4 haneden 0a inen var mı :)

şu hane yazanlar yüzünden bu duruma geldi zaten youtube, yine başlamış haneciler.

bende 0'ı tükettim bırakacam ya iyice sinir stres yaptı bu youtube bende

Kazanç hala 4 haneli fakat adsense girmeye korkuyorum uçtu uçacak gibi hissediyorum.

yt işiyle bir süre uğraştım ama deneme yapmaktan belli birşey kazanamadım. yorumlara baktımda hep kanal kapandı, adsense banlandı demişsiniz nasıl kapanıyor teliften mi yoksa fazla video ve çoklu kanal olduğu fark edilip spamdan mı?

Eskiden youtube vardı.
Ne kazanırdık beahhh... :rolleyes:

Şu aralar kanalınız ayaktaysa parayı götürürsünüz, çünkü tbm ler yükseldi :)

Bu olaylar tam yeni başladığında son ödememi de alıp borçları falan kapatmıştım o yüzden rahatım tabi ama her ay elimize geçen düzenli para gelmeyince büyük bir boşluk oluştu zamanla her şeyin düzeleceğini düşünüyorum pes etmek yok

Kapananı sorun çıkartmadan ödeyen(%70-80oraninda) partner çıkarsa tekrar 5 hane zor olmaz.

Değiştirdim.

Üyenin birisi geliyor skype ekliyor. Diyor açıkları ben bildiriyorum hatta daha önceki bildirdiklerini söylüyor şunu şunu ben kapattırdım diyor. Şimdi nasıl birşeyler yazıp çizelimki. Artık hazır yok gerçekten emek verenler kendi yollarını çizerler.
Aynı durumu ben yaşadım hocam çok güzel bir yöntem bulmuştum formdan karaktersizin birine söyledim açıklarını bildirmiş ******** şu anda birde burda partnerlik almiş reklam yapıyor...

En pis insan sonradan görmüş insan her halde :D Parayı gören köpeği olmuş mesajlardan belli ayıptır yahu o nasıl bir egodur herkes yok 5 hane yok 6 hane benim gözümde para köpeği yok abi yok yok sonradan görmeden korkacaksın

Ben 5 haneden 0'a indim Allahtan bu paraya bel bağlamadım yoksa durum bayağı sakat olurdu. En son aldığım ödemeyle sağlam bir ekipman almıştım özgünü geliştirmenin yollarını arıyorum ama o da imkansız gibi birşey.

En pis insan sonradan görmüş insan her halde :D Parayı gören köpeği olmuş mesajlardan belli ayıptır yahu o nasıl bir egodur herkes yok 5 hane yok 6 hane benim gözümde para köpeği yok abi yok yok sonradan görmeden korkacaksın

Ne yani doğuştan zengin olan normal mi davranıyo diyosun :)

aynen hocam, bende bu forumda okuduğum 3 yorumdan birinde aynı şeyleri düşünüyorum.

hane falandan ziyade 5 aydir yt ile ugrasmiyorum tek kanal acmadim. bakalim nolacak.

mobilden yazilmistir...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri