4000 Saat İzlenim Hizmeti 52 TL! Panel üzerinden risksiz işlem!

• Kullanıcı Sosyal Hedef
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube İzlenim Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YT

sosyal hedef mesajlara neden cevap vermıyorsunuz sıstemının kaç gundur cevrım dışı şimdi sen gene yalan konusuyorum dıye şikayet konusu acarsın

sosyal hedef mesajlara neden cevap vermıyorsunuz sıstemının kaç gundur cevrım dışı şimdi sen gene yalan konusuyorum dıye şikayet konusu acarsın

Servisin bakımda olduğu konuda belirtilmiştir. İşlemleriniz kısmi tamamlanmış olup kalan kısım iade edilmiştir. Şuan için arkaplanda çalışmalar sürüyor bu yüzden canlı destek çok aktif kullanılmıyor. Dilerseniz destek merkezi bölümünden ticket oluşturabilirsiniz. İade istiyorsanız kullanıcı adınızı ve iban bilgilerinizi öm veya destek merkezi üzerinden iletin hesabınızdaki bakiyeyi iade edelim.

İade derken banka hesabına iade değil, profildeki hesaba iadedir.
Son konuştuğumuzda 10 Mart mı neydi, halen daha düzgün bir servis açılsa da kullanabilsem diyorum.

Birader sen şizofrenmisin ben burada yazıyorumki neden mesajlara cevap vermiyorsunuz diye sen kalkmış yok siparişiniz kısmen tamamlandı, pakiye iyade edildi diye gereksiz yazı yazıyorsun bunun benım yazdıgım soru ile vede konu ile alakası yok.sen neyin kafasını yaşıyorsun neyi savunmaya çalışıyorsun.

Birader sen şizofrenmisin ben burada yazıyorumki neden mesajlara cevap vermiyorsunuz diye sen kalkmış yok siparişiniz kısmen tamamlandı, pakiye iyade edildi diye gereksiz yazı yazıyorsun bunun benım yazdıgım soru ile vede konu ile alakası yok.sen neyin kafasını yaşıyorsun neyi savunmaya çalışıyorsun.

"Şuan için arkaplanda çalışmalar sürüyor bu yüzden canlı destek çok aktif kullanılmıyor. Dilerseniz destek merkezi bölümünden ticket oluşturabilirsiniz."

Tarafımıza iban bilgilerinizi gönderin tarafınıza tüm iadeleri yapalım ve bir daha Sosyal Hedef adresinden sipariş vermeyin.

"Şuan için arkaplanda çalışmalar sürüyor bu yüzden canlı destek çok aktif kullanılmıyor. Dilerseniz destek merkezi bölümünden ticket oluşturabilirsiniz."

Tarafımıza iban bilgilerinizi gönderin tarafınıza tüm iadeleri yapalım ve bir daha Sosyal Hedef adresinden sipariş vermeyin.

sosyal hedef siz bir olayı algılamak için hangi duyunuzu kullanıyorsunuz.olayı başka yere cekmeyin benim derdim para iyadesi olsa buraya yazardım para iyadesi istiyorum diye ama siz öyle bir at gözlüğü takmıssınızki sadece kendi önünüzü görüyorsunuz. neyin tribini atıyorsun yok kullanma birdaha benim derdim soru sormak ve cevap almak ama siz olayı carpıtıyorsunuz

sosyal hedef siz bir olayı algılamak için hangi duyunuzu kullanıyorsunuz.olayı başka yere cekmeyin benim derdim para iyadesi olsa buraya yazardım para iyadesi istiyorum diye ama siz öyle bir at gözlüğü takmıssınızki sadece kendi önünüzü görüyorsunuz. neyin tribini atıyorsun yok kullanma birdaha benim derdim soru sormak ve cevap almak ama siz olayı carpıtıyorsunuz

Gerekli cevap tarafınıza veriliyor fakat siz anlamıyor veya anlamak istemiyorsunuz. Gerekli çalışmaların yapıldığını defalarca bildirdik. Canlı destek üzerinde bulunan bir çok mesaj ve destek merkezinde bulunan bir çok ticket konuşmalarımız mevcut. Bu şekilde konuşmaya devam ettiğiniz için site yönetimi olarak bakiyeniz 104 TL olarak göndermiş olduğunuz hesaba iade edilecektir. Bir sonraki siparişleriniz de farklı siteleri kullanmanızı öneririz.

Not: Kısmi tamamlanan siparişleriniz de iptal edilmiştir. EFT işlemi yapılacağı için ödemeniz hesabınıza Salı günü mesai saatleri içerisinde ulaşacaktır.

gerekli cevap tarafınıza veriliyor fakat siz anlamıyor veya anlamak istemiyorsunuz. Gerekli çalışmaların yapıldığını defalarca bildirdik. Canlı destek üzerinde bulunan bir çok mesaj ve destek merkezinde bulunan bir çok ticket konuşmalarımız mevcut. Bu şekilde konuşmaya devam ettiğiniz için site yönetimi olarak bakiyeniz 104 tl olarak göndermiş olduğunuz hesaba iade edilecektir. Bir sonraki siparişleriniz de farklı siteleri kullanmanızı öneririz.

Not: Kısmi tamamlanan siparişleriniz de iptal edilmiştir. Eft işlemi yapılacağı için ödemeniz hesabınıza salı günü mesai saatleri içerisinde ulaşacaktır.

sosyal hedef lütüf edersin.

İade derken banka hesabına iade değil, profildeki hesaba iadedir.
Son konuştuğumuzda 10 Mart mı neydi, halen daha düzgün bir servis açılsa da kullanabilsem diyorum.

Dilerseniz banka hesabınıza havale yapabiliriz bu konuda tarafımıza sitede bulunan destek merkezi bölümünden ticket atın lütfen.

İzlenim alındı. 1 Ay sonra silindi. Kendilerine 15 gündür ulaşılmıyor. Alacakların dikkatine...

Bu panelin sahibi dolandırıcıdır beyler benimde 20tl ücretimin üstüne oturdu cevap dahi vermedi sonra almamanızı öneririm hakkımı haram ediyorum sana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri