4GB Ram / 200GB Hdd / 500Mbit / TR Lok. / Limitsiz Trafik / Hemde 45TL Daha Ne Olsun!

OyunSunucusu

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.oyunsunucusu.com.tr

st.png

Konsol Erişimi?

* Müşteri paneline girdiğinizde sizi bir vds yönetim ekranı karşılar bu ekran üzerinden vds sunucunuz ile ilgili ( Durdur, Başlat, Yeniden Başlat, Konsol Ekranına Eriş ve VDS'i Yeniden Kur, Farklı Bir İşletim Sistemi Kur ) gibi bir çok özelliğe erişim sağlayabilirsiniz.
Aşağıda konsolu nasıl kullanacağınız ile ilgili bir video paylaşacağım eminim bu yeni özellik sizlere çok faydalı olacaktır.

Aklınıza takılan bir kısım olduğunda hiç çekinmeden 7/24 destek ekibimize sorularınızı sorabilirsiniz.

Güncel Stok : 12

Windows VDS Server
Intel Xeon CPU E3-1240V2 4Ghz
2 vCPU Kullanım İzni
200GB SAS HDD 10.000 RPM
4 GB 12800 ECC RAM
Unlimited Bandwith
500Mbps Hat / 1Gbps Port
İşletim Sistemi (Opsiyonel)
1 Adet Kullanılabilir IP Adresi
İstanbul SH Lokasyon
%99.9 Uptime Oranı

Sadece 45TL + KDV / AY
Sadece 450TL + KDV / YIL
Ip Adresi Değişimi 3TL / KDV ( Bu işlem için destek talebi açınız. )

VDS Yönetim Paneli Kullanımı ( Video )
https://www.youtube.com/watch?v=CWnSE-l6-mY

*Kayıt olurken lütfen bilgilerinizi doğru girdiğinizden emin olunuz, Sunucu Erişim Bilgileri tarafınıza mail yolu ile iletilecektir.
*Kiralamış olduğunuz vds server'ler içerisinde xxx site barındırmak yasaktır ( Tespit edildiği taktirde vds server hizmetiniz durdurulur )
*Kampanyadan yararlanarak almış olduğunuz vds server'lerde geri iade imkanı bulunmamaktadır.
*Skype ve Canlı destek üzerinden vds server'lar ile ilgili kesinlikle ve kesinlikle işlem yapılmamaktadır, yaptıracağınız işlemleri destek talebi ile bildirmeniz gerekmektedir.

Online Satış Sitesi: Ana sayfa - OyunSunucusu İnternet Hizmetleri - Vds, Metin2 Server, Web Hosting
Satış Destek Hattı: 0 850 550 69 86
E-posta: [email protected]
Firma Ticari Ünvanı: OyunSunucusu İnternet Hizmetleri
Firma Adresi: Ortabayır Mah Sarı Göl Cad 19/A KAĞITHANE / ISTANBUL
V.D. Zincirlikuyu V.N. 0050446168
Yetkili : Emrah AÇAR

Fiyatlarımıza +KDV dahil değildir.

Ödeme Yöntemleri : PP / Kredi Kartı - Havale / EFT

Daha Önceki Ürünlerimizden Satın Alan Müşterilerimizin Yorumları;​
Fiyat 10 numaraymış. Botum bitince kesinlikle bakıcam.

Satın alma işlemi sorunsuz gerçekleşti. Müşteri hizmetide süper! Hizmetin aktifleşmesi bekliyoruz bakalım :)

Sipariş verildi, ödeme geçildi.

2-3 saate teslimat yapılacağını ilettiler. Beklemedeyiz..

1 dal alayım bende hocam :D

Ben satın aldım. Kurulumu filan gayet hızlı oldu. Bir sorun olursa canlı destek hemen yardımcı oluyor. Çok memnun kaldım başka vdsler alırsamda buradan alacağım. İnternet hızı olarak çok değişiyor bazen 100 mbit download 50mbit upload, bazen 400mbit download 25mbit upload oluyor. Nedense zaman zaman değişiyor... Ama genel olarak iyi bu fiyata bulamazsınız... Bence alın youtube uploadlarında baya işime yarıyor gayet hızlı bir şekilde işlerimi yapıyorum.

hayırlı satışlar ergin abi hizmet kaliteli ve sorunsuz 7/24 destek ve uygun fiyat = OyunSunucusu

talebe dönüş süresi çok hoşuma gitti beklemedeyim vds bilgilerini

1 adet sipariş verildi.

1 adet sipariş verildi.

[MENTION=28238]OyunSunucusu[/MENTION] 1 adet sipariş verilmiştir

Vds için beklemedeyiz :)

@OyunSunucusu 1 adet sipariş verilmiştir

[MENTION=28238]OyunSunucusu[/MENTION] 1 adet sipariş verilmiştir.

1 adet sipariş verildi beklemedeyim

1 Adet sipariş ettim :) teşekkürler

[MENTION=28238]OyunSunucusu[/MENTION] stok olınca bunu alıntıya bilirmisiniz

2 adet alınmıştır.

bir önceki paketten almıştım. yt için upload ve render işlerinde kullanıyorum. özellikle evdeki upload hızımın yavaşlığından dolayı artan sinir katsayılarıma çok iyi geldi, pamuk gibi oldum.:)

destek bölümü de günün hangi saati olursa çok ilgili belirtmeden geçemem.

[MENTION=28238]OyunSunucusu[/MENTION] bir adet sipariş verdim

1 adet vds sipariş verildi. İnşallah hızı memnun ederse birkaç tane daha alırım.

Teslim alındı. Memnun kalındı. 1 tane daha sipariş verildi.

[MENTION=28238]OyunSunucusu[/MENTION] 1 adet vds sipariş verildi..

1 adet sipariş verildi

Dün akşam 1 adet sipariş verdim gerçekten 10 numara hizmet ilginiz için teşekkür ederim. umarım daha sonrada çalışırız.

1 adet daha sipariş verdim hocam hızlı olursa sevinirim kurulum.

5 Adet Alınmıştır!!

skype desteği yok diye destek sıfır demek komik olmuş. online destek 7/24 açık zaten. hem de sadece lafta 7/24 değil bildiğin gecenin 3'ünde 4'ünde giriyorsun ilgileniyor insanlar. aynı şekilde ticket açınca da son derece ilgililer kendileri. bu arada ben bu hizmet kalitesini en düşük paketten almama rağmen görüyorum. ortada parasına göre muamele durumu da yok.

az önce 1 ay daha uzattım süremi. umuyorum daha uzun süre çalışacağız.

Arada bir kasma ve internet hızı düşülüğü oluyor ama ideal

3 adet sipariş verildi

Son düzenleme:
Çok iyi hocam tr lokasyon olması gerçekten çok iyi düşünebilirim..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri