4K Saat / 1k Abone İncelemesi (Sabit Konu)

• Kullanıcı HJC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
En sonunda güncelleme geldi, nihayet kanallarımızı incelemeye yollayabileceğiz. Kaliteli spamcılara gün doğdu. Gerekli şartlar sağlanır sağlanmasına da sarı $, saçma sapan kapanmalar, topluluktur vs dertlerden kurtulursak tadından yenmez.

En sonunda güncelleme geldi, nihayet kanallarımızı incelemeye yollayabileceğiz. Kaliteli spamcılara gün dpğdu. Gerekli şartlar sağlanır sağlanmasına da sarı $, saçma sapan kapanmalar, topluluktur vs dertlerden kurtulursak tadından yenmez.

Ben de öyle düşünüyorum. Böyle bir güncellemeden sonra bu saçma olayların çözülmesi gerekiyor. Ayrıca bu güncelleme olayının başladığı zamanlar youtube tarafından bir açıklama yapılmıştı sarı dolar olayını elimize yüzümüze bulaştırdık onu düzelteceğiz demişlerdi. Durduk yere kapanan kanalları da halletmişlerdir inşallah. Bir hafta içinde neyin ne olduğu belli olacak hakkımızda hayırlısı.

toplam 240.000 dk yapıyor zaten çoğu kişi +20 dk çalışıyordur ortalama 10 dk izlense 24k izlenimde yine oluyor hocam aşılmayacak bir şey değil bence illa ki aşılır
İzlenim abone vs şartlar bir şekilde aşılırda, asıl sıkıntı manuel inceleme yapılırsa o zaman olur.

1000 abone bekle 4000 saat bekle red ye ya da onaydan sonra kapanma durumları olursa bu ciddi ciddi bittiğinin göstergesidir.

1000 Den fazla kanalım var allahtan hepsini bota koyup abone yapıp açarım para kazanmaları :D o kadarda kötü değil aslında , asıl olay bu şartları sağladığımız halde red yersek olur.

Aynen birde onay ve ya red yeme olayı var.. Bu ayın sonuna kadar hepsi netleşir hakkımızda hayırlısı olsun.

Önemli bir soru soracağım. 10k olayını kaldırdılar mı peki ? 4000 saat izlettik 10k altında olursa nasıl olacak

herşeyin anlarımda 1000 abone nedir offffffffff

Hadi bütün şartlrı yerine getirdin, para kazanmayı açtın, 2 gün sonra kansızın biri atacak sahte telifi flagi , bütün emek çöp.. çok koyar insana. Güncelleme getiriyorsun bari şu kapanma işinede bir çözüm getir..

bence aboneden daha kötüsü izlenim şartı. Son zamanlarda izlenimler siliniyordu botla almak zor biraz kanala video basıp kanal takibe aldığımız kanalların da kolay kolay 4k saat izlenmesi zor biraz en azından benim kategorimde zor

çok kanal devri bitti artık 5-10 tane saglam kanal yapıp düzenli video atmamızı istiyor youtube :D

Güzelll olduu güzeeell

giphy.gif

arkadaşlar son kez yazıyorum yorumum kaynamış heralde. Kanalın toplam kaç dk izlendiğini gösteren bir site vs var mı?

:) güzel olan yanı ne kardeşim bunun 1000 abone 4000 saat bekleyip red yemek mi yada onaydan sonra kapanmakmı iyi oldu ? Bunlar olursada güzel oldu bu güzel mi diceksin ?

İstenilen şartları sağladığımızda 3 4 saat içinde onay alacağımızı düşünüyorum eğer şartları sağladığımız halde red yersek o zaman kötü olur evet

iyide zaten 10k izlenim ortalama yarım dk olsa 5000 dk yapıyor 5000 dk izlenmeyen kanalı da bağlamayın bir zahmet ayrıca 1000 abone olayı çözülür bir kaç gün içerisinde www.yukleyicim.com a 1000 abone hizmetini ekletirim 1000 abone çekilir yani yine sorun yok spama devam :cool:

hocam bu güncelleme ile abone çekme işine ciddi takip gelmiştir , abone çekilen izlenim çekilen kanalları onaylamayıp üstüne kanalı kapatıcaklarıda kesin .
hangi videodan abone geldigini hangi video kaç dk izlendigini istatistik bölümünden görüyoruz . Youtube buna karşı ciddi bi güncelleme getirdi ve abone izlenim çekilen kanalları ayıklama içinde onaya gönderme olayını çıkardı artı olarak.

Abone çekince, abone olcak hesaplar direk URL den abone olucakları için videonuzu izleyip gelmeyeceklerinden dolayı o kanaldan umut beklememek gerekiyor . (şahsi düşüncem)

İstenilen şartları sağladığımızda 3 4 saat içinde onay alacağımızı düşünüyorum eğer şartları sağladığımız halde red yersek o zaman kötü olur evet
Kararı genellikle bir hafta içinde e-postayla bildiririz.ibaresi hala duruyor aynı olacağını düşünüyorum. Ayrıca kontrol ettiğimde 4 aralıkta bir kanalım red yemiş direk tekrar başvurabilirsiniz seçeneği çıkmış.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri