vakit kaybı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hayırlısı hocam Daha Kalfayız Diyelimusta olmak kolay değil
2g1ua Bu nickin kısaltılması hocam sığmadıbu nick
Hmm Fenerbahçelisin galiba .s![]()
Umarım o şekilde devam eder...![]()
hımm demek öyle![]()
kanalalsattaki kanallara ne kadar özenildiğini hep merak etmiştim.şimdi emin oldum.
Saatte 1 hesap açacak halleri yok ki, satılan hesapların %90 ı zaten bu şekilde açılıyor.
Kanalalsat üyeliğin nicki nedir hocam?Arkadaşlar 45 dakikada 30 gmail açıyorum Hepside +15 Onaylı ve para kazanmasını açıyorm Sizce Süre Bakımından İyimi ?
Konu Yanlış Yere açıldıysa Özür![]()
Kanalalsat üyeliğin nicki nedir hocam?
Ben de onaysız mailleri 1 saatte 50'ye kadar çıkmıştım.
İşin sırrı: Hızlı Reset + Kaliteli Temizleyici + Makro![]()
Benim mail aldığım tek bir kişi var hocam merakımdan sordum2g1ua bundan sonra bu nickten alışveriş yapmazsınız
---------- Spam Engelliyici 03:00 ---------- Önceki Mesaj 02:59 ----------
onaysız belkide sizi geçebilirdim![]()
bana göre çok açmak önemli değil istersen 1 saat içinde 10 mail aç sağlam olsun yeter çok titiz aç .
açtıklarım sağlam oluyor siz rahat olun hocam hem forumda ben kanal satmakla uğraşmıyorum kanalalsatın bi prosedür'ü var ona ayak uyduruyorum alan kişilerde şikayet mesejı atmıyorlar. Hatta gmail kalmadığında açmayı bıraktığınızmı gibi cevaplar alıyorum.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.