Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Satışlarımız güncel ve devam etmektedir.
14:00 kadar verilen siparişler aynı gün kargoya verilir.(Sevkiyatımız olduğu günlerde geçerlidir.)15-20 dakika içerisinde sipariş geçsek bugün kargolanır mı hocam ?
14:00 kadar verilen siparişler aynı gün kargoya verilir.(Sevkiyatımız olduğu günlerde geçerlidir.)
Merhabalar yurtdışına sevkiyatımız bulunmamaktadır.Sadece Türkiye içindeki kargoların çalıştığı bölgelere gönderebiliyoruz.ustam yanlis anlamada gercekten yurtdisina yollama gibi bir ihtimaliniz oluyormu acaba olursa 8 kg soylemek istiyorum![]()
Merhabalar yurtdışına sevkiyatımız bulunmamaktadır.Sadece Türkiye içindeki kargoların çalıştığı bölgelere gönderebiliyoruz.
Gıda maddesi Yurdışına gelene kadar bozulur kargo sürecinde.kargo ucretini ben odeyebilirim karsi odemeli yollayabilirsiniz![]()
Gıda maddesi Yurdışına gelene kadar bozulur kargo sürecinde.
Aksine bana aci geldiAcisi bana cok cok az geldi , yaninda sos aldim ondanda bisey anlamadim ozel olarak bol acili yaptirabilme imkanimiz var mi ?
GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Veriyoruz tarifini hatta Türkiyede bu işi yapmadığınız taktirde işide öğretiyoruz.Yurtdışında çiğköfte firması açacak kişilere karşılında (50.000 TL alıyoruz.)sansimiz yok tarifinide vermezsinizki![]()
Özel acı sosumuzda vardır.Özel sipariş olarak alıyoruz şuan için.(1 KG ACI SOS KARGO KDV DAHİL 10.50 TL'dir.Acisi bana cok cok az geldi , yaninda sos aldim ondanda bisey anlamadim ozel olarak bol acili yaptirabilme imkanimiz var mi ?
GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Merhabalar herkesin damak zevki ayrı olduğu için.Bazı kişilere acısız bazı kişilerede çok acılı gelebiliyor.Tamamen damak zevkine bağlıdır acı olayı.Aksine bana aci geldi
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhabalar öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.Umarım memnun kalırsınız.Afiyet olsun.4 kiloluk siparişi verdik hayırlısıyla bakalım beğenebilecekmiyiz![]()
Sadece kargo ücreti 7 TL verdiğimiz için aşağısı kurtarmıyor.iyi satışlar 1-2 kglik fiyatlar da artış fazla olmuş. sonuçta ilk olarak denemek için alacak olanlar da vardır bunu gözardı etmemek lazım.
Merhabalar 1-2-3-4 kg verilen siparişlerin hepsi (1'er kg vakumlu poşetlerde gönderilmektedir.Konumuzun ilk sayfasında detyalı tüm bilgiler mevcuttur.Okumanızı tavsiye ederim.4 kilo sipariş edicegimde 1 kg lık paketlerde gonderir misiniz ?
Kargo ücretini siz öderseniz indirim yapma şansımız mümkün olabilir.iyi satışlar 1-2 kglik fiyatlar da artış fazla olmuş. sonuçta ilk olarak denemek için alacak olanlar da vardır bunu gözardı etmemek lazım.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.