40 kanal kapadıktan sonra Özgün kanalım :)

• Kullanıcı erbain
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

erbain

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.kraldomain.com
Arkadaşlar sağolsun dislikendan tutunda küfüründen tutunda herşeyini gönderdiler belkide telifde gelir yakında...

o arkadaşlar için başka bir arkadaşın çekmiş olduğu özgün videoyu koyuyorum

Kapanan 40 kanaldan fazladır ama artık saymıyorum iş inada bindi youtube a yanlış yolda başladığıma karar verdim özgün özgün yazılarını okuduktan sonra şimdilik bir kaç deneme videosu koydum elimde daha epey video var hazır ama zamanla ekleyeceğim olmazsa biraz daha profesyonel çekeceğim telefonla ile çekim yaptım 720p ama kalite pek iyi olmadı olmazsa kamera alırım sanırım ışık sorunu var alt yazılarını kendim yazdım ekledim

Bu iş aklıma dışarıdan yediğim bir yemek yüzünden sabah acile yattığım zaman geldi acilden geldim hemen ortamı hazırladım ve bir iki video çektim şimdi sabırla beklemedeyim bakalım ne olacak :)

başım döne döne buraya da konu açtım sizinle paylaşayım dedim :)

http://www.youtube.com/watch?v=2zQEeDliNx0

Son düzenleme:
biraz daha uzun masallar ekleyebilirsiniz hocam. mesela bizim ufaklığa ben açıyorum bi çizgi film falan o uzanıp seyrediyor, bitince bağırıyor bitti dayıı bitti dayı diye. bu nedenle uzun olanları tercih ediyorum. aklınızda bulunsun :)

Ses anlaşılır ,kaliteli olursa çok iyi olur , videodaki sesi anlamak ve algılamak için kendimizi zorlamak sese odaklanmamız gerekiyor ...

вєякαη;418160' Alıntı:
Siteler kazandırmaya devam ediyor değilmi hocam ?

hocam siteleri yap işlet devret mantığı ile yapıyorum

şuanda 3. nesil yapma aşamasındayım o iş her zaman devam eder Allah sağlık sıhhat verdiği süreçte 10 yıldır dershane öğretmeniyim aldığım üç kuruş... derhaneleride kapatıyorlar yapacak başka birşey yok ekmek paramızı bir şekilde çıkartacağız.

Fikir çok iyi.Biraz daha uzun videolar oyuncakların önden çekimi, zoom, daha sabit kamera ve daha tok bir sesle bu iş tutar. :)Bence masalı anlatan oyuncak kafayı sallasın siz temiz sesi editörlerle ekleme yapın.Çocuklar daha iyi kavrar.
Birde böyle bütün oyuncakları bi anda sergilemeyin. Bi videoda arabalara anlatsın diğerlerinde başka figürlere.
Anlatıcı sayısını arttırın, Anlatıcılara da isim verin 2-3 anlatıcı bulun aileden, hikayeyi mikrofona bizzat kaydedin.

Son düzenleme:
allah nazardan saklasin seni ben sakiz alamadim :D

Allah verir inşallah sen çalışmaya devam et...

biraz daha uzun masallar ekleyebilirsiniz hocam. mesela bizim ufaklığa ben açıyorum bi çizgi film falan o uzanıp seyrediyor, bitince bağırıyor bitti dayıı bitti dayı diye. bu nedenle uzun olanları tercih ediyorum. aklınızda bulunsun :)

aslında doğru belki çekimler bitince birleştirir öyle de yayınlayabilirim şimdi hit için biraz parça parça gideyim diyorum teşekkürler...

Ses anlaşılır ,kaliteli olursa çok iyi olur , videodaki sesi anlamak ve algılamak için kendimizi zorlamak sese odaklanmamız gerekiyor ...

aslında haklısın sesi ayrı kaydedip montaj yapabilirim biraz kendime geleyim deneyeceğim teşekkürler

Fikir çok iyi.Biraz daha uzun videolar oyuncakların önden çekimi, zoom, daha sabit kamera ve daha tok bir sesle bu iş tutar. :)Bence masalı anlatan oyuncak kafayı sallasın siz temiz sesi editörlerle ekleme yapın.Çocuklar daha iyi kavrar.
Birde böyle bütün oyuncakları bi anda sergilemeyin. Bi videoda arabalara anlatsın diğerlerinde başka figürlere.

hocam yönetmenler gibi konuştun iyi fikir uğraşınca çok malzeme çıkabilir

eyvallah...

Hocam buraya atmayın gözünüzü seveyim 2-3 kişi çekemiyor hemen dislike'yi basıyor

Hocam buraya atmayın gözünüzü seveyim 2-3 kişi çekemiyor hemen dislike'yi basıyor

bassınlar sorun değil kardeş öyle bir şey var ki hayatta 30 küsür yaşına geldim şunu öğrendim
sen ne kadar karşındaki takdir edip ondan bir şeyler öğrenip daha iyisini yapmaya çalışırsan başarılı oluyorsun yoksa küfredip yuhalayıp kopya edip çekemeyince öyle *o* gibi kalıyorsun...

bassınlar sorun değil kardeş öyle bir şey var ki hayatta 30 küsür yaşına geldim şunu öğrendim
sen ne kadar karşındaki takdir edip ondan bir şeyler öğrenip daha iyisini yapmaya çalışırsan başarılı oluyorsun yoksa küfredip yuhalayıp kopya edip çekemeyince öyle *o* gibi kalıyorsun...

Öyle hocam ama yapacak bir şey yok basacaklar hatta sabaha kadar 30 40 dislike yedi bir arkadaş güzel bir videosu yuzunden

bak kardesim Burda bu forumda Bir video nasil kanitlanir bilgisini veriyorum emek veriyorum bilgimi paylasiyorum.

Adamlar ne yapiyor? Para kazanmadigim videoya dahil dislike atiyor oradaki videoya bi bak...

ama olsun moralini bozma dislike versinler hakkini helal etmessin olur biter ;) kazancli sen olursun onlar degil ama yinede videolarini burda paylasma derim... beni örnek al

Bu fikirden bi arkadaşımda denedi. Sıkıldı bıraktı. Birkaç rakibin var fakat önemsiz. Sabrederek devam edersen uzun vadede kazandırır. En azından dertsiz tasasız %100 helal kazanç.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri