4 tane kanalım kapatıldı

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Alex

Kayıtlı Üye
şimdi toplam 14 kanalım vardı neden aralarından bu 4 ü kapatıldı merak ediyorum, spam vs. den kapatıldığı yazıyor, diğer 10 kanalım ayaktayken bu 4 kanalın kapatılmasındaki ortak özellik ne onu öğrenmek istiyorum.

Ancak telefon onayı istiyor kapatılan kanallarıma girince, sizce telefon onayını yapayım mı? yoksa telefon onayını yaparsam diğer 10 kanalımda tehlikeye girer mi, teşekkürler.

geçmiş olsun. kanalların adı ile youtube de aratın orda zaten kanallar şundan dolayı kapatıldı yazar telf onayı olsa da açılmıyor bir daha.belki mailleri aynı ip den aldıysanız onadan 4 ü kapatılmış olabilir. tekrar geçmiş olsun. konuları aynı mıydı.

geçmiş olsun. kanalların adı ile youtube de aratın orda zaten kanallar şundan dolayı kapatıldı yazar telf onayı olsa da açılmıyor bir daha.belki mailleri aynı ip den aldıysanız onadan 4 ü kapatılmış olabilir. tekrar geçmiş olsun. konuları aynı mıydı.

beni çok üzecek kanallar değillerdi, yeni açmıştım henüz, mailleri onaylı mail adresi satan bir arkadaştan almıştım.

asıl sağlam beni ayakta tutan kanallarıma birşey olmadı çok şükür, şu yazıyor kanala linkine girince:

Bu hesap, YouTube'un spam, oyun ve yanlış yönlendiren içeriğe karşı politikalarını ihlal etmesi veya diğer Hizmet Şartları ihlalleri nedeniyle askıya alındı.

konuları farklıydı, onaylı mail satan arkadaştan mail alıp açtığım birkaç kanalım kapatılmamış, bu 4 ünü aynı ip den almış olabilir o arkadaş sizin dediğiniz gibi.

Sizce telefon onayı yapayım mı kapanan kanallarımda? gerek var mı?

Bana da aynısı oldu telefon onayı yaptım yine açılmadı. Ama siz bilirsiniz.

kapatma sebepleri cinslesmeye basladi. kesin bir sebep goremiyorum. araba kazalari kanalim vardi. 20-30 video atmistim 1 ay once. icinde ne kelime, ne de tag degisikligi vardi, aynen oldugu gibi atilmisti. 3 gun once spam nedeniyle kapatilmis.

youtube to youtube çalıştığımız için mi spam olarak algılıyor acaba

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri