4000 tl laptop (windows-apple)

mumru

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar benim laptop sizlere ömür bana bir pc tavsiyesi yapsanız söyle saglamından apple da olabilir ama windows agır basıyor gibi arada oyun oynarsamda güzel olur sanki yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler

[MENTION=10199]mumru[/MENTION] hocam MSİ GS60 kullanıyorum şiddetle tavsiye ;

MSI GS60 Ghost 2PL-049TR i7-4710HQ 2.5GHz 8GB 1TB 2GB GTX850M 15.6"

Üstlelik 1.9 kg - Bu modelde ssd yok ssdli olan stoklarda yok hizlial'da başka yerlere bakabilirsin ama bu hafiflikte bu özelliği bulmak çok zor diğer markalarda. Görenler ultrabook mu diyor :D

Arkadaşın gösterdiği bilgisayarı aynı fiyata 970m lisini monster'da bulursun galiba(uzun zamandır bakmadım) Lakin bu kadar hafifini asla bulamazsın. Gerçekten çok hafif.

[MENTION=10199]mumru[/MENTION] hocam MSİ GS60 kullanıyorum şiddetle tavsiye ;

MSI GS60 Ghost 2PL-049TR i7-4710HQ 2.5GHz 8GB 1TB 2GB GTX850M 15.6"

Üstlelik 1.9 kg - Bu modelde ssd yok ssdli olan stoklarda yok hizlial'da başka yerlere bakabilirsin ama bu hafiflikte bu özelliği bulmak çok zor diğer markalarda. Görenler ultrabook mu diyor :D

bu dahamı iyi ssd li
MSI GS60 GHOST CORE İ7 4710HQ 2.5GHZ-8GB-128SSD+1TB-15.6''-2GB-W8.1 - Vatan Bilgisayar

Arkadaşın gösterdiği bilgisayarı aynı fiyata 970m lisini monster'da bulursun galiba(uzun zamandır bakmadım) Lakin bu kadar hafifini asla bulamazsın. Gerçekten çok hafif.

monstere güvenemedim msi daha kalite kokuyor gibi

---------- Spam Engelliyici 01:13 ---------- Önceki Mesaj 01:13 ----------

Aynen hocam 128 SSD + 1 TB bendeki model bunu almanı şiddetle tavsiye ederim. Arkadaşında dediği gibi hafif olması önemli ise bu hafifliği ve inceliği bulamazsın başka bir laptopta

https://www.youtube.com/watch?v=cx2xuqKstno

bu kadar ince bir laptop ısınmazmı ?

VATANDAN ALMA başkan

---------- Spam Engelliyici 01:25 ---------- Önceki Mesaj 01:25 ----------

vatan kazık fiyat

Hafif, ince ve zarif istersen : GS60
17" olsun dersen : GE70
15" olsun dersen : GE60

Hocam :) Hepsi birbiriyle aynı seviyede

Bilgisayar 1.9 kg çünkü 15.6 imis. Bende 17.3 sandım :)

Keşke msi alsaydım dedim sonra 15.6 görünce tekrar monster dedim. Çünkü 970m ekran kartı verecek sana. Aralarında da 500gr fark varmış. 150 lira daha ucuza gelecek 100 lira daha koyup ssd de alabileceksin. Beğenmezsen 15 gün içinde iade falan vardı zaten.

Bilgisayar şu : MONSTER® TULPAR T5 V4.1 15.6" - MONSTER NOTEBOOK > TULPAR

Ekran kartının arasında ki farkı buradan görebilirsin. Çok çok fazla bir fark. O ekran kartı 1 yıl giderse bu 3 yıl gider o derece söyleyim.

GeForce GTX 970M vs 850M

Senin kararın. 850m niree 970m niree :)

Not: Çok oyun oynamam diyorsan ekran kartı önemli değil diyorsan oyun bilgisayarı ile işin ne derler adama bak :)

Her bilgisayar gündelik işlerde ısınmaz zaten 4 milyara. Önemli olan oyunda nasıl. Benim 4.5 kg lik canavar oyunda da ısınmıyor. Biraz büyük tabii :)

Son düzenleme:
simdi ince olsun hafif olsun isterim ama ince hafif olmayanda ısınma yoksa o olsun derim kararsız kaldım :D
17 ince ekranda cekici geldi napsam

Oyunlar hariç ısınma yok hocam yani günlük işlerinde ısınma problemi yaşamazsın ısınmada ise laptop altı ısınıyor ben kucağımda rahatlıkla kullanıyorum sıkıntısız :D

Düşünmez monster alırdım [MENTION=10199]mumru[/MENTION] nun verdiği ürünü

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri