Yt'de son 10 günde onaya girip halen çıkamayan var mı özgün kanalda? Gerçekten çok ağırdan alıyor işleri![]()
26 martta gönderdim daha gelen giden yok tamamen kendi videolarım...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yt'de son 10 günde onaya girip halen çıkamayan var mı özgün kanalda? Gerçekten çok ağırdan alıyor işleri![]()
26 martta gönderdim daha gelen giden yok tamamen kendi videolarım...
Dostum adreste vereyim mi dövmeye gelirsin belki. Yeni açılan kanalların para kazanması gidiyor bu kanalların çoğu eski kanal. Ben denedim 1 ayı geçmedi. Arkadaşım denedi o da 1 ayı geçti kapandı. Bu kanallar eski olduğu için kapanma olmuyor. Yıllanmış kanallar bunlar . İstersen deneyip sonucu görebilirsin
29 Martta gönderdiğim yarı özgün slayt bilgi kanalım bugün onay almış. Videoların hiçbirinde yüzüm gözükmüyor sadece ses var. Darısı bekleyenlere.
29 Martta gönderdiğim yarı özgün slayt bilgi kanalım bugün onay almış. Videoların hiçbirinde yüzüm gözükmüyor sadece ses var. Darısı bekleyenlere.
red geldi bu gece bana
ne zaman göndermişsitinz acaba
Bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi eski içerik türüme özgün olmadığı için red geldi ve içeriği değiştirip özgün üretmeyi amaçlıyorum tekrar red yer mi?
4k saati nasıl tamamladin hocam en büyük sorun içinde 20k para olan kanalın pk kapanmıştı 10gun kadar önce tekrar başvurdum içindeki ilk aldığım özgün videolar ama dün red gelmişVideoları silerseniz ve özgün videolar yüklerseniz, para kazanma açılıyor. Ben başkalarının 50 ye yakın videolarını yükledim, 3 başvuru da ret aldım. Lakini videoları kendim çekip yükledim, ilk başvuruda kabul edildi. Saygılar.
Geçenlerde twitterdan yazdım ne zaman onaylanacak diye adamlarda artık gider yapmaya başladı bekle diye cevap geldi 2 gün sonra![]()
peki onay aldınız mı?
4k saati nasıl tamamladin hocam en büyük sorun içinde 20k para olan kanalın pk kapanmıştı 10gun kadar önce tekrar başvurdum içindeki ilk aldığım özgün videolar ama dün red gelmiş
Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Acildimi pk peki?Reisim, ben eski videoları silsem de. YouTube benim eski izlenimleri silmedi. Ve videoları silsem de, kanaldaki video izlenim süresi değişmemişti.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.