Altta bir tane konum var. Fiyat ve istatistikleri değiştirdiğimden dolayı yeni konu açıyorum. Üst yöneticilerden ricam o konuyu kaldırmalarıdır.
İlk sayfa sonra hemen paranı gönderiyorum gibi komik tekliflerlede gelmeyin.. Bi türlü uzlaşmaya varırız.
Facebook Sayfanızın linki : Sayfaya gitmek için tıklayın
Facebook Sayfanızın içeriği : Komedi,caps
Sayfanızın Üye Sayısı : 48.190
Günlük ortalama eklenen yeni üye sayısı : Ortalama günlük 60-90 arası
İstenen Ücret : 160 TL
Ödeme Şekli : Banka(garanti) veya havale(ptt) olabilir.
Eklemek istediğiniz ekstra şeyler : Sayfa 20 mayıs 2011 tarihinde(Yaklaşık 2,5 yıl) açılmıştır. Artık marka haline geldik
Hiç bir kasma falan yapılmamıştır. Üyelerin hepsi organiktir. İlgilenirse çok iyi verim alınıyor. Sayfadan hiç bir şikayetim yok, neden satıyorsunuz diye soruyorsanız. Bu sene üniversite hazırlıkları başladı. Malum zaman ayıramayacağım. Sayfayı daha önce 200 tl satıyordum. 160 tl düştü. Ciddi alıcılar ilgilensin
Gönderiler kısım resmi
Toplam erişim sizi yanıltmasın, paylaşımlar bugün yapıldığından öyle görünüyor. Yoksa ortalama 10 bin üzeri..
Buda 3 gün önceki paylaşımların toplam erişim miktarı;
İlk sayfa sonra hemen paranı gönderiyorum gibi komik tekliflerlede gelmeyin.. Bi türlü uzlaşmaya varırız.
Facebook Sayfanızın linki : Sayfaya gitmek için tıklayın
Facebook Sayfanızın içeriği : Komedi,caps
Sayfanızın Üye Sayısı : 48.190
Günlük ortalama eklenen yeni üye sayısı : Ortalama günlük 60-90 arası
İstenen Ücret : 160 TL
Ödeme Şekli : Banka(garanti) veya havale(ptt) olabilir.
Eklemek istediğiniz ekstra şeyler : Sayfa 20 mayıs 2011 tarihinde(Yaklaşık 2,5 yıl) açılmıştır. Artık marka haline geldik
Gönderiler kısım resmi
Toplam erişim sizi yanıltmasın, paylaşımlar bugün yapıldığından öyle görünüyor. Yoksa ortalama 10 bin üzeri..
Buda 3 gün önceki paylaşımların toplam erişim miktarı;