Merhaba arkadaşlar,bugünden itibaren 14 günlük ev karantinam var.Bu süreci evde bol bol pc oyunları oynayarak geçirmeyi planlıyorum.İsteğe göre oynadığım oyunlarda ekran görüntüsü kaydı alarak tamamen özgün ve benzersiz videolar hazırlıyorum
Şunu özellikle belirtmek istiyorum gamer değilim kendi çapında oyun oynayan birisiyim o yüzden videolarımdan izlenim beklentisine girilmemeli.Dediğim gibi sadece 4 bin saat izlenim satın alanlar için benzersiz ve özgün video hizmeti şeklinde düşünün, zaten kendi kanallarım için video çekiyordum belki başka ihtiyacı olan vardır diye buraya da konu açmak istedim.Hazırladğım videoları google dirive yüklüyorum kişinin mailine paylaşıyorum,kişide istediği zaman indirebilir.
Tüm videolar kişiye özel olmak üzere 1 saatlik video için istediğim fiyat 10 tl
Teslim süresi 24 saat
İletişim whatsup 5383534077
Şunu özellikle belirtmek istiyorum gamer değilim kendi çapında oyun oynayan birisiyim o yüzden videolarımdan izlenim beklentisine girilmemeli.Dediğim gibi sadece 4 bin saat izlenim satın alanlar için benzersiz ve özgün video hizmeti şeklinde düşünün, zaten kendi kanallarım için video çekiyordum belki başka ihtiyacı olan vardır diye buraya da konu açmak istedim.Hazırladğım videoları google dirive yüklüyorum kişinin mailine paylaşıyorum,kişide istediği zaman indirebilir.
Tüm videolar kişiye özel olmak üzere 1 saatlik video için istediğim fiyat 10 tl
Teslim süresi 24 saat
İletişim whatsup 5383534077