400 aboneli gameplay kanalım için partnerlik

• Kullanıcı Oqunes06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle forumda partnerlikle ilgili biraz araştırma yaptım ama istediğim bilgilere ulaşamadım.Soracağım bir kaç soru var.
Öncelikle 400 aboneli bir gameplay kanalım var ve kanalın içindeki tüm videolar kendi özgün içeriğim.Yaklaşık 100 tane de videom var.Öncelikle
1.Sizce partnerliğe kabul edilir miyim ?
2.Partnerliğe geçmem kazancımı arttırır mı ?
3.Gameplay kanalları için özel bir partnerlik platformu gibi bir şey var mı ve ya siz bana hangi partnerliği önerirsiniz ?
4.Kendime ait banka hesabım ve paypal hesabım var.Bu yollarla para çekebilir miyiz ?

Cevaplarsanız çok memnun olurum teşekkürler.

[MENTION=530]himen32[/MENTION]
Arkadas benden bahsetmis ilgini cekmemis ki bana ulasmadin bu yuzden sordugun sorular disinda sana farkli bir yardimim olmayacak.

1- Firma sartlarina gore Evet. ( Bizim firmada Evet )
2- On analizden sonra tahmini bir durum verebilirdik biz. Digerleri icin kesinlikle yuksek kazanabilirsin diyemeyiz.
3- Bayiiligini yaptigimiz Zoomin.TV ve bildigim TNG oyun tarzinda bir tercihleri var. Bu Network firmalari Oyuna daha cabuk onay veriyor.
4- Bizde Banka - Wester Union ve Paypal olarak uc ayri odeme yolu var.

Bazi firmalarda bu degisebilir.

Daha once dedigim gibi sorularin disinda sana fazla yardimim dokunmaz.

ERANETWORK olarak 1$ ödeme sınırımız var ve özgün içerik için kesinlikle partnerlerde daha çok kazanırsın. Ama bizimle daha çok kazanırsın gibi bir ibarede de bulunamam. Banka ödemelerimiz de mevcut ama ödeme sınırımız 100$.

ERANETWORK olarak 1$ ödeme sınırımız var ve özgün içerik için kesinlikle partnerlerde daha çok kazanırsın. Ama bizimle daha çok kazanırsın gibi bir ibarede de bulunamam. Banka ödemelerimiz de mevcut ama ödeme sınırımız 100$.

Kardesim son zamanlarda bir rekabet havasi goruyorum sende yanlis anlama hakkin tabiki ama sen boyle yapinca sende bana hak ver bende karsilik vermek zorunda kaliyorum bu yuzden sana sunu soracagim.

Bu arkadasimizin kanali icin % kac onay garantisi veriyorsun ?

Rekabet havası oluşturmak değil niyetim hocam. Arkadaşa yardımcı olmak sadece niyetim. Benim kanal başı kazancım sadece %5, gerisi (yani %20si) forelanın. Kanalı açalı 30 günden fazla olduysa ve günlük minimum 200 para kazandıran görüntülemesi varsa eğer özgün içerikli bir kanalın kabulü %100 diyebilirim. Ve özgün içerik olduğu için arkadaşa özel kesinti dahi uygulayabilirim.

Rekabet havası oluşturmak değil niyetim hocam. Arkadaşa yardımcı olmak sadece niyetim. Benim kanal başı kazancım sadece %5, gerisi (yani %20si) forelanın. Kanalı açalı 30 günden fazla olduysa ve günlük minimum 200 para kazandıran görüntülemesi varsa eğer özgün içerikli bir kanalın kabulü %100 diyebilirim. Ve özgün içerik olduğu için arkadaşa özel kesinti dahi uygulayabilirim.

ForelaDgital cok aliyormus.

Rekabeti sundan dedim son gunlerde %25 kesintiyle ilgili olan durumda sen yada diger arkadasin tam bilmiyorum o aciklama yapmisti rekabet nedeni ile boyle birsey yaptik diye onun icin demistim.

Neyse ben zaten arkadasa soyledim sorulariniz disinda baska yardimci olamam diye bu yuzden beni sakin yanlis anlama tavsiye lerim de de oyun oldugu icin bildigim zoomin.TV var ki benden basvuru yapmasi konusunda birsey demedim birde TNG var.

Turkce destekli isterse de seni Tercih etmesini tavsiye ederim.

ama Forella gercekten cok kesiyormus. Biz bayiiler ana bayiiden daha cok calisiyoruz.
Zoomin.TV ye ben birgun cok kotu patlayacagim :)

1.Sizce partnerliğe kabul edilir miyim ?
Elbette kabul edilirsiniz,

2.Partnerliğe geçmem kazancımı arttırır mı ?
Bu sorunuz'un cevabını çok farklı etkenlere bağlı olduğu için kimseden çok somut bir cevap alamazsınız.

3.Gameplay kanalları için özel bir partnerlik platformu gibi bir şey var mı ve ya siz bana hangi partnerliği önerirsiniz ?
VISO dünyanın en eski 2. networkü ve dünyanın en büyük 4. networküdür. Aynı zamanda bende VISO için çalıştığım için VISO'yu tavsiye ederim.

4.Kendime ait banka hesabım ve paypal hesabım var.Bu yollarla para çekebilir miyiz ?

Ödemeler Paypal hesabı ile yapılıyor. Genelde bütün networklerde durum böyle, Eğer milyon izlenmeli kanalınız varsa banka çeki veya alternatif yöntemler için görüşülür, ama dediğim gibi bu sadece aylık milyon ve üstü izlenme alan kanallar için geçerli.

Merhabalar,
VISO networkü olarak isterseniz kanalınız için bir teklif hazırlıyabiliriz.

Viso network ailesinden size bir teklif var
Konumuzdan istersen VISO network hakkında bilgi alabilir ve İletişime geçebilirsiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri