4 Kg Çiğ köfte 24 TL + (Lavaş , Sos ve Eldiven seçenekleriyle) (Ücretsiz Kargo)

Fiyatlarımızı Nasıl Buldunuz

• Kullanılan toplam oy
    323
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şimdi 4 kilo istanbul çekmeköy e sipariş verdim hocam acaba ne zaman kargo gelir
Merhabalar ürünleriniz bugün kargolancaktır.Kargoda bir aksilik olmazsa Perşembe günü elinizde olur kargonuz.

---------- Spam Engelliyici 02:07 ---------- Önceki Mesaj 02:06 ----------

Denemek için sipariş geçtim hocam. Kullanıcı ismim aynı beğenirsek inşallah devamı da gelicek. Kolay gelsin. [MENTION=40648]Cigkoftee[/MENTION]
Merhabalar öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.Umarım memnun kalırsınız uzun süre çalışmak dileğiyle :) Şimdiden afiyet olsun.

---------- Spam Engelliyici 02:08 ---------- Önceki Mesaj 02:07 ----------

Bugün siparişim geldi 1kg çiğköfte + lavaş+ sos gayet güzel, lezzetli, çok acı değil.Bidahakine 2 veya 4 kg sipariş edicem , hayırlı satışlar.
Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz.Afiyet olsun memnun kaldığınıza sevindik.

24 Saat olmadan çiğ köfte geldi :) dolaba koydum yarın deniycem inşallah.

edit : 2 günde 4 kilo çiğ köfte yedik bitti gelecek ay yine sipariş edicem tadı güzeldi gerçekten ..

Son düzenleme:
İstanbul ici dükkana gelip alabiliyormuyuz?

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün 4 kilo çiğ köfte + 25 lavaş + 1,5 litrelik sos tekrar sipariş verdim. Sabırsızlıkla bekliyorum. ☺

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İstanbul ici dükkana gelip alabiliyormuyuz?

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhabalar biz çiğköfte dükkanı değiliz.Kurumsal bir çiğköfte firmasıyız elden teslimatımız bulunmuyor malesef.Sadece kargo ile gönderim sağlayabiliyoruz.

Siparisim 24 saat olmadan geldi. Kesinlikle öneririm.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İşlem tipine izin yok diye hata alıyorum.Kapıda ödeme şansımız yok mu bunu?

Oses'e oranla ürün nasıl, tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim.

geçen ki alınan 1 kg çigköfteye doyum olmadı.... az önce bitti ne yazıkki :( bu sefer 2 kg sipariş geçildi böyle bir lezzeti sundugunuz için teşekkür ederim kolay gelsin :D

Nasilda canim cekti. Yurt disina da gonderseniz alirdim.

İşlem tipine izin yok diye hata alıyorum.Kapıda ödeme şansımız yok mu bunu?
Merhabalar sistemlerimizde herhangi bir sorun yoktur.Kartınızdan veya bankanızdan kaynaklı hata almaktasınız.Bankanızla ileitşime geçiniz Gıda ürünlerinde kapıda ödeme sistemi mevcut degil malesef.Ödemenizi havale ile yapabilirsiniz.

---------- Spam Engelliyici 14:04 ---------- Önceki Mesaj 14:02 ----------

geçen ki alınan 1 kg çigköfteye doyum olmadı.... az önce bitti ne yazıkki :( bu sefer 2 kg sipariş geçildi böyle bir lezzeti sundugunuz için teşekkür ederim kolay gelsin :D
Hem ucuz hem kaliteli ürün ortaya koyuyoruz.Fiyat 5 TL diye insanların akıllarında ? kalabilir ama sebebi şu yüzden biz üretici firmayız.Dışardaki çiğköftecilerle karşılaştırma yapılırsa 20-30 TL vermeleri çok doğal çünkü işyerlerinin kirası,elektrik,su,eleman masrafı,vergisi,sigortası bunları insanların gözü görmüyor.Dışardaki çiğköftecilerde üreticilerden ortalama 5-8 TL arasına alıyorlar.

---------- Spam Engelliyici 14:05 ---------- Önceki Mesaj 14:04 ----------

4 kilo aldıgımzda 4 parça vakumlu pakette gönderme imkanınız varmı. 4 kiloyu bi açmada tüketemeyiz çünkü :) bide vakumlu halde kaç gün saklanabiliyor
Merhabalar ürünler 1'er kg vakumlu paketlerde gönderilmektedir.Ürünlerinlerin son kullanma tarihi 7 gündür.Vakum açıldıktan sonra 24 saat içinde tüketilmesi gereklidir.

---------- Spam Engelliyici 14:08 ---------- Önceki Mesaj 14:05 ----------

Nasilda canim cekti. Yurt disina da gonderseniz alirdim.
Merhabalar yurtdışına gönderim sağlayamıyoruz malesef.Sadece Türkiye'de kargo firmalarının dağıtım yaptığı noktalara kargolama yapabiliyoruz.

4 kilo almıştım dün gece ilk gördüm 3 tane kalmış evdekiler sevdi bunu bittikçe alıcam :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri