45 UZANTISI Dolu jENERİK Haberler Domaini Sadece 1tl Evet 1tl ye Sizi bekliyor

SizinWeb

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.domainalani.com

DİKKAT
Değerli Forum Üyeleri Konu Hakkindaki Bilgilendirme Yazılarını Okuyunuz.
21BO82.png

Domain Kayıt Tarihi:29-04-2016
Domain Bitiş Tarihi:29-04-2017
Registar: Public Domain Registry PDR Ltd. (ResellerClub)
Transfer Ücreti: Firma içi Ücretsiz
Açık Arttırma Başlangıç: 1 TL
Minimum Artış: 2TL
Satış Sonlanma Süresi: Son Tekliften +24 Saat Sonra Biter
Hemen Al Satış Fiyatı: 150
Özel Not: Aylık 24.900.000 Aranma Hacmi vardır.
Dolu Olan Uzantıları: .top.com.net.org.biz.info.tk.in.us.eu.tc.asia.tv.pro.com.tr.net.tr.web.tr.biz.tr
.tv.tr.pol.tr.bel.tr.edu.tr.gen.tr.info.tr.k.tr.name.tr.co.bbs.tr.pt.pl.tm.al.be

Ödeme: Enpara & İşbank & Paypal
-------------------------------------------------------------------
Not: Okuyunuz.
Teklif vermeden Önce iyi Düşünüp teklif veriniz.
Verdiğiniz teklifleri Konuda Bulunan Multi Linkleri takip ederek yapınız.
Tekliflerinizde Domain Uzantılarını yazmayınız.
Her Domain için Ayrı Ayrı Teklif Yapınız.
İlahede verilen Satış Süresinden Sonra domainlere Teklif veren kişi 2 Gün İçinde domaini almalıdır.
Verdiği Teklifin Arkasında Durmayan ve verilen Süre içinde
Domain Ücretini ödemeyen kişiye -trade uygulanıp gerekli görünürse şikayet edilecektir.
Teklif veren herkes konu altında etiketleme sistemi ile Konudaki Son Durumlardan Haberdar edilecektir.
Etiketlenmek İstemeyenler Konu altında haber verebilirler.
Son olarak Unutmayalımki bu konu bir ticaret konusudur Davranışlarınız ve teklifleriniz önerileriniz bu yönde olmadılır.
Konuda Paylaşılan Grafik Çalışmaları Trafımca Yapılmıştır İzinsiz Kullanmayınız. Emeğe saygı

Multi Konu Eklenmiştir Multi Konu Buton ve Linkleri Göremeyenler varsa Konu Altında Bilgi Verebilirler.

Multiden gelen 7tl ile devam ediyoruz.

---------- Spam Engelliyici 16:35 ---------- Önceki Mesaj 15:54 ----------

Multiden gelen 15tl ile devam ediyoruz.

Multiden gelen 30tl ile devam ediyor Bu Jenerik Haber Domain i 45 uzantılı doludur.
Bilgilendirme [MENTION=35364]ferhatcevik[/MENTION] [MENTION=16097]serdar38[/MENTION] [MENTION=12071]SeaNoNe[/MENTION]

hocam bilmedğimden soruyorum bu tür domainler .com uzantılı herhangi bi haber sitesine yönlendirme yapmak içinmi alınmalı yoksa domain üzerinden sitemi açılmalı?

Söylediğiniz gibide kullanılabilir paravan olarakta haberler kategorisinde backlink almak içinde kullanılabilir domain jenerik bir domaindir birçok uzantısı doludur para lazım oldugu için burada satıyorum ayrıca com net org ve populer olan birçok uzantısı alındığı için bu alan adı haber sitesi olanlar için pravan olarak kullanılarak ana siteye destek vererek kullanılabilir alanadalari.com sitesinde satısa cıkarmayı planlıyordum ancak acıl para lazım oldugu için burada satmayı uygun gordum
Ayrıca R10 da bir arkadaşın öm ile attıgı bir yazıyıda sizlerle paylaşmak isterim

bu haberler isimli domaini nie acik arttirmaya koydunuz?

bende haberler.xyz sahibiyim 250 tl teklif aldim vermedim. 1000 1500 civari bir para istiyorum.

Benim adres site halinde tema + bot vs herseyi ile satılık. Ben hatalımıyım sizce?

birde son bir sorum daha olacak. Forumlarda neden internet adresinin yazılmasını istemiyorsunuz.
[MENTION=11100]eserhat[/MENTION]

34tl ile devam ediyoruz.
Bilgilendirme [MENTION=12071]SeaNoNe[/MENTION] [MENTION=16097]serdar38[/MENTION] [MENTION=35364]ferhatcevik[/MENTION] [MENTION=11100]eserhat[/MENTION] [MENTION=13886]wbmasterforum[/MENTION]

36tl ile devam ediyoruz.
Bilgilendirme [MENTION=12071]SeaNoNe[/MENTION] [MENTION=16097]serdar38[/MENTION] [MENTION=35364]ferhatcevik[/MENTION] [MENTION=11100]eserhat[/MENTION] [MENTION=13886]wbmasterforum[/MENTION]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri