaşlar [MENTION=1670]HellRider[/MENTION] awe nn avukatı. Sorularınızı ona yöneltebilirsiniz. Kendisi çok kazanıyor. Ama parasını alamıyor.:D

---------- Mesaj saat 21:16:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:14:38 civarında gönderildi. ----------

Ya siz bunca awe hakkında yazılan mesajları hiçmi okumuyorsunuz. Bu kafayla zor yada [MENTION=1670]HellRider[/MENTION] sor.:D

Evet kullanamayanların mesajlarını okuyoruz, paramı çatır çatır da aldım almaya da devam ediyorum bilip bilmeden uydurmayın.

Bu kafayla ? Benim neden kanalı bağladığımı bilmediğiniz için ve bu kafayla vs yazdıgınız için sizinle konusmanın anlamı yok sanırım . Size kendi kafanızla mutluluklar . Hayırlı akşamlar

awe'yede gireyemen bir pişman giren bin pişman :)

Adamlar tatil yapıyor biz kırılıyoz burda :D Sakin beyler :D

açılın ben doktorum! awesomeness tatil yapıyordur şimdi forumdaki 3-5 kişinin parasıyla ama borç almışlar ödeyecekler merak etmeyin yeni yıla bomba gibi girecekler [MENTION=1670]HellRider[/MENTION] hacı 2 telif yiyen kanaldan para aldınmı hiç millet ödemez diyor ama kimsenin başına gelmemiş sallıyorlar bunun cevabını bana verirsen müteşekkil olurum :D

açılın ben doktorum! awesomeness tatil yapıyordur şimdi forumdaki 3-5 kişinin parasıyla ama borç almışlar ödeyecekler merak etmeyin yeni yıla bomba gibi girecekler [MENTION=1670]HellRider[/MENTION] hacı 2 telif yiyen kanaldan para aldınmı hiç millet ödemez diyor ama kimsenin başına gelmemiş sallıyorlar bunun cevabını bana verirsen müteşekkil olurum :D

O sorunun cevabını ben de arıyorum, ilk defa geçen ay awe li kanalıma telif geldi bakalım cevabı bu ayın sonunda alcaz sanırım...

Ben christmasdan bahsediyorum, buradaki 3 5 kişinin parasıyla tatil yapıyor demiyorum.Espri yapmadım orada, neredeyse birçok firmanın bizdeki yıllık izne eşdeğer tatilleri başlar diğer aylara oranla ödemenin gecikmesi çok normal.Bizim kültürümüz gibi esnaf tarzında çalışmıyorlar, en ezik şirketler bile en fakir şirketler bile tatillerini yapar Rusya ve 3.Sınıf ülkeler Ukrayna / Letonya / Polonya ve diğer o bölgedeki ülkeler gibi.

Yoksa bizim 3 kuruş paramıza awenin ihtiyacı olmadığını cümle alem biliyor. ;)

---------- Mesaj saat 00:39:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:35:35 civarında gönderildi. ----------

O sorunun cevabını ben de arıyorum, ilk defa geçen ay awe li kanalıma telif geldi bakalım cevabı bu ayın sonunda alcaz sanırım...

Bende 1 telifle beklemedeyim bakalım.

Ben christmasdan bahsediyorum, buradaki 3 5 kişinin parasıyla tatil yapıyor demiyorum.Espri yapmadım orada, neredeyse birçok firmanın bizdeki yıllık izne eşdeğer tatilleri başlar diğer aylara oranla ödemenin gecikmesi çok normal.Bizim kültürümüz gibi esnaf tarzında çalışmıyorlar, en ezik şirketler bile en fakir şirketler bile tatillerini yapar Rusya ve 3.Sınıf ülkeler Ukrayna / Letonya / Polonya ve diğer o bölgedeki ülkeler gibi.

Yoksa bizim 3 kuruş paramıza awenin ihtiyacı olmadığını cümle alem biliyor. ;)

---------- Mesaj saat 00:39:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:35:35 civarında gönderildi. ----------

Bende 1 telifle beklemedeyim bakalım.

ciddi olduğumumu zannediyordun :D bendede telif var beklemedeyiz... ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri