4K Saat / 1k Abone İncelemesi (Sabit Konu)

• Kullanıcı HJC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
benim kanalın para kazanmasını açmamışlar tekrarlayan içerikten dolayı bir 30 gün daha bekleme süresi verilmiş.

gözlemlediğim akdaryırla bu onaylama işlemlerini gece yapıyorlar bir kaç gün takibe devam.

başvuralı 1 ayı geçti 30k abone 300 000 saat var bakalım açacaklar mı yeni yıla girmeden

Arkadaşlar para kazanması açılan kanalların gelirleri görünüyor mu? Bende henüz gelir görünmüyor.

Gelir görünüyor mu derken ? Geriye dönük bir gelir bekliyorsan öyle bir şey yok. Analytics zaten 2 gün geriden günceller yeni veriler için beklemen lazım

Geriye dönük beklentim yok zaten. Son 24 saati görebiliyormuyuz diye merak ettim. Bilgi verdiğin için teşekkür ederim.

Ayrıca benim kanalın 1,milyon görüntülenmesi vardı onları vermeyecek diyorlar kimse alamamış yalan doğru ne zaman onay alırsanız o zaman başlıyormuş o zaman gitti paracıklarım pehhh

(Adam) ciddi ciddi PK açılmadan önceki izlenimlerin parasını istiyor.
Onaysiz kullanıcılar cılkını çıkıyorlar forumun gerçekten.

(Adam) ciddi ciddi PK açılmadan önceki izlenimlerin parasını istiyor.
Onaysiz kullanıcılar cılkını çıkıyorlar forumun gerçekten.

YA nedir bu onaysız kullanıcılardan alıp veremediğiniz. 100 tl verdin diye sen elit biz ezgin mi olduk? Hayır nedir bu yani, hergün onaysız kullanıcılara biri sataşmasa olmuyor.

forumda biz onaysız kullanıcıların yorumları moderatörlerin onayından geçtikten sonra yayınlanıyor. onlar uygun görmese zaten yayınlanmaz, senin bu şekilde yükselmenin ne manası var var [MENTION=60989]awalktoremember[/MENTION]

Acaba onay alırken eğitimden falan mı geçtiniz ya da önemli bir sınavdan mı? Yoksa sadece 100 lira mı? Bu kadar yükselmenizin altında bi sebep olmalı.

Acaba onay alırken eğitimden falan mı geçtiniz ya da önemli bir sınavdan mı? Yoksa sadece 100 lira mı? Bu kadar yükselmenizin altında bi sebep olmalı.

Konu dışı olacak ama söyleyeyim. Ben 100 tl vermedim, referansım da yoktu. Bir iki gönülden paylaşım yaptım. Hoşuna gitti herhalde yetkili arkadaşların onaylamışlar sağ olsunlar.

Arkadaşlar anlaşılan o ki bu youtube elemanları ayda bir gece onay ve redleri veriyor gibi. O da paraların kesinleşeceği günlere denk geliyor sanırım... Yanlış mı düşünüyorum?

Şartları sağladım bende 1 ayı geçti özgün kanal bakalım açılacak mı beklemedeyim. Konularda gördüğüm kadarıyla 14-15 gün içerisinde onaylıyorlar gibi okudum yanlış hatırlamıyorsam. benimde başvurum 08/12/2018 tarihinde yaptım 8 gün geçti bakalım 14. ve 15. günlerde açılacak mı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri