valla tebrikler hocam herkes bu durumdayken..0 haneden 4hane ciktim bu olaylar olmasa 5te olurdu
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
valla tebrikler hocam herkes bu durumdayken..0 haneden 4hane ciktim bu olaylar olmasa 5te olurdu
Çok haneden 4 haneye düştüm. Yakında yine çok hanelere çıkıcam![]()
şu hane yazanlar yüzünden bu duruma geldi zaten youtube, yine başlamış haneciler.
Aynı durumu ben yaşadım hocam çok güzel bir yöntem bulmuştum formdan karaktersizin birine söyledim açıklarını bildirmiş ******** şu anda birde burda partnerlik almiş reklam yapıyor...Değiştirdim.
Üyenin birisi geliyor skype ekliyor. Diyor açıkları ben bildiriyorum hatta daha önceki bildirdiklerini söylüyor şunu şunu ben kapattırdım diyor. Şimdi nasıl birşeyler yazıp çizelimki. Artık hazır yok gerçekten emek verenler kendi yollarını çizerler.
tamam bende 5haneden 3hanelere düştüm oldumu ?![]()
En pis insan sonradan görmüş insan her haldeParayı gören köpeği olmuş mesajlardan belli ayıptır yahu o nasıl bir egodur herkes yok 5 hane yok 6 hane benim gözümde para köpeği yok abi yok yok sonradan görmeden korkacaksın
En pis insan sonradan görmüş insan her haldeParayı gören köpeği olmuş mesajlardan belli ayıptır yahu o nasıl bir egodur herkes yok 5 hane yok 6 hane benim gözümde para köpeği yok abi yok yok sonradan görmeden korkacaksın
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.