4000 Saat izlenme sadece 50 ₺ | Referans Amaçlıdır.

• Kullanıcı Proxyy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube İzlenim Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Proxyy

Kayıtlı Üye
4000 Saat izlenme sadece 50 ₺ | Referans Amaçlıdır. | 30 Gün Garanti!

Merhabalar.

Kısa süreliğine bir kampanya yapmak istedik.
4000 Saat Youtube video izlenmesi sadece 50 TL.

İzlenimler Yurtdışı kaynaklıdır.
İzlenimler organiktir, farklı işletim sistemleri, farklı parmak izleri üzerinden izlenmektedir.
İzlenme için minimum 3 video ve minimum 1 saatlik video yeterlidir.
Yakın süreçte abone satışına başlayacağız.
Detaylı bilgi için konu altından veya özel mesaj ile yazabilirsiniz.
Videolarda bizim gönderdiğimiz 30 gün içerisinde izlenme düşüşü olması durumunda izlenme yada ücret olarak iade yapılmaktadır.

19.07.2020 Tarihli Düzenleme ;

Merhabalar.

Referans amaçlı farklı bir kampanya yapma kararı aldık, artık istediğiniz kadar saat sipariş verebilirsiniz, İster 100 saat, İster 1 saat.
Saat ücreti olarak 0.0125 ₺ ödeme alınacaktır.

Teşekkürler.

Teşekkürler.

Son düzenleme:
Ödemeyi iş bitiminde kabul ederseniz sipariş geçelim ve telafi durumu nedir hocam bu tip durumlarda en mühim şey telafidir çünkü DÜŞME YOK diye satar herkes ama o sadece satış politikasıdır, düşmeyen izlenim, abone yok :D

Ödemeyi iş bitiminde kabul ederseniz sipariş geçelim ve telafi durumu nedir hocam bu tip durumlarda en mühim şey telafidir çünkü DÜŞME YOK diye satar herkes ama o sadece satış politikasıdır, düşmeyen izlenim, abone yok :D

Merhabalar.

Google alt yapısı sürekli değişmekte, Bugünün çok başarılı olarak gördüğünüz yöntemleri, taktikleri yada programları yarın için başarılı olamayabiliyor, böyle bir durumda benim size garanti verebilmem mümkün değil, biz alt yapımızı bir süredir geliştiriyoruz ve az çok Google politikalarını anlamış durumdayız, buna göre işlemler yapılmakta.

Satış politikası olarak sizinde dediğiniz gibi, bir çok firma yada kişi garanti verebilir veya farklı şekillerde telafi sağlayabilir, ancak biz sağlamıyoruz.

Teşekkürler.

Merhabalar.

Google alt yapısı sürekli değişmekte, Bugünün çok başarılı olarak gördüğünüz yöntemleri, taktikleri yada programları yarın için başarılı olamayabiliyor, böyle bir durumda benim size garanti verebilmem mümkün değil, biz alt yapımızı bir süredir geliştiriyoruz ve az çok Google politikalarını anlamış durumdayız, buna göre işlemler yapılmakta.

Satış politikası olarak sizinde dediğiniz gibi, bir çok firma yada kişi garanti verebilir veya farklı şekillerde telafi sağlayabilir, ancak biz sağlamıyoruz.

Teşekkürler.

Aynı durumu bütün hizmet sağlayıcılar yaşıyor, ama telafi konusunda sıkıntı pek yok diyebilirim.
Telafisiz hizmet pek tercih edilmez, tabi şuan 50 lira için telafisiz sürüm uygun. Ama fiyatı 200 civarı yapınca telafisiz hizmetten pek tercih etmezler ki ben de bir müşteri olarak öyle seçici olurum:)

Aynı durumu bütün hizmet sağlayıcılar yaşıyor, ama telafi konusunda sıkıntı pek yok diyebilirim.
Telafisiz hizmet pek tercih edilmez, tabi şuan 50 lira için telafisiz sürüm uygun. Ama fiyatı 200 civarı yapınca telafisiz hizmetten pek tercih etmezler ki ben de bir müşteri olarak öyle seçici olurum:)

Merhabalar.

Benim telafiden kastım izlenme yönündeydi, maddi olarak hizmet sağlanamadığı taktirde tabiki ücreti iade etmemiz gerekir, böyle bir durumda bizde ücreti geri gönderiyoruz.Ancak başta dediğim gibi politikalar ve şartlar sürekli değiştiği için ileride izlenmeleri tekrar sağlayıp sağlamadığımız belli olmayacaktır, şuan 3 aydır stabil olarak çalışıyoruz, çalıştığımız içeriklerde herhangi bir şekilde düşme olmadı, tabi bu olmayacağı manasına gelmez.

Teşekkürler.

Son düzenleme:
Hocam hizmet saglanamadigi takdirde para iadesi yapilir ama izlenme telafisi yok demissiniz. Zaten arkadaslarin anlatmaya calistigi sey hizmetin eksik gelmesi durumunda (kullandiginiz proxy serverlardan dolayi atilan izlenimlerin silinmesi) onun tekrardan doldurulmasi.

Sonucta vaadettiginiz hizmet 4000 saat ama 2 gune istatistik 1000 saate duserse bu hizmet tam anlamiyla verilmis sayilmaz. Piyasaya gore 50 lira oldukca iyi ama mutlaka telafili ve en azindan 30 gunluk garantili hizmet sunulmali diye dusunuyorum.

Ben bir başka satııcıdan 40 50 kanala yakın izlenme almıştım
Bunların 35 adet kanalların izlenmeleri komple 1 ay sonra silindi.
Çoğu satıcı izlenmeli düştüğünde haber vermiyorlar
Bu kanaları müşterilere satmıştık.olan kanallara oldu kanallar çöp oldu pk ları kapandı. Hepsinin para iadesini yapmak zorunda kaldık müşterilere.
Böyle silinmeler yüzünden kanalların pk kapanması sonrası telafi olsa ne olur olmassa. iş takibi lazım öncelikle

Tavsiyem Ömür boyu garanti adı altında olan hizmetten başka hizmet almamanız
30 gün olayı çok saçma

Son düzenleme:
Ben bir başka satııcıdan 40 50 kanala yakın izlenme almıştım
Bunların 35 adet kanalların izlenmeleri komple 1 ay sonra silindi.
Çoğu satıcı izlenmeli düştüğünde haber vermiyorlar
Bu kanaları müşterilere satmıştık.olan kanallara oldu kanallar çöp oldu pk ları kapandı. Hepsinin para iadesini yapmak zorunda kaldık müşterilere.
Böyle silinmeler yüzünden kanalların pk kapanması sonrası telafi olsa ne olur olmassa. iş takibi lazım öncelikle

Tavsiyem Ömür boyu garanti adı altında olan hizmetten başka hizmet almamanız
30 gün olayı çok saçma

30 gün içinde onay alıp spam ile 4000 saati DOLDURABİLEN için saçma olmayabilir diye düşündüm. Ama 50 liralık bir hizmet için 30 gün garanti verilebilir mi orasını bilmem :)

Acele işe şeytan karışır :) youtube da google da salak değil. izlenimler 10-20 seviyesindeyken iki üç gün boyunca 800-900 seviyesine çıkınca bakmıyorlar mı buna? sonra tekrar 10-20 ye iniyor çünkü :)

Bence abonelik ve izlenim satın almak eğer çok şanslı değilseniz (hani olur ya gözden kaçırırlar) google a kendinizi ifşa etmekten başka birşey değil.

Tabii herkesin fikri ve amacı farklıdır alanlara da satanlara da saygım var. Arz-talep meselesi sonuçta. Ama başta cazip gelen şeyin sonuçları kötü olabilir diye söylüyorum.

size nereden ulaşabilirim mevcut hizmetinizi denemek isterim. irtibat için benimle iletişime geçerseniz sevinirim.

Acele işe şeytan karışır :) youtube da google da salak değil. izlenimler 10-20 seviyesindeyken iki üç gün boyunca 800-900 seviyesine çıkınca bakmıyorlar mı buna? sonra tekrar 10-20 ye iniyor çünkü :)

Bence abonelik ve izlenim satın almak eğer çok şanslı değilseniz (hani olur ya gözden kaçırırlar) google a kendinizi ifşa etmekten başka birşey değil.

Tabii herkesin fikri ve amacı farklıdır alanlara da satanlara da saygım var. Arz-talep meselesi sonuçta. Ama başta cazip gelen şeyin sonuçları kötü olabilir diye söylüyorum.

Yanlis dusunuyorsunuz hocam kanallari 0 izlenirken izlenim abone alip pk actiran tonla insan var kendim yapmisligim da var :D

Youtube pk acma politikalarini okursaniz nerelere dikkat edildigi net bir sekilde yaziyor. Inceleyenlerin her kanalin icine girip trafik kaynaklarini, izlenim abone gelis grafiklerine bakabildiklerini sanmiyorum. Kaldi ki baksalar bile oyle hizmetler var ki trafik kaynaklarindan son 48 saat grafiklerine kadar oldukca organik gorunumlu gonderiyor hitleri.

5 milyon aboneli bir kanal videomu paylasmistir toplulugunda, abone olun demistir bir anda yuksek izlenim ve abone gelir, ben ozgun olduktan sonra youtube calisaninin buna laf etmeye hakki kalmaz bilemez de zaten :)

Hocam hizmet saglanamadigi takdirde para iadesi yapilir ama izlenme telafisi yok demissiniz. Zaten arkadaslarin anlatmaya calistigi sey hizmetin eksik gelmesi durumunda (kullandiginiz proxy serverlardan dolayi atilan izlenimlerin silinmesi) onun tekrardan doldurulmasi.

Sonucta vaadettiginiz hizmet 4000 saat ama 2 gune istatistik 1000 saate duserse bu hizmet tam anlamiyla verilmis sayilmaz. Piyasaya gore 50 lira oldukca iyi ama mutlaka telafili ve en azindan 30 gunluk garantili hizmet sunulmali diye dusunuyorum.

Merhabalar.

Farzedelimki para iadesi yerine izlenme iadesi yapıyoruz, yani tekrardan 4 bin saat izlenmesi sağlıyoruz, bu size saçma gelmezmiydi ?
Yani eğer bir hizmette, bir kişi veya firma 4000 saat izlenmesi sağlıyorsa ve sizin dediğiniz gibi 2 gün gibi kısa bir sürede düşüş oluyorsa bunun izlenme iadesi yerine para iadesi yapılması gerekir, çünkü sistemlerde bir problem olduğu ortaya çıkmış oluyor, 2 gün sonra izlenme silinecek ise size tekrar 4 bin saatlik izlenme sağlanması nekadar doğru ?
Burdaki problem Google politikalarına cevap verebilmek, yoksa piyasada bir ton program veya proje mevcut izlenme sağlayabilen.

Teşekkürler.

Merhabalar.

Google politikaları aslında tam olarak öyle işlemiyor, Google bir izlenmede kabaca şunlara bakıyor, İp adresine, Parmak izlerine, Tarayıcıya, Bilgisayara ve mevcut ağın bazı bilgilerine.

Siz şimdi bir bilgisayardan, onlarca veya yüzlerce proxy ile x bir videoya izlenme sağladığınızda adamlar zaten bunu anlıyor, isterseniz günde 1 izlensin video, yinede anlıyorlar, er yada geç izlenmeleri silinir.
Siz bu teknik olarak istenen bilgilere karşı bir cevap verebildiğinizde Google bunu organik olarak anlayabileceği için aslında teorik olarak çokta bir problem oluşmuyor.

İşin teknik boyutuna fazla inmek istemiyorum, farklı işlerde kullanabileceği için burdan bilgi paylaşmam doğru olmaz.

Teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri