Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhabalar lavaş seçeneklerinde değişiklik yapılmamaktadır.Bu adetler müşteri talepleri doğrultusunda ayarlanmıştır.Yeni bir çalışmamız olursa ilerki zamanlarda düşünebiliriz.[MENTION=40648]Cigkoftee[/MENTION] hocam lavaş paketlerini 10 - 15 - 20 - 25 diye yapar mısın
geçen gün 2 kg kilo +25 lavaş aldım lavaşları yiyemeden hepsi kurudu....
özellikle lavaşın 15li paketini çok rica ediyorum
Merhabalar ürünler Pazartesi günü kargolancaktır.Şimdiden afiyet olsun dileklerimizle.[MENTION=40648]Cigkoftee[/MENTION] hocam siparişi verdim ödemeyi yaptım Kuveyttürkten
Merhabalar bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.Mesajım bulunsun. Aylık çiğköfte sipariş eden birisiyim. Birde sizi deneyeyim. Pazartesi büyük ihtimal rahatsız ederim![]()
Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz.Afiyet olsun umarım memnun kalmışsınızdır.30 Saat içinde kargom geldi dün 7de vermiştim siparişi çok iyi paketlenmiş ayrı ayrı tadına akşam bakacağım
Ayrıca hocam bir tavsiye yanında bir kaç tane eldiven yolllamanız iyi olabilir gibime geldi.
Merhabalar satışlarımız güncel ve devam etmektedir.Şimdiden hayırlı olsun diyelim bizde.(Kına gecesi için)nisan da kına gecesi için alıcam, inşallah o zaman kadar satış devam eder.
Merhabalar öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.Umarım memnun kalırsınız.Şimdiden afiyet olsun.4kg siparis verildi.tadini merk ediyorum acikcasi.
Çiğ Köfte : Kategori : cigkoftee.com bu kategoriden tüm paketlerimizi görebilirsiniz.1 kilo luk mini paket kaldırıldı mı ?
Editt: görmemişim duruyormuş![]()
Mng kargo yuzunden cig kofte bugun geldigi halde getirmedi.yarin getircekmis bilginiz olsun.Tüm ürünler kargolandı.Şimdiden afiyet olsun.
Tüm ürünler kargolandı.Şimdiden afiyet olsun.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.