yine hüsran bende tık yok 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba arkadaslar 2 yıldır youtubeye ara vermiştim sistem cok değişmiş ... 4 gun önce actıgım youtube kanalı 4000 saat ve 1000 abone sartını fazlasıyla karsıladı 1 hafta önce actıgım tr adsense aynı gün onaylanmısdı şimdi bu taze kanalı baglasam kac günde onay gelir içerikler tertemiz para kazanmaya uygundur kazandırır mı sizce arkadaslar youtube yoksa spamdan kanal yada adsenseyi mi baglar benim hesaba göre günlük 400 tl kazadırır degerli yorumlarınızı bekliyorum ....
adsense onay almış dediğiniz kanalın para kazanması hemen açıldımı?
Birde kaç aşamalıydı 3 aşamalımı yoksa 4 aşamalımıydı

Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın adsense zaten kolay onay alıyor adsensesem varactım gecen gunlerde aynı gun onay aldı kafalar karısmasın attıgım videolar cok popüler ve aranan videolar oldugu için kısa sürede patlama yaptı 4 gunde rahat şartları karsıladı sadece gunde 50 k izlenim para kazandıracak içerik boşa gidiyor şu an onaya göndermelimiyim beklemelimiyim dolarlar yansa varya ayda 5 bin kazandırır ama bu youtubenin gözüne batar mı para kesinleşirmi yada strateji mi uygulamalıyım stratejiden kastım videoları 1 gün özele alıp bir gün açsam şimdiden teşekkürler
---------- Spam Engelliyici 21:21 ---------- Önceki Mesaj 21:13 ----------
izlenmeler boşa gidiyor gercekten strateji uygulamak lazım galiba onaya göndermeliyim...
Arkadaşlar onay alan yok sanırım neyse belli oldu bu ay da erteleyecekler çok açık ve net
Arkadaşlar bende 3 ay önce ingilizce içerikli bir kanal açtım, 4000 saat ve 1000 abone 1 hafta önce tamamlandı hatta 2500 abonede şu anda, saatlik 5 bin günlük 110.000 ve aylık 3 -4 milyon izlenim boşa gidiyor !! ingilizce içerikte aylık 3-4 milyon ne demektir, tecrübeli arkadaşlar beni anlar !!!
kanal incelemeye takılınca dünya genelince bu sıkıntı olduğunu anladım, anlamadığım şey ise neden ???
bir ingilizce haber sitesinde şunlar yazıyor, açıklamayı kısaltıp anlatmaya çalışıcam, sizden ricam bundan sonra bizleri neler bekliyor, düşüncelerinizi tahminlerinizi paylaşmanız.
şöyle diyor, bu bir geniş çaplı güncelleme, nedeni 4-5 ay önce youtube büyük bir skandal yaşadı, çok uygunsuz bir spam kanalda uygunsuz bir videoda mercedes reklamlarından para kazanıldı ve youtube bunu yakalayamadı, bu olay üzerine bir çok dev şirket reklamların yayınlandığı alakasız içeriklerden şikayetçiydi ve bu bardağın son damlası oldu, dev şirketler milyon dolarlık reklam bütçelerini geri çekti, bunun üzerine googledan açıklama yapıldı, açıklamada teknolojimiz ileri seviyede olmasına rağmen bu tip sorunlar yaşanıyor, binlerce videonun kontrolünü sağlayamadık ve youtube %93 daha büyüdü ve kontrolümüzden çıktı !! büyük çapta düzenlemeler getirecez. spama savaş açıcaz hatta eskiden spam yapan insanlar özgün içerik yayınlasalar bile bu kişileri barındırmicaz. youtubenin yapısı değişicek, önce 10.000 perseonel aldık bu çalışanlar günde 6 saat video ve kanal temizliğine başladılar fakat !!! çalışanlarımızın kısa zamanda uygunsuz içerikler izmekten piskolojileri bozuldu çoğu işi bıraktı, yeni 10.000 kişi ile manual inceleme devam ediliyor ve çalışanlar günde 3 saat video izliyorlar.
artık reklamlar 2 ye ayrılacak, pahalı reklamlar ve ucuz reklamlar....
büyük firmaların vereceği pahalı reklamlar, youtubeda iyi yayın yapan %5 lik kanallara dağıtılacak. diğer küçük reklamlarda %95 lik kanallara yayılacak. reklam veren şirket bunu kendi seçicek.
şimdi ben merak ediyorum srkadaşlar
düşüncelerinizi ve tahminlerinizi !!!
Arkadaşlar bende 3 ay önce ingilizce içerikli bir kanal açtım, 4000 saat ve 1000 abone 1 hafta önce tamamlandı hatta 2500 abonede şu anda, saatlik 5 bin günlük 110.000 ve aylık 3 -4 milyon izlenim boşa gidiyor !! ingilizce içerikte aylık 3-4 milyon ne demektir, tecrübeli arkadaşlar beni anlar !!!
kanal incelemeye takılınca dünya genelince bu sıkıntı olduğunu anladım, anlamadığım şey ise neden ???
bir ingilizce haber sitesinde şunlar yazıyor, açıklamayı kısaltıp anlatmaya çalışıcam, sizden ricam bundan sonra bizleri neler bekliyor, düşüncelerinizi tahminlerinizi paylaşmanız.
şöyle diyor, bu bir geniş çaplı güncelleme, nedeni 4-5 ay önce youtube büyük bir skandal yaşadı, çok uygunsuz bir spam kanalda uygunsuz bir videoda mercedes reklamlarından para kazanıldı ve youtube bunu yakalayamadı, bu olay üzerine bir çok dev şirket reklamların yayınlandığı alakasız içeriklerden şikayetçiydi ve bu bardağın son damlası oldu, dev şirketler milyon dolarlık reklam bütçelerini geri çekti, bunun üzerine googledan açıklama yapıldı, açıklamada teknolojimiz ileri seviyede olmasına rağmen bu tip sorunlar yaşanıyor, binlerce videonun kontrolünü sağlayamadık ve youtube %93 daha büyüdü ve kontrolümüzden çıktı !! büyük çapta düzenlemeler getirecez. spama savaş açıcaz hatta eskiden spam yapan insanlar özgün içerik yayınlasalar bile bu kişileri barındırmicaz. youtubenin yapısı değişicek, önce 10.000 perseonel aldık bu çalışanlar günde 6 saat video ve kanal temizliğine başladılar fakat !!! çalışanlarımızın kısa zamanda uygunsuz içerikler izmekten piskolojileri bozuldu çoğu işi bıraktı, yeni 10.000 kişi ile manual inceleme devam ediliyor ve çalışanlar günde 3 saat video izliyorlar.
büyük firmaların vereceği pahalı reklamlar, youtubeda iyi yayın yapan %5 lik kanallara dağıtılacak. diğer küçük reklamlarda %95 lik kanallara yayılacak. reklam veren şirket bunu kendi seçicek.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.