4000 Saat İzlenim Hizmeti 52 TL! Panel üzerinden risksiz işlem!

• Kullanıcı Sosyal Hedef
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube İzlenim Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardeşimle güzel bir alısveriş oldu silinme oldu fakat gerekeni yaptı tavsiye ederim en azından 150 tlye satmıyor fiyat uygun alınır, denenir.

Kardeşimle güzel bir alısveriş oldu silinme oldu fakat gerekeni yaptı tavsiye ederim en azından 150 tlye satmıyor fiyat uygun alınır, denenir.

Teşekkürler hocam hızlı serviste silinmeler yaşanıyordu bu yüzden servisi pasif hale getirdim ve mağdur kişilere yavaş servisimizden gönderim yaparak telafi ettim veya isteği üzerine iade gerçekleştirdim. Şuan silinme ihtimali yok denecek kadar az olan yavaş etkilişimli servisimiz aktiftir.

Şuan için aktif 4000 saat hizmeti 48 TL (1 saatlik video için geçerli)

Not: Servisin gönderim hızı günlük 200 ile 400 arasındadır. 1'den fazla videoya gönderim yaparak işlemi hızlandırabilirsiniz. Örneğin 4 adet 1 saatlik videoya 1000'er görüntülenme gönderebilirsiniz.

Hocam konu başlığı 20 tl konu içi 48 yanıltıcı başlık kullanmanız doğru değil bilginiz olsun.

Hocam konu başlığı 20 tl konu içi 48 yanıltıcı başlık kullanmanız doğru değil bilginiz olsun.

Servisler sürekli değişiklik gösterdiği için fiyat değişiyor. 12 TL sağladığım zamanda oldu 20 TL sağladığım zamanda sürekli başlığı düzenlemem mümkün değil maalesef

2000 saat alabiliyor muyum ( metin uzundu okumaya üşendim ) bir de telefon numarası alabilir miyim wp üzerinden konuşalım.

2000 saat alabiliyor muyum ( metin uzundu okumaya üşendim ) bir de telefon numarası alabilir miyim wp üzerinden konuşalım.

Canlı destek üzerinden dönüş yapılmıştır.

Minimum izlenim 100 Maksimum 10000'dir.

NOT: Online Ödeme sistemimiz güncellenmiştir. Ödeme sonrasında bakiye hesabınıza anında yansımaktadır.

YENİ EKLENEN 4000 Saat 18 TL Servisi!

Servisimiz 29 Kasım tarihinde eklenmiştir ve test için 1000 görüntülenme gönderilmiştir. 1 saatlik videoya gönderilen 1000 görüntülenme 2061 görüntülenme olarak gönderilmiştir.

Servis Bilgileri

Minimum Sipariş Miktarı : 100
Maksimum Sipariş Miktarı : 10.000.000
Tahmini Başlangıç Süresi : 1-72 Saat
İzlenme Süresi : %80 İzlenme
Gönderim Hızı : 10K/Günlük
Koruma : KORUMA YOK
1000 Görüntülenme Ücreti : 4.5 TL

Ekran Görüntüleri (1000 Görüntülenme gönderilmiştir.)

Oe6R3J.jpg

SGIJQR.jpg

---------- Spam Engelliyici 18:34 ---------- Önceki Mesaj 18:30 ----------

18 TL Değerinde servis eklendi fakat 48 TL yazıyor bu doğru mudur hocam :)

Son düzenleme:
hangi paketi seçicem sipariş verirken ?

hangi paketi seçicem sipariş verirken ?

Siparişinizi kontrol ettim sorunsuz şekilde vermişsiniz :) Instagram servislerinde bakım sebebiyle yoğunluk bulunuyor geç tamamlanabilir bilginiz olsun :) Ayrıca ödeme sistemi ile ilgili yorumlarınız neler öğrenebilir miyim memnun kaldınız mı ? :)

Memnun kaldım sorun yaşamadım gayet hızlıydı

İyi günler canlı yayın izleme hizmetiniz var mı?

merhaba
4000 saat izlenim 18 TL mi ? 48 TL mi ? teşekkürler

2 Servis bulunuyor.

48 TL olan servisimiz günlük gönderim hızı 200 - 400 arasındadır ve etkileşimlidir. Maksimum gönderim 10 Bin görüntülenmedir. 90 Gün boyunca koruması bulunmaktadır 90 gün boyunca silinme durumunda telafi edilir fakat etkileşimli olduğu için silinme ihtimali yok denecek kadar azdır.

18 TL olan servis 29.11.2018 tarihinde yani dün eklenmiştir ve günlük gönderim hızı 10 Bin görüntülenmedir bu yüzden hızlıdır. Maksimum gönderim 10 Milyon görüntülenmedir. Gönderim yaparken fazla göndermektedir, örneğin 1000 görüntülenme test siparişinde 2000 görüntülenme göndermiştir. Koruması yoktur.

İki servisinde test işlemlerine konumuzdan ulaşabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri