4Bin Saat İçin Harika Sistem

Dün sabah itibariyle Adsense hesabım 'Geçersiz tıklama' nedeniyle devre dışı bırakıldı. Hazarhit kullanıyordum. Benimle birlikte birçok para kazanması açık kanalın da aynı şekilde Adsense hesapları kapanınca yazma gereği duydum. Yöneticiler kesinlikle kullanın tarzı bir söylemde bulunmadı, kendi irademle kullandım. Ama para kazanma açıldıktan sonra sıkıntılı olan bir durum para kazanma için 4000 saat kasarken de sıkıntı olabilir. Para kazanma açıldıktan 1-2 ay sonra spam yüzünden 2 kanalım tamamen kapandı. Programı kullanacaksanız bunları bilerek kullanmanız tavsiye olunur.

Panelde sıkıntımı var.
2NGjH2

Dün sabah itibariyle Adsense hesabım 'Geçersiz tıklama' nedeniyle devre dışı bırakıldı. Hazarhit kullanıyordum. Benimle birlikte birçok para kazanması açık kanalın da aynı şekilde Adsense hesapları kapanınca yazma gereği duydum. Yöneticiler kesinlikle kullanın tarzı bir söylemde bulunmadı, kendi irademle kullandım. Ama para kazanma açıldıktan sonra sıkıntılı olan bir durum para kazanma için 4000 saat kasarken de sıkıntı olabilir. Para kazanma açıldıktan 1-2 ay sonra spam yüzünden 2 kanalım tamamen kapandı. Programı kullanacaksanız bunları bilerek kullanmanız tavsiye olunur.

Arkadasin sistemi 4k saat tamamlama icin daha cok.
Siz 4k tamamlamis para kazanmaniz acilmis sanirim.
Daha niye kullandinizki.
Bu tarz sistemi youtube bilen para kazanmasi acik ucbes kisi harici kimse riske girip kullanmaz.
Gecmis olsun.

Arkadasin sistemi 4k saat tamamlama icin daha cok.
Siz 4k tamamlamis para kazanmaniz acilmis sanirim.
Daha niye kullandinizki.
Bu tarz sistemi youtube bilen para kazanmasi acik ucbes kisi harici kimse riske girip kullanmaz.
Gecmis olsun.

Sağ olasınız hocam. Haklısınız 4k saat için program.
Kuralları tam olarak bilmediğim için bir sorun olacağını sanmadım. Bir de reklamlar için bir sorun olmayacağı söylendiği için biz de devam ettik. Sonuç birçok kişinin patlaması

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri