- Web sitesi
- www.ytpara.com
Siparişi geçtim ben followiz'de, paylaşmama gerek kalmadan herkes duymuş zaten, test ediyorum gelişmeleri buradan yazarım.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
aynen benimde kafama o takıldı ama paket diyor oda var 1 saatlik videoya 4k saat atıyor olabilirlerfollowizde min order 4000 - Rate per 1000 30 dolar yazıyo. Yani 4k saat için toplamda 120 dolar, güncel kurla 675Tl alıyolar. İki sipariş ücretine bir 3 aşamalı kanal alınır.
followizde min order 4000 - Rate per 1000 30 dolar yazıyo. Yani 4k saat için toplamda 120 dolar, güncel kurla 675Tl alıyolar. İki sipariş ücretine bir 3 aşamalı kanal alınır.
3 ay önce 2-3 dolara satılan şeyin şimdi 120 dolar olmasına inanması çok zor. Ama 3 sene önce 1 dolara 3 tane pk açık kanal alınıyodu, şimdi 400 dolara bir tane alınıyoarkadaşlar yanlıs anladıgınızı düşünüyorum. paket halinde satılıyor . aksi halde niye 4000 saat olsun . 4000 saati 30 dolar yazıyor. 1k saat olsa öyle yazardi. bi deneyen olursa yazar buraya cevabını veya admine soran olursa . ama ben %100 eminim 30 dolar olduguna 4k saatin.
3 ay önce 2-3 dolara satılan şeyin şimdi 120 dolar olmasına inanması çok zor. Ama 3 sene önce 1 dolara 3 tane pk açık kanal alınıyodu, şimdi 400 dolara bir tane alınıyo
30 dolar yazan yerin üstüne bak, Rate per 1000 yazıyo.
Hocam siparişe ne kadar ödediniz?Siparişi geçtim ben followiz'de, paylaşmama gerek kalmadan herkes duymuş zaten, test ediyorum gelişmeleri buradan yazarım.
Dediğim gibiymiş, çok pahalıArkadaşın dediği gibi, 4k saat 120 dolar, 1k saat 30 dolar.
Hocam siparişe ne kadar ödediniz?
---------- Spam Engelliyici 01:19 ---------- Önceki Mesaj 01:18 ----------
Dediğim gibiymiş, çok pahalı![]()
Yine de onların piyasasına göre normal bir rakam. Sonuçta onların ülkesi için 30 120 ekmek parası, bizim için 675 ekmek parası. Sıkıntı da bizim dolarla aramız![]()
Sitenin yazdıgı ücretle dalga geçersiniz diye düşünmüştümYabancılar yüksek fiyat yazınca normal karşılayıp kendi milletimiz bu fiyatları yazınca ticaretini sorguluyoruz .. Dükkan kiralama yazını beğenmiştik oysaki
![]()
Evet bu adamlar yurtdışında ve kendi para birimlerinde çok makul bir ücret alıyor, yerli hizmet sağlayan ise kendi para biriminin üzerinden 7 kat daha fazla ücret talep ediyor. Para birimlerini bile saymazsak TL üzerinden bu adamlar 200 tl az rakama ve kat kat daha hızlı izlenim sağlıyor
Takip etmeye devam et yazılarımı beğeneceğin daha çok şey çıkar![]()
Yabancılar hit için gideri DOLAR üzerinden yapıyorda bizim arkadaşlar gideri TL üzerindenmi yapıyor sanıyorsunuz![]()
Farkında olmadıgınız olay şu, VDS = dolar , IP = dolar. Yabancı arkadaşlar ne masraf yapıyorsa türk arkadaşlarda o masrafı yapıyor. Dolar üzerinden döndüğü için TL bozdurup dolar ile işlem yapınca (vds,proxy) masrafı tahmin edebilirsiniz. Kızmayın bana sizi aydınlatmaya çalısıyorum
" Lakin şu nokta benim dikkatimi çekiyor. 200 küsürden fiyat nasıl 850ye fırlar çok kısa bi zamanda. " bunu anlamanız için proxy atın alıp temiz izlenim atmayı deneyin silindiğinde şaşırmayınDoğrudur hocam, masraf hep var. Lakin şu nokta benim dikkatimi çekiyor. 200 küsürden fiyat nasıl 850ye fırlar çok kısa bi zamanda.
Ben şu izlenime ihtiyacım yok. Ortağımla iş yapıyorum ve haftada 2-3 kanal tamamlıyoruz. Ama paraya ihtiyacı olan arkadaşlara öncülük edeyim diyorum, 180 yatırıp 1600 tl alanlar oldu ben kanal yapıp onlar kazandı, mutlu oldular ihtiyaçlarını gördüler.
Lakin bu şekilde kimseye git şunu yatır diyemiyorum. İzlenim satan İbrahim bilir beni, kendimden çok başkalarının siparişlerini gönderiyorum ona. Bu işin ticareti sorgulanır kısacası. Kazanıp kaybetmek arasında çok ince bir çizgi var.
" Lakin şu nokta benim dikkatimi çekiyor. 200 küsürden fiyat nasıl 850ye fırlar çok kısa bi zamanda. " bunu anlamanız için proxy atın alıp temiz izlenim atmayı deneyin silindiğinde şaşırmayın![]()
Hocam 180 yatırıp 1600 alan kişi karı 1420 TL
Suan 800 TL yatırıp 2300 satan kişinin karı 1500 TL
Kimse keyfinden fiyat yükseltmiyor emin olun. Ben şuan izlenim satacak olsam 4000 saati 800 tl den aşağı satarsam amelelik yapmış olurum size o kadar söyleyeyim. Ağır bi güncelleme geldi yani. Dileriz ki düzelir ama youtubenin iyiye,kolaya gittiğini hiç görmedim şahsen
180 tl veren adamın red yediğinde zararı 180 tl
850 tl veren adamın da red yediğindeki zararı 850 tl.
Ben yine de bazılarının piyasayı bilerek yükselttiğini düşünüyorum. R10'da birisi izlenme temini hakkında 200 tl ödeyerek halledebileceğiniz paylaşım yapmış ve bir panelci de bunu yazmış;
![]()
Daha da yazmam bir şeyDediğim gibi bazılarının tekelinde şuan piyasa.
180 tl veren adamın red yediğinde zararı 180 tl
850 tl veren adamın da red yediğindeki zararı 850 tl.
Ben yine de bazılarının piyasayı bilerek yükselttiğini düşünüyorum. R10'da birisi izlenme temini hakkında 200 tl ödeyerek halledebileceğiniz paylaşım yapmış ve bir panelci de bunu yazmış;
![]()
Daha da yazmam bir şeyDediğim gibi bazılarının tekelinde şuan piyasa.
Ama hocam son konularınızda ve yazılarınızda red ile ilgili yazı yoktu hep olumluydu bunu gören izlenim satan kişilerin (çıkarcı olanlar) yüksek fiyat yazması normalama şuan o durumda değiliz masraf ve uğraş çok o yüzden fiyatlar yüksek emin olun. Umarım düzelir diyelim..
o sistem çalışıyor mu ki? silinmiyor mu random proxyler
Yabancılar hit için gideri DOLAR üzerinden yapıyorda bizim arkadaşlar gideri TL üzerindenmi yapıyor sanıyorsunuz![]()
Farkında olmadıgınız olay şu, VDS = dolar , IP = dolar. Yabancı arkadaşlar ne masraf yapıyorsa türk arkadaşlarda o masrafı yapıyor. Dolar üzerinden döndüğü için TL bozdurup dolar ile işlem yapınca (vds,proxy) masrafı tahmin edebilirsiniz. Kızmayın bana sizi aydınlatmaya çalısıyorum
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.