4 Haneli Kazanmak İçin İçeri

• Kullanıcı mertmertol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

mertmertol

Kayıtlı Üye
Kendi kullandığım bir sistem var.Daha önce verildimi bilmiyorum ama verildiyse tekrar gündemi gelmesi için hatırlatmış olayım.

Voice bot ile günde 5-6 video atarak 1 ay ın sonunda 4 haneli rakamlara ulaştım.

Yapılacak işlem çok basit

İzlettirmek istediğiniz ülkenin haber kaynağını buluyorsunuz.

örnek verecek olursak google a live news yazın son yarım saat içinde yayınlanan haberleri bulun.İçeri kopyalayıp voice bot programında veya voice bot sitelerine yapıştırıp ses dosyasını kayıt edin.Haber ile ilgili 8 10 adet görseli 3 dakikayı geçmicek şekilde slayt yapın.Konu başlığını düzgün girin.Kopyaladığınız ses dosyasının yazılarını açıklamaya yapıştırın.1 videoyu hazırlamak pc niniz hızına bağlı olarak upload süresiyle beraber 20 dakikayı geçmez.günde 100 dakikanızı ayırarak 1 ay doldukdan sonra 2. aya girerken kazancınızın 4 haneli rakamlara ulaştığını göreceksiniz ve ya yaklaşacaksınız.Otomatik tag creator kullanmanız işinizede koyalaştıracaktır.Sadece bu şekilde slaytlar hazırlayarak bgbm in 2 dolar civarında gezdiğini söyleyebilirim.

Kafasına yatan arkadaşlar deneyebilir.Sonuçta herhangi bir maliyet söz konusu değildir.Herkeze bol şanslar.

tag maker yazdığınız kelimelere yakın taglar bulur : http://betterwaytoweb.com/tag-generator-for-youtube

bu link kalitelidir arka fon müziğiyle beraber okuyor. pcden çıkan sesi kaydetme programıyla kullanışlı hale gelir: http://www.readspeaker.com/voice-demo/

burdan ise direk ses dosyasını indirebilirsiniz : http://www.fromtexttospeech.com/

camstudio 480p costum file oluşturarak bir sonraki yapacağınız slayt için baya kolaylık sağlıyor.Anlamayan yada konuya daha hakim olmak isteyen kişiler yardım isterlerse team ile bağlayıp 1 adet video hazırlayabilirim.

dipnot: 5-8 arasından fazla tag kullanmayın

ARKADAŞLAR Yazmayı unutmuşum haberlere erken erişim sağlamak için chrome uzantı ekleye gelin usatoday uygulamasını indirin anlık haberleri daha kolay bulabilirsiniz.Bunun gibi birçok uygulama var abd news, paris news, roma news, yazarak haber sitelerinin uygulamarına erişin çok daha kolay olacaktır.

https://www.youtube.com/watch?v=BPR6MR2eorw

Son düzenleme:
Böyle kar amacı gütmeyen paylaşımlar görmek beni çok mutlu etti teşekkürler hocam

Ülkemizden çıkan reklam paralarını bi şekilde geri sokmamız gerekiyor bencil olmak iyi değil damlaya damlaya göl olur hocam. :)

bir tane adam gibi ödeme yapan partner bulamıyoruzkii yapalım adsensee kullansakk bu sistem kazanç ne derecede sağlarızz bilmiyorum.

foruma boyle konular kazandırdıgınız için tesekkur ederım yaptıgınız yeni başlayanlar icinn guzel bir konu .

zamanında bu şekilde bi kaç kanal yapmıştım.
özellikle trend haberler kısa sürede güzel izlenimler almaya başladığında kanal kapanıyordu maalesef.
ya şikayetten, ya da flagdan.. o zamanlar bunu çözememiştim.
deneyecek arkadaşlar umarım karşılaştığım bu sıkıntıları yaşamaz.

paylaşımınız için teşekkürler.

bir tane adam gibi ödeme yapan partner bulamıyoruzkii yapalım adsensee kullansakk bu sistem kazanç ne derecede sağlarızz bilmiyorum.

hocam kanal kapanana kadar ödeme alıyorsunuz ben şuan 3 adet kanal ile uğraşıyorum.daha kanal kapanmadı kapanırsada sorun yok çok büyük emek harcamıyorsunuz.

Teşekkür ederim

Teşekkür ederim. Motivasyon arttıran bir paylaşım.

kanal kapanmaları na karşı nasıl önlem alınabilir. 4 tane buna benzer kendime özgü animasyona benzer amator slayt yaptım. şikayet yedim ve kapandım. nedense itirazlarada cevap verilmedi.Elimde delil olmasına karşiın. sonrada özgün den slayttan soğudum. Adsense mi yoksa partner mi kullanıyorsunuz? kanal kapanmamasını nasıl başarıyorsunuz, özel bir çabanız varmı

kanal kapanmaları na karşı nasıl önlem alınabilir. 4 tane buna benzer kendime özgü animasyona benzer amator slayt yaptım. şikayet yedim ve kapandım. nedense itirazlarada cevap verilmedi.Elimde delil olmasına karşiın. sonrada özgün den slayttan soğudum. Adsense mi yoksa partner mi kullanıyorsunuz? kanal kapanmamasını nasıl başarıyorsunuz, özel bir çabanız varmı

valla hocam partner yok çok emek harcamıyorum işimi birazda şansa bırakıyorum benim 3 kanalım var daha kapanmadı 2 aydır bu şekilde 3-5 bişiler kazandım kapanırsada sorun yok çok büyük emek veriyoruz sonuçta aldığımız kardır.

Güzel paylaşım ve üstüne düşüldüğünde kısa zamanda 4 hane kazanmak içten bile değil katılıyorum...

Böyle paylaşımlar gerçekten işin başındaki arkadaşlar için nimet niteliğinde olmalı... Ama maalesef hala ben kazanamıyorum diyenler çıkıyor... :(

Hala ve hala ben neden kazanamıyorum, ben içerik bulamıyorum... vb nedenlerle sitem eden arkadaşlar sözüm size; alın işte size içerik, alın size taktik...

Paylaşım için tekrardan teşekkürler...

BOL KAZANÇLAR...

son 2 gündür millet forumda trilyonluk fikirler veriyo ya :D
özellikle yeni başlayacak arkadaşlar için yararlı olacaktır bende bi ara denedim bu tarz bişey ama içersinde görüntü yerine videolar kullandığım için şikayet yedi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri