Benim arkadaşımın da onaylandı.. Ben bekliyorum..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Benim arkadaşımın da onaylandı.. Ben bekliyorum..
Şubattan beri incelemede olan özgün kanalıma girdiğimde, yeşil dolar görünüyor, para kazanma kısmında onaylı görünüyor, adsense bağlı etkin vs. herşey normal, hatta videolara girdim güzelce videolu reklamlar, alt banner reklamlar vs. çıkıyor.
Fakat o kadar incelememe rağmen onay maili bulamadım. Kanalın bildirimleri açık kalmış ve birsürü abone ve yorum mailleri geliyor fakat çok da detaylı bakmama rağmen ve arama yapmama rağmen aralarında bulamadım onay mailini.
Ayarlar kısmında mailler de kanalın mailine gidiyor olarak görünüyor sorun yok. Abone ve yorumlar Gmail'de sosyal kısmına düşüyor oraya da baktım gelen kutusuna da. Youtube bildirimler kısmında da herhangi bir bildirim göremedim. Bu şekilde onaylanan oldu mu daha önce?
Ayrıca analyticste tahmini kazanç da 0 olarak görünüyor, ne zaman aktif olmuştur reklamlar bilemiyorum uzun süredir beklediğinden pek kontrol etmiyordum. Normalde kazancı da düşüktü, bağlı olduğu adsensede 2 kanal bağlı olduğundan kestiremiyorum kazancı ama birkaç güne belli olur.
Kanal hakkında bilgiler: özgün, 1500 abone, 250 bin görüntüleme, organik, şubattan beri incelemedeydi.
Özgün kanaldı. Kendi videolarını çekiyorarkadaşın spam mı özgün mü onaylanan kanalı.
benim içeriğim dizi analiz spam olmuyor diymi ?
neden spam olsun sen kendi bilgilerini paylasmıyormusun baskasının videolarını mı paylasıyorsun?
Sadece ozgun kanallari onayladilar.
Отправлено с моего SM-G935F через Tapatalk
Yanlız beyler şöyle bir sıkıntı var bende. Kanalım dün onaylandı. Bugün sağlam bir video attım. Normal şartlarda bu videom kesinlikle önerilere girerdi ama bugün öğle attığım video önerilere hiç girmedi. İlginç bir durum. Umarım bir tezgah dondurmuyorlar. Çünkü yüzde 40 izlenme önerilerden geliyordu rahat.
konu ile ne alakası var hocam ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.