Web sayfamızda gördüğünüz seçenekler mevcuttur.sitedeki lavaşların adedi çok fazla. 10 luk poşetler halinde yok mu? [MENTION=40648]Cigkoftee[/MENTION]
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Web sayfamızda gördüğünüz seçenekler mevcuttur.sitedeki lavaşların adedi çok fazla. 10 luk poşetler halinde yok mu? [MENTION=40648]Cigkoftee[/MENTION]
Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz.4 kılo siparişi verdim ertesi gün geldi.şuan tadına baktım gayet güzel almadan önce önyargılarım vardı ama beklediğimin kat ve kat üstünde
Kargo ücretsizdir.Kargo dahil mi ? Değilse kargo ücreti nedir?
Satışlarımız güncel ve aktiftir.
Merhabalar şimdiden afiyet olsun.Konumuzun ilk sayfasında müşteri yorumlarımız mevcuttur.Umarım sizde herkez gibi memnun kalırsınız.4 kg sipariş geçtim. İnş memnun kalır ve alış-verişe devam ederiz![]()
Merhabalar ürünlerimizde fiyat artışı oldu ama 1 hafta önce değil ortalama 2 aya yaklaşık oldu zam yapalı.Ürünlerimiz her zaman aynı standartlarla üretilmektedir.Şikayet durumunuzu üretim departmanıma iletmekte olup konuyla en kısa sürede ilgilenilcektir.1 hafta önce aldım eskisi kadar lezzetli gelmedi. Paraya artirip malzemeden kismislar heralde 31.5 a aldığım lavas vs vs suan aldgmda 38 tl tuttu bakalam hayrlisi![]()
Satışlarımız güncel ve aktiftir.
Sipatiş buradan değil.Web sayfamızdan sipariş oluşturup vermeniz gerekmektedir.pm ATTIM hocam bakarmısınız
Teşekkürlerİştahım açıldı, hayırlı satışlar![]()
Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz.Afiyet olsun.Yazmayı unutmuşum. Ürününüzden memnun kaldık. 4 Kg sipariş etmiştik. Kalanını derin dondurucuya attık. Bitince tekrardan görüşmek dileğiyle. Hayırlı satışlar.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.