4K Saat / 1k Abone İncelemesi (Sabit Konu)

• Kullanıcı HJC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
onay yada red alanlar ne zaman başvurmuştu ?
onay yada red almayanlar ne zaman başvurmuştu ?

para kazanması açılan arkadaşlar reklamlarda çıkıyor mu ?

Tebrikler! YouTube kanalınız, xxxxxxxxxxxx para kazanmaya uygun bulundu.

Hemen şu videolardan para kazanmaya başlamak istediğinizi belirtmiştiniz: Para kazanmak istediğiniz bir video seçmediniz Beyler 1k abone ve izlenım şartını gecen bir kanala bu mesaj gelmıs mail geliş saatı 14 41

Benim 2 kanalda kıpırdama yok hala inşallah bize de uğrar bu rüzgar

Onaylamalar başladı içi kabul edilmiş olmasın.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocam kanal da ayar yaptınız mı spam videoları silmek gibi? Yoksa para kazanması kapatılmış haliyle mi kanal kabul edildi?

valla hiç bi ayar yapmadım spam olduğu 1 km den belli bi kanal

---------- Spam Engelliyici 17:20 ---------- Önceki Mesaj 17:20 ----------

Adsense mi partner mi ? Ve para kazanması ne zaman kapatıldı ?

adsense hocam

para kazanması aralık da kapandı ama tam tarihini hatırlamıyorum hocam

onaya gönderdiğim 6 kanalda beklemede hala. şartları karşılayan ve onaya gönderdiğim bi tane kanalımın ise 'para kazanma özelliği devre dışı bırakılmış.. Bariz spamım diye bağırmayan bi kanaldı halbuki. Topluluk, telif vs yoktu.

benim yaklaşık 2 ay önce basvurduğum kanal vardı onaylanmış.

Evet reklam çıkıyor

güzel haber hocam bendede var öyle 80k abone para kazanması gitii ; acaba 11 mart para kesinleşmede kapandığı ayın parasınıda verirlermi günceller misin hocam

güzel haber hocam bendede var öyle 80k abone para kazanması gitii ; acaba 11 mart para kesinleşmede kapandığı ayın parasınıda verirlermi günceller misin hocam

tabi güncellerim hocam benimkinin abone sayısı cok cok daha az ona göre ama para kazanmayı görmeyeli baya olmustu mutlu oldum valla :D

hala beklemede :D ülke bazlımı bakılıyor kanallara acaba... kanalların ulkesi olarak ...

suan için bakıp onay aşamasında olup bu saatten sonra onay alan bilgilendirirse iyi olur

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri