4000 Saat izlenme 5 dk üstü videolarınıza saat hizmeti sağlıyoruz. ⭐😮⭐

Arkadaşla iş yaptık bu gün itibari ile 4000 saati teslim aldım. Her gün rapor istedi ilgi gösterdi, fazlasıyla da izlenim gönderdi garantilemek için.PK başvurusunu yapacağım yarın onay sürecinden sonra tekrar güncelleyeceğim. Teşekkür ederim kendisine :)

Arkadaşla iş yaptık bu gün itibari ile 4000 saati teslim aldım. Her gün rapor istedi ilgi gösterdi, fazlasıyla da izlenim gönderdi garantilemek için.PK başvurusunu yapacağım yarın onay sürecinden sonra tekrar güncelleyeceğim. Teşekkür ederim kendisine :)

Hayırlı olsun hocam, inşallah en kısa sürede para kazanmayada açılır kanalınız 🤗🙏

An itibari ile para kazanma açılmış arkadaşa çok teşekkürler hizmet için :)

18 günün sonunda 4k saati tamamlamış bulunmaktayız. Onaya birkaç gün sonra göndermeyi düşünüyorum sonuçları yazarım. Herşey için teşekkürler

Merhaba merakımdan soruyorum gerçek kullanıcılar izlicek abone olabilir demişsiniz? Nasıl oluyor normalde bu iş botlarla gerçekleşir. 4000 saat video nasıl gerçek insana izletebilirsiniz?

Bugün kendisinden 4000 saat izlenim satın aldım 350 TL ödeme yaptım.SOnucu bildireceğim.

Merhaba merakımdan soruyorum gerçek kullanıcılar izlicek abone olabilir demişsiniz? Nasıl oluyor normalde bu iş botlarla gerçekleşir. 4000 saat video nasıl gerçek insana izletebilirsiniz?

Hocam sistemimiz bu şekilde işliyor yorumlara bakarsanız söylediğimiz şeyleri doğrulayan arkadaşların yorumlarını okuyabilirsiniz. ( abone çok az gelir belki hiç gelmez bu servis ile alakalı değildir yani illaki abone gelecek diye birşey yok sadece gerçek olduklarının kanıtı olarak sunulmuştur.)

yapay şekilde izlenme satın alarak para kazanmayı açtıktan sonra ne işinize yarıyor ki? Daha sonra para kazanabilmeniz için yaptığınız videoların izlenmesi lazım, yani bu tür hizmetlerin satın alanlara ne gibi bi faydası oluyor? bilmediğimden soruyorum cevaplarsanız sevinirim.

Hocam sistemimiz bu şekilde işliyor yorumlara bakarsanız söylediğimiz şeyleri doğrulayan arkadaşların yorumlarını okuyabilirsiniz. ( abone çok az gelir belki hiç gelmez bu servis ile alakalı değildir yani illaki abone gelecek diye birşey yok sadece gerçek olduklarının kanıtı olarak sunulmuştur.)

tamam hocam ben bılmedıgımden soruyorum sizi yargıladıgımdan değil . gerçek kullanılara nasıl izletiyorsunuz? cunku bildigim kadarıyla botla yapıyolar genellıkle bu işi

yapay şekilde izlenme satın alarak para kazanmayı açtıktan sonra ne işinize yarıyor ki? Daha sonra para kazanabilmeniz için yaptığınız videoların izlenmesi lazım, yani bu tür hizmetlerin satın alanlara ne gibi bi faydası oluyor? bilmediğimden soruyorum cevaplarsanız sevinirim.

Merhaba iyi akşamlar, servisimiz ileriye dönük bir fayda göstermemektedir konumuzda böyle bir bilgide bulunmamaktadır. Bizim amacımız 4000 saati yapamayan kişilere 4000 saati tamamlamak 4000 saat tamamlandıktan sonra geriye kalan nasıl izlenir nasıl kazanır vs. kanal sahibine kalmıştır.

Sorduğunuz soruyu sohbet amaçlı,bilgi amaçlı detaylandırmak isterseniz skype veya whatsapp üzerinden ulaşabilirsiniz. :)

---------- Spam Engelliyici 22:10 ---------- Önceki Mesaj 21:54 ----------

tamam hocam ben bılmedıgımden soruyorum sizi yargıladıgımdan değil . gerçek kullanılara nasıl izletiyorsunuz? cunku bildigim kadarıyla botla yapıyolar genellıkle bu işi

Evet genellik ile bot yapılıyor haklısınız ama bizim servisimiz bot değil dediğim gibi yorumlardan anlayabilirsiniz. :)

Nasıl yapılıyor konusuna gelirsek malesef bunun detayına inemeyiz. Anlayış ile karşılacağınıza inanıyorum :)

Bugün kendisinden 4000 saat izlenim satın aldım 350 TL ödeme yaptım.SOnucu bildireceğim.

Bizi seçtiğiniz için teşekkür ederim, Şimdiden hayırlı olsun hocam :)

Son düzenleme:
3200 saat alındı, bittiğinde buraya tekrar yazacağım iyi satışlar :)

20 kasımda aldığım 4000 saat hizmeti bu gece tamamlanmış ve kanal onaya yollanmış durumdadır.Günlük raporlarla trafiği takip ettik beraber.Umarım para kazanması açılır kanalın açılınca buradan bilgi vereceğim.Sorunsuz alışveriş sorunsuz bir süreçle 4000 saat hizmeti aldım.Teşekkür ederim arkadaşımıza.

20 kasımda aldığım 4000 saat hizmeti bu gece tamamlanmış ve kanal onaya yollanmış durumdadır.Günlük raporlarla trafiği takip ettik beraber.Umarım para kazanması açılır kanalın açılınca buradan bilgi vereceğim.Sorunsuz alışveriş sorunsuz bir süreçle 4000 saat hizmeti aldım.Teşekkür ederim arkadaşımıza.

Hayırlı olsun hocam inşallah en kısa sürede kanalınız para kazanmaya da açılır 🙏☘️

Kanalım 2 gün önce onaya gitmişti şimdi baktım para kazanması açılmıştır.

Ekli dosyalar

• Screenshot_1.jpg
    Screenshot_1.jpg
    62 KB · Görüntüleme: 8
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri