Hey maşallah hangi kargo şirketi şimdi 2 günde gelir yurtiçi olursa 1 gun Daha eklemek gerektr
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Mng banada gec getircekti gittim kendm aldm.cig kofte geldigi halde getirmediler bagirdim cagirdim bnde.en iyi yurtici.Mng ile sorun yaşadım ilk defa. Sürat kargo çok güzeldi. Mng perşembe günü aldığım kargoyu cumartesi getirdi. Normalde Cuma geliyordu hep. Gıda olduğu için önem gösterip erken getiriyor kargo firmaları.
Neyse ki hiç bir sorun olmadan geldi. Çiğ köfte gene çok güzeldi. Biraz fazla yedim karın ağrısı oldu![]()
Merhabalar kredi kartı veya havale sistemi ile ödeme yöntemleri mevcuttur Çiğköfte siparişi, çiğ köfte fiyatı : cigkoftee.com web sitemizde.webmoney odemesi varmi hocam , var ise siparis vereyim hemen
Yeşillik sevkiyatının olmasına kargo firması müsade etmiyor.Yeşillik sevkiyatımız bulunmamaktadır.Hocam acilen yeşillik eklemen lazım bence süper olurdu gerçekten![]()
Yeşillik sevkiyatının olmasına kargo firması müsade etmiyor.Yeşillik sevkiyatımız bulunmamaktadır.
Ürünleriniz perşembe günü kargolancak kargo takip numaranız size ulaştığında kargo firmasını arayarak ne zaman elinize ulaşacağınızı öğrenebilirsiniz[MENTION=40648]Cigkoftee[/MENTION] , siparişi simdi verdim elime ne zaman ulaşir bilgilendirirmisiniz.
Afiyet olsun umarım memnun kalırsınız.bende sipariş geçeyim şimdibakalım nasıl bir çiköfte hastası olarak merak ettim
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.