1 saat kadar zaman oldu sipariş başlayalı, 1 saatte 40 abone geldi. Güzel bir sistem, şuan dünya genelinde (followiz'de dahi) bu hızda abone çekimi yapan yok. 1-2 günde bitmiş oluyor 1000 abone.
Kaç abone oldu hocam?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
1 saat kadar zaman oldu sipariş başlayalı, 1 saatte 40 abone geldi. Güzel bir sistem, şuan dünya genelinde (followiz'de dahi) bu hızda abone çekimi yapan yok. 1-2 günde bitmiş oluyor 1000 abone.
Kaç abone oldu hocam?
Merhaba arkadaşlar izlenim ve abone hizmeti vermeye karar verdim piyasadaki fiyatlar çok fazla ve geri dönüşüm oranları çok kötü nedeni ise bot ve paneller ile yapıyor olusları. Birçok kişi kanala 10 saat 1 saatlik video atın izlenim atalım diyor nedeni ise tamamen yapay ve bot ile izlenim sagladıkları için 1 ip üzerinden. Bu nedenle bir süre sonra youtube anlıyor ve izlenimleri silmeye baslıyor. Ayrıca iletişimde kurmak bile çok zor. Hem zamanınıza hem paranıza yazık.
Ben kendi oluşturdugum taktik ile organik kasıyorum ( lütfen hangi sosyal medya adresi ile yapıyorsun web siten nedir gibi sorular sormayın yöntemimi baskalarına anlatmak istemiyorum. )
İzlenim ve abonelerin %50 den fazlası Türkdür. Organik oldugu için kanalınızda videolar varsa izlenebilir onlarda begeni alabilir. Çok yakında 4k hizmeti baslayacaktır organik kastıgım için sınırlı sayıda kişi ile çalısacagım.
Paketlerden hangisini alırsanız alın gerçek kullanıcı oldugu için abone + izlenim + begeni 3 ü bir arada olmuş oluyor. Bu sayede extra 4000 saat izlenimide kazanmış oluyorsunuz. Örnek abone aldınız kanalızda video varsa aboneler o videoları izleyebilir begenebilir böylelikle extra begeni ve izlenim kazanmış olursunuz. Deneyin başka kimseyle çalışmayacaksınız.
Yeni Güncelleme:
1k İzlenim (Görüntülenme) : 5 Tl
1k Begeni : 50 Tl
4k Saat: 700 Tl
Begeni ve izlenim ortalama 48 saatte tamamlanır. 4k hizmeti ortalama 10-20 gündür.
İletişim: https://www.ytpara.com/51092/underworld25.html
Telegram: @youtubeizlenim
Ödeme: papara, sürekli müşteri banka. ( Önce Ödeme Alınır )
Hocam skyp yok..Onaysız kullanıcı olduğumuz için DM de yok...Ben de izlenim almak istiyorum..Maile Watsap atabilir misiniz
[email protected]
10k görüntüleme almak istiyorum
Ben Bugün anlaştım..İzlenim gelmeye başladı...İlk intibam çok olumlu..Kızımın özgün kanalı için aldım..Süre sonunda tekrar yazarım.Fiyatı güncelledim elimden geldiği kadar yardımcı olmaya calıştım. 30 günlük süreyi 200 tl ye kadar düşürdüm. Piyasada bundan ucuzu yok arkadaşlar.
Suanda 1-2 kişi için boş yer var düşünen arkadaşlar iletişime geçebilir.
4k saat hizmeti için kanaldaki videoların toplam süresinin minimum ne kadar olması ve kaç adet videonun olması lazım?Fiyatı güncelledim elimden geldiği kadar yardımcı olmaya calıştım. 30 günlük süreyi 200 tl ye kadar düşürdüm. Piyasada bundan ucuzu yok arkadaşlar.
Suanda 1-2 kişi için boş yer var düşünen arkadaşlar iletişime geçebilir.
4k saat hizmeti için kanaldaki videoların toplam süresinin minimum ne kadar olması ve kaç adet videonun olması lazım?
Hocam ben paneldir bottur bilmediğim kullanmadıgım için video sayısıda süreside önemli değil 1 videoda olur 10dk lık videoda.
Lakin gelen kanalların cogu +5 videolu ve ortalama 10 dakika ile 4 saat arasında.
sizinde kanalınızda bir adet 1 saatlik video olsa bile yeterlidir.
Ben Bugün anlaştım..İzlenim gelmeye başladı...İlk intibam çok olumlu..Kızımın özgün kanalı için aldım..Süre sonunda tekrar yazarım.
Başka satın alan arkadaşlar var mı izlenim hizmetini? Nasıl izlenimler?
---------- Spam Engelliyici 01:43 ---------- Önceki Mesaj 01:43 ----------
Peki 1 saatlik video ile 10 saatlik video arasında hız farkı var mı? 1 saatlik video 30 günde 10 saatlik video 15 günde biter gibi.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.