Arkadaşlar benim laptop sizlere ömür bana bir pc tavsiyesi yapsanız söyle saglamından apple da olabilir ama windows agır basıyor gibi arada oyun oynarsamda güzel olur sanki yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=10199]mumru[/MENTION] hocam MSİ GS60 kullanıyorum şiddetle tavsiye ;
MSI GS60 Ghost 2PL-049TR i7-4710HQ 2.5GHz 8GB 1TB 2GB GTX850M 15.6"
Üstlelik 1.9 kg - Bu modelde ssd yok ssdli olan stoklarda yok hizlial'da başka yerlere bakabilirsin ama bu hafiflikte bu özelliği bulmak çok zor diğer markalarda. Görenler ultrabook mu diyor![]()
Arkadaşın gösterdiği bilgisayarı aynı fiyata 970m lisini monster'da bulursun galiba(uzun zamandır bakmadım) Lakin bu kadar hafifini asla bulamazsın. Gerçekten çok hafif.
Aynen hocam 128 SSD + 1 TB bendeki model bunu almanı şiddetle tavsiye ederim. Arkadaşında dediği gibi hafif olması önemli ise bu hafifliği ve inceliği bulamazsın başka bir laptopta
https://www.youtube.com/watch?v=cx2xuqKstno
bu kadar ince bir laptop ısınmazmı ?
MSI al geç GE60 VAR SSD + SATA
tamamdır alıyorum msi arkadaslar vatandan alıcam su 3 modelden hangisi?
MSI GE70 APACHE CORE İ7 4710HQ 2.5GHZ-16GB-1TB-17.3''-2GB-W8.1 NOTEBOOK - Vatan Bilgisayar
MSI GS60 GHOST CORE İ7 4710HQ 2.5GHZ-8GB-128SSD+1TB-15.6''-2GB-W8.1 - Vatan Bilgisayar
MSI GE60 APACHE CORE İ7 4710HQ 2.5GHZ-16GB-1TB-15.6''-2GB-W8.1 NOTEBOOK - Vatan Bilgisayar
[MENTION=13751]Mehmet Ali Ertunç[/MENTION]
[MENTION=10199]mumru[/MENTION] hocam MSİ GS60 kullanıyorum şiddetle tavsiye ;
MSI GS60 Ghost 2PL-049TR i7-4710HQ 2.5GHz 8GB 1TB 2GB GTX850M 15.6"
Üstlelik 1.9 kg - Bu modelde ssd yok ssdli olan stoklarda yok hizlial'da başka yerlere bakabilirsin ama bu hafiflikte bu özelliği bulmak çok zor diğer markalarda. Görenler ultrabook mu diyor![]()
Bu ürünün İ5 işlemcilisi ve ekran kartı düşük olan madellisi varmı?
Hafif, ince ve zarif istersen : GS60
17" olsun dersen : GE70
15" olsun dersen : GE60
HocamHepsi birbiriyle aynı seviyede
simdi ince olsun hafif olsun isterim ama ince hafif olmayanda ısınma yoksa o olsun derim kararsız kaldım
17 ince ekranda cekici geldi napsam
simdi ince olsun hafif olsun isterim ama ince hafif olmayanda ısınma yoksa o olsun derim kararsız kaldım
17 ince ekranda cekici geldi napsam
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.