40 Adet Kanal Satışı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Beachturk

Kayıtlı Üye
Kanal Adi : (Pm ile)
Kanal Kategorisi : Haber,komedi, dans frikik kaza yerli yabancı karışık
Kanal Dili : karışık dillerde kanallar var
Abone Sayisi : değişkenlik gösteriyor 800 abonesi olan var da abonesi olmayan da
izlenim Sayisi : günlük 30k üzeri tüm kanallar toplamı
Kanalinizda UYARI Varmi : 1 tane oaln da var hiç olmayan da çok 2 ihtarlı 1-2 tane olabilir
Kanalinizin Gunluk Kazanci : 30k izlenim 10-14 dolar üzeri banko geliri var
Kanal Satis Fiyatiniz : 1500 dolar pazarlık yapılır
ciddi alıcı arkadaşlar tekli ya da toplu satış için iletişim kurabilirler ufak tefek kanalları elden cıkarıyorum pek çok kanal var elimde günlük ne kadar kazançlı ya da hangi kategoriden kanal istiyor iseniz pm atabilirsiniz kanalların hepsinde toplam 20k üzeri video yüklüdür. kanallar oldukça eskidir 1.5 yıl önce açılan da var 4-6 ay önce açılan da var ciddi alıcılar detaylar için pm atabilir

500 doların üstüne satamassın heleki telifliler felan telif yeme ihtimalleride göz önünde bulundurulursa :) imkansız gibi bişey.

40 kanalın günlük toplam geliri 10-14 dolar demişsiniz. bunu tek bir kanalın istatisligine dökersek pekte bi geliri yok zaten.

adsense ıstatıstıklerı ekleyebılmenız mumkun mü?

---------- Mesaj saat 18:54:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:53:09 civarında gönderildi. ----------

500 doların üstüne satamassın heleki telifliler felan telif yeme ihtimalleride göz önünde bulundurulursa :) imkansız gibi bişey.

ederi var kanalların. zaten gunluk ortalaması 12$. * 30d. = 360$ aylık. telıflılerı cık. 300$ desen, ortalama 3 katı fıyatına gıtse zaten kafadan 900$'ı var. adsense raporlarını gordukden sonra daha ıı kesınlesır. eksıler artılar tartısılır elbet.

40 kanalın günlük toplam geliri 10-14 dolar demişsiniz. bunu tek bir kanalın istatisligine dökersek pekte bi geliri yok zaten.

bende diyordum hangi sazan ilk yazacak aman sen söylemesen kimse bilmiyordu
iletişim kurmak isteyen arkadaşlar r10 dan ulaşabilirler

benimle böyle konusma canımı sıkma.

ben alıcı insanı bilinclendirmek için yazdım bu postu.

bu kanalları alan sazandır zaten. hem telifliler var hemde haber kanalları var.

haber kanalının teif yeme ihtimali cok yüksektir.

bu forumdaki bir amatör bile tek 1 kanaldan günde 50 cent kazanırken sen 40 kanalda 20 doları bulamıyorsan asıl sazan sensindir.

500üde gectim 100 dolar veren ahmaktır.

açık ve net bir şekilde satışı baltalıyorum.

bu forumdaki bir amatör bile tek 1 kanaldan günde 50 cent kazanırken sen 40 kanalda 20 doları bulamıyorsan asıl sazan sensindir.

nolur baltalama :) kesin satamam şimdi hata bende ki cevap yazıp sana kendini adam hiseettirdim. dileyen arkadaş r10 dan ulaşabilir çoluk çocukla uğraşamıyorum bu aralar hiç havamda değilim

özel mesaj kutunuzu aralarmısını mesajım gıtmıyor. pm atcam :)

nolur baltalama :) kesin satamam şimdi hata bende ki cevap yazıp sana kendini adam hiseettirdim. dileyen arkadaş r10 dan ulaşabilir çoluk çocukla uğraşamıyorum bu aralar hiç havamda değilim

bune hiddet bu ne celal noldu kızdınmı?

milleti kandırmanın önüne gectik diye cokmu kızdın abisi?

kanalları burada satamayacagını ve yetkililerin telifli hesaplar saattıgın gerekcesiyle konunu kilitleyecegini bildigi içinmi r10 profilini veriyorsun?

kıyamam sana ya valla bak.

acıdım ya la

Konuşma üslubunuzu düzeltir misiniz lütfen. Aksi taktirde ban gelecek. Bu kadar kazancınız olduğunu iddaa ediyorsunuz. Ya Adsense resimlerini atın ya da hepsinin analiz kısmının fotoğrafını çekip konuya koyun lütfen. Aksi taktir de konu kilitlenecektir.

ya hoca daha geçen gün paintli adsense raporu yapıştıran sen değilmiş gibi millete çoluk çocuk çekme istersen,bu satıştaki kanallarına birşey diyemem ama paint vakasını da unutmadık.

Konuşma üslubunuzu düzeltir misiniz lütfen. Aksi taktirde ban gelecek. Bu kadar kazancınız olduğunu iddaa ediyorsunuz. Ya Adsense resimlerini atın ya da hepsinin analiz kısmının fotoğrafını çekip konuya koyun lütfen. Aksi taktir de konu kilitlenecektir.

team ile gel kendin incele emre demirci kardeş ha o da olmadı serkan gelsin yazsın konuya. bu tür çoluk çocuk ile insanları muhatap olmak zorunda bırakıyorsunuz team bilgilerimi özel msj ile gönderdim kendin inceler yazarsın

admin ben neter ozel mesajlari okuyum
bele yaziyor lutfen help
Access Denied, You Don't Have Enough Posts To Send PM's

admin ben neter ozel mesajlari okuyum
bele yaziyor lutfen help
Access Denied, You Don't Have Enough Posts To Send PM's

5 mesajı geçince özel mesajlarınıza bakabiliyorsunuz. Konu ile alakasız mesajlarınızda banlanırsınız haberiniz olsun.

---

Serkan abiye vermiş adsensesini o yüzden ekleyemiyormuş. Serkan abi gelene kadar konu kilitli kalacak malesef. [MENTION=1]Muslera06[/MENTION]

hocam en yüksek gelir elde ettiğiniz 5 kanalı çıkartın, telif bulunanları da çıkartın; geri kalanların istatistikleri ne durumdadır ve kaça satarsınız?

2-Ihtarli Kanal satislari yasaklanmistir.Karsilikli olarak her iki tarafinda zarar gormemesi adina ihtarli kanallarin satisi yasaklanmistir.
Ihtarli kanal satis konusu acanlara 1 Gun forumdan uzaklastirma cezasi verilecekdir.

Tartışma sonlanınca ve konuyu gerekli şekilde düzelttiğinizde ve ayrıntılı olarak kanal bilgileri koyduğunuzda pm atın konuyu tekrar açalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri