4000 tl laptop (windows-apple)

Oyun çok oynamam diyorsan.
Bence ergonomi daha önemli.
O sebeple PC ne kadar hafif, ince ve performanslı olursa kullanırken kat kat zevk alırsın.
Bu dediklerimi bence iyi düşünerek karara var.
Benimde tavsiyem GS60 dan yana.
Birde alacağın üründe kesinlikle ama kesinlikle klavye altı aydınlatma olmasına dikkat et. Çok büyük rahatlik bu özellik ;)

Bilgisayar 1.9 kg çünkü 15.6 imis. Bende 17.3 sandım :)

Keşke msi alsaydım dedim sonra 15.6 görünce tekrar monster dedim. Çünkü 970m ekran kartı verecek sana. Aralarında da 500gr fark varmış. 150 lira daha ucuza gelecek 100 lira daha koyup ssd de alabileceksin. Beğenmezsen 15 gün içinde iade falan vardı zaten.

Bilgisayar şu : MONSTER® TULPAR T5 V4.1 15.6" - MONSTER NOTEBOOK > TULPAR

Ekran kartının arasında ki farkı buradan görebilirsin. Çok çok fazla bir fark. O ekran kartı 1 yıl giderse bu 3 yıl gider o derece söyleyim.

GeForce GTX 970M vs 850M

Senin kararın. 850m niree 970m niree :)

Not: Çok oyun oynamam diyorsan ekran kartı önemli değil diyorsan oyun bilgisayarı ile işin ne derler adama bak :)

Her bilgisayar gündelik işlerde ısınmaz zaten 4 milyara. Önemli olan oyunda nasıl. Benim 4.5 kg lik canavar oyunda da ısınmıyor. Biraz büyük tabii :)

monster ıda düsünmeye basladım :S

---------- Spam Engelliyici 01:50 ---------- Önceki Mesaj 01:49 ----------

Düşünmez monster alırdım [MENTION=10199]mumru[/MENTION] nun verdiği ürünü

neden monster hocam daha iyi özellikten dolayımı

monster ıda düsünmeye basladım :S

---------- Spam Engelliyici 01:50 ---------- Önceki Mesaj 01:49 ----------

neden monster hocam daha iyi özellikten dolayımı

Hem daha uygun hemde özellikleri daha üstün ben snein yerinde olsam monster alırım.

Monster çok büyüktür ona göre. Aldıktan sonra pişman olma. 17.3 inch'den bahsediyorum. 15.6 bilemeyeceğim. Ama Msi'nin de 17.3 inchleri 4kg falan.

Al bi dene 15 gün içinde iade edebiliyorsun zaten :) Belki şartlar değişmiştir bir sor iade edebilir miyim diye.

Performans diyorsan Monster şekil ergonomi diyorsan Msi.

Ama ben olsam Monster alırım. 850m ile 970m arasında inan çok fark var. 970m çıkalı 3-4 ay olmadı bildiğimce. Bunun bir üstü 980m zaten. Daha da üstü titan lar falan vardı herhalde. Onlar da laptop'da var mı bilmem.

Ayrıca 500 gr fark ile ne kadar daha ince olabilir. Monster ve Msi videoları izle Youtube'den fikir edinirsin.

Son düzenleme:
ben de MSI derdim hocam. bir ara monster'la karşılaştırma fırsatım olmuştu çalışırken gold'da çalışırken.

Monster çok büyüktür ona göre. Aldıktan sonra pişman olma. 17.3 inch'den bahsediyorum. 15.6 bilemeyeceğim. Ama Msi'nin de 17.3 inchleri 4kg falan.

Al bi dene 15 gün içinde iade edebiliyorsun zaten :) Belki şartlar değişmiştir bir sor iade edebilir miyim diye.

Performans diyorsan Monster şekil ergonomi diyorsan Msi.

Ama ben olsam Monster alırım. 850m ile 970m arasında inan çok fark var. 970m çıkalı 3-4 ay olmadı bildiğimce. Bunun bir üstü 980m zaten. Daha da üstü titan lar falan vardı herhalde. Onlar da laptop'da var mı bilmem.

Ayrıca 500 gr fark ile ne kadar daha ince olabilir. Monster ve Msi videoları izle Youtube'den fikir edinirsin.

hocam performanslıda olsunda simdi bu monster ısınıyordurda fanlarıda bagırıyordur ondan korkuyorum msi cok kaliteli diy ebiliyorum

---------- Spam Engelliyici 02:10 ---------- Önceki Mesaj 02:09 ----------

gayet hosuma gitti bu ürün .

MSI GS60 ile CS:GO oynamıştım geçen hafta gerçekten normal bilgisayara göre hiçbir ısınma görmedim.En yakın zamanda SSD'li modelini bende sipariş vericem..

Performanstan söz etmiyorum bile

bir bilgisayar almak bu kadar zor olurmu simdi ekran kartı düşük gelmeye başladi msi in

Msi tabiki kendini kanıtlamış bir marka ona benimde lafım yok ama, aynı fiyata hatta daha düşük fiyata 970m gibi bir kartı olan bilgisayar almak varken eski nesil 850m 860m kartlı bilgisayar almak bana mantıksız geliyor ki zaten bende 1 hafta önce monster aldım tamamen isminin hakkını veriyor :)

valla kafayı yedim :D ne zormus 2 gündür bakıyorum monster niye bu kadar ucuza veriyor bu ürünleri ?
servisimi kötü ? ısınma mı cok yapıyor anlamıs degilim cokmu sorunlu ürün satıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri