⭐4000 SAAT HİZMETİ 190 TL⭐1-3 günde tamamlanır

• Kullanıcı ByHergeLe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube İzlenim Alış - Satışı
Arkadaştan ref amaçlı 1 k izlenme aldım izlenimlerinin hepsi silindi alacak olan arkadaşların mesajımı okuyarak alım yapmalarını rica ederim ve paylaşmış oldugu alttaki resim bana ait lakin hiç bir şekilde o görüntüden eser kalmadı.

https://hizliresim.com/hX5t55

Son düzenleme:
Arkadaştan ref amaçlı 1 k izlenme aldım izlenimlerinin hepsi silindi alacak olan arkadaşların mesajımı okuyarak alım yapmalarını rica ederim ve paylaşmış oldugu alttaki resim bana ait lakin hiç bir şekilde o görüntüden eser kalmadı.

https://hizliresim.com/hX5t55

[MENTION=44868]ByHergeLe[/MENTION] hocam bi açıklama versen güzel olur. Bende alacaktım 4000 saat şimdi vazgeçtim

[MENTION=44868]ByHergeLe[/MENTION] hocam bi açıklama versen güzel olur. Bende alacaktım 4000 saat şimdi vazgeçtim

ben anlatayım hocam, çalıştığım 3.kişi kendisi, diğer ikisi konusunda şikayet konusu açtım o şekilde para iadesi alabilmiştim. bu saat izlenimi konusunda nedense acayip bi sıkıntı var. 6 yıldır bu forumdayım bu konu dışında bu kadar sinir olduğumu hatırlamıyorum.

kendisinin sistemi çok iyi ondan yana bir şikayetim yok ancak kendisi inanılmaz ilgisiz. günlerce yazdım ettim eksik kalan izlenimleri tamamlaması konusunda. çok fazla detay anlatmaya gerek yok. 14 eylülde sipariş geçtim ve şu an 3 ekim 3.100 saat izlenim var. orada durunca siparişi tamlamaması için 3 gündür yazıyorum. tabi aralardaki dalgalanmaları aşağıdaki görselde görebilirsiniz. 3 saat önce tekrar gelmeye başladı ancak 4 videom var 2 sine geliyor şu an. ben 4 video için ayrı ayrı ödeme yaptım. 2 videoya gelen saatlik ortalama izlenim 20 views

buraya yazmamak için çok bekledim çok yazdım ancak paramla rezil oluyorum başka bir şey değil. 2 kanal için 600 tl para ödedim ve izlenimler hızlı gelsin diye tüm videolara ayrı ayrı izlenim çektim ancak 20 güne yaklaştı halen tamamlanmadı. muhtemelen 3-5 gün daha sürecek eğer aksilik olmazsa.

4 videolu kanalımın analitici altta buyrun;

Son düzenleme:
@ByHergeLe hocam bi açıklama versen güzel olur. Bende alacaktım 4000 saat şimdi vazgeçtim

ortalama 5-6gün içinde siliniyor ama onaya göndermek için yeterli bir zaman bu süre birçok kulllanıcım mevcut.

ben anlatayım hocam, çalıştığım 3.kişi kendisi, diğer ikisi konusunda şikayet konusu açtım o şekilde para iadesi alabilmiştim. bu saat izlenimi konusunda nedense acayip bi sıkıntı var. 6 yıldır bu forumdayım bu konu dışında bu kadar sinir olduğumu hatırlamıyorum.

kendisinin sistemi çok iyi ondan yana bir şikayetim yok ancak kendisi inanılmaz ilgisiz. günlerce yazdım ettim eksik kalan izlenimleri tamamlaması konusunda. çok fazla detay anlatmaya gerek yok. 14 eylülde sipariş geçtim ve şu an 3 ekim 3.100 saat izlenim var. orada durunca siparişi tamlamaması için 3 gündür yazıyorum. tabi aralardaki dalgalanmaları aşağıdaki görselde görebilirsiniz. 3 saat önce tekrar gelmeye başladı ancak 4 videom var 2 sine geliyor şu an. ben 4 video için ayrı ayrı ödeme yaptım. 2 videoya gelen saatlik ortalama izlenim 20 views

buraya yazmamak için çok bekledim çok yazdım ancak paramla rezil oluyorum başka bir şey değil. 2 kanal için 600 tl para ödedim ve izlenimler hızlı gelsin diye tüm videolara ayrı ayrı izlenim çektim ancak 20 güne yaklaştı halen tamamlanmadı. muhtemelen 3-5 gün daha sürecek eğer aksilik olmazsa.

eleştiriye herzaman açıgım hocam haklı olarak aldıgın hizmetin karşılıgını istemek hakkınız.

2 kanal gönderdiniz. 1. kanal 500er saat almıştınız her videoya o sorunsuz ve hızlı bir şekilde tamamlandı. çünkü paylaştırmıştınız

2.kanal 1000 1500 saat civarı göndermişsiniz videolar haliyle onun işlemleri uzadı

Ben satın almak isteyip soran kişilere herzaman videolara paylaştırmalarını söylüyorum. ne kadar çok videoya paylaştırırsanız o kadar çabuk tamamlanır. 1 kanalınızda oldugu gibi. Fakat Garantili servisle bu konunun alakası yok. sizin aldıgınız GARANTİLİ SERVİS. bu konu GARANTİSİZ SERVİS. bu servis yaklaşık 3-4gün içinde tamamlanıyor ama silinme durumu oluyor dedigim gibi.

Türkiyede 4k satış yapan kişilerin %99'u benim gibi servis sağlayıcıları var. O yüzden A kişisindende alsanız B kişisinde alsanız herzaman sorun yaşayacaksınızdır çünkü Türkiyede kendi servisini kuran kişi sayısı %1 ancadır.

Cevap vermeme konusunada gelince özel hayatımı paylaşmayı sevmiyorum fakat söz hakkı doğmuş yogun bakımdan çıkan hastam var refakatcı olarak kalıyorum o yüzden çok fazla ilgilenemiyorum son günlerde. Yinede elimden geldigince cevap vermeye çalışıyorum

Hocam arkadaş ilgisiz panel otomatik sistem ödeyin bekleyin modunda. 5+ dk izlenim olan izlenim aldım 1k 22 tlye bir baktım 0-30 sn izlenim geliyor izlenim 3k oldu durmuyor . Panel nasıl otomatik anlamadım. Sordum birşeyler olmuş dedi.kanal pk açık kanaldı seo amaclı almıştım videoyu silerek izlenimi durdurdum. 22 lirayı da iade etmedi aslında iade peşinde değilim konu para değil. Parayı bi hayır kurumuna bağışla dedim bilmiyorum bağışladı mi. Hizmetin arkasında durmuyor müşteriyi sallamıyor alacak arkadaşlar dikkat etsin

Hocam arkadaş ilgisiz panel otomatik sistem ödeyin bekleyin modunda. 5+ dk izlenim olan izlenim aldım 1k 22 tlye bir baktım 0-30 sn izlenim geliyor izlenim 3k oldu durmuyor . Panel nasıl otomatik anlamadım. Sordum birşeyler olmuş dedi.kanal pk açık kanaldı seo amaclı almıştım videoyu silerek izlenimi durdurdum. 22 lirayı da iade etmedi aslında iade peşinde değilim konu para değil. Parayı bi hayır kurumuna bağışla dedim bilmiyorum bağışladı mi. Hizmetin arkasında durmuyor müşteriyi sallamıyor alacak arkadaşlar dikkat etsin
Arkadaş askere gitmiş ama siteye yazmış takip gerektirmeyen sistemler aktif ama hiçbir hizmet gelmedi 100tllik farklı işlemeler yaptım tamamlanmış görünüyor ama aslında gelen birşey yok

Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri