4K Saat / 1k Abone İncelemesi (Sabit Konu)

• Kullanıcı HJC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Bu arkadaş ytcuma olabilir

ytcuma da zamanında 600 liralık ebook satışı için ilkin paraları topladı, sonra ebooku toplu ve aynı anda yolladı herkese

Ytcuma da sürekli toplu satış ve aynı anda olacağından bahsederdi, ve sattığı ebook beş para etmemişti

Bir adam toplu satış ve aynı anda olacak diyorsa bilinki onda yüzdeyüz bir çakallık var, toplu vurgun yapıp kaçmanın peşinde
Adam onay yöntemi bulmuş. Bu sefer 600TL değil 600k falan ister heralde. Hergün 10 kanal onaylatsa, tanesini 1kdan satsa ayda 300k eder. Ama nedense foruma üyeliğini onaylatacak 100TLsi yok :)

Kardeşşş yalanlarını seveyim senin. SS alıp paylaşmak bu kadar mı zor madem öyle diyorsun ? Sen sonuçta spam kanalla onay alan adamsın ya :D
Yalanlarını seveyim senin trol yapmaktan başka bir şey yok bildiğin yok akıl yaşı ergenliğe girmemiş kardeşim benim

bişi söyleyim mi. bende yöntemi bulsam bunun yaptığını yaparım . ben tenbel adamım kanal açmakla valla da billahada uğraşmam yöntemi satarım bakarım işime :)

Yöntem alındı 10 k tl verildi şimdi intihar ediyorum görüşürüz

Satış yapacağıma dair karar verdiğimi söylememiştim olursa zaten site sahibine kanıtlayıp yapacağımı belirtmiştim.
Ama gördüğüm kadarıyla talep edecek olan kişi sayısı çok az okuduğum yorumlara görede çoğu kişide bir kıskançlık bi çekememezlik karşısındaki tanımadığı kişiyi küçümsemesi dalga geçmesi bu yüzden vazgeçeceğim sanırım.
Kanallarım fazla tutmuyordu bari yöntemi satıp ordan daha fazla kazanırım diye düşünmüştüm yeni yeni tutmaya başladı kanallarım haftaya sanırım şartları karşılayacak 5 kanal daha çıkar.
Kanal onayı alamayan arkadaşlara tavsiyem boşa uğraşmasınlar kaçırdığınız çok önemli noktalar var hatta özgünler bile o yanlışı yaparsa onlarınkide otamatik red yiyor.
O kadar çok kanal varki para kazanması kapalı bari o kanalları kapatında para kazanma açabilenlerin kanalları izlensin hit alsın.

Satış yapacağıma dair karar verdiğimi söylememiştim olursa zaten site sahibine kanıtlayıp yapacağımı belirtmiştim.
Ama gördüğüm kadarıyla talep edecek olan kişi sayısı çok az okuduğum yorumlara görede çoğu kişide bir kıskançlık bi çekememezlik karşısındaki tanımadığı kişiyi küçümsemesi dalga geçmesi bu yüzden vazgeçeceğim sanırım.
Kanallarım fazla tutmuyordu bari yöntemi satıp ordan daha fazla kazanırım diye düşünmüştüm yeni yeni tutmaya başladı kanallarım haftaya sanırım şartları karşılayacak 5 kanal daha çıkar.
Kanal onayı alamayan arkadaşlara tavsiyem boşa uğraşmasınlar kaçırdığınız çok önemli noktalar var hatta özgünler bile o yanlışı yaparsa onlarınkide otamatik red yiyor.
O kadar çok kanal varki para kazanması kapalı bari o kanalları kapatında para kazanma açabilenlerin kanalları izlensin hit alsın.

Okey.
Umarım kimsenin canı yanmaz arkadaşlar yorumumu dikkate alın.

Okey.
Umarım kimsenin canı yanmaz arkadaşlar yorumumu dikkate alın.

Kişi kendinden bilirmiş korkma senin gibi değil herkes.

Kendisi hala nasıl bu forumda barınıyor anlamış değilim. bikaç sayfa önce bi arkadaşı resmen kazıklamış ve daha öncede bikaç kişiden şikayet görmüştüm başka konularda. Sen git işine bak.

👀
onay aldığınız kanalları satabilirsiniz :)

Kişi kendinden bilirmiş korkma senin gibi değil herkes.

Kendisi hala nasıl bu forumda barınıyor anlamış değilim. bikaç sayfa önce bi arkadaşı resmen kazıklamış ve daha öncede bikaç kişiden şikayet görmüştüm başka konularda. Sen git işine bak.

Aynen.Kim bilir kimin millisisin bizi bilen biliyor.
Neyse arkadaşlar siz dikkatli olun.Yada olmayın beni ilgilendirmez.
Para ihtiyacın olsa kanalları satarsın.Ama yöntem falanmış bizde yedik.
Benim gibi başkasını uyaranlar ban yiyecekse yiyelim ama sizin gibilerin sonu ne biliyoruz hayırlı işler.

@Karambol ile @Adsense Onaylama arasında bağlantı olduğunu düşünüyorum.

@Karambol isimli sahış millete onay taktigim var diyip hediye kol saati ister veya fakir aile doyuracagını söyleyip para isterdi . TSK ya bagış yapıcam bana yolladıgınız paralarla tarzı mesajlarla insanları dolandırma peşindeydi.
@Adsense Onaylama isimli kullanıcı gibi postlara taktik biliyorum diyip skype'dan insanlara ulaşırdı , fakat ben bunu yemedim . Direk engelleyip gruptan atılmıştım devamında ne oldu bilmiyorum.

Rahat ol kardeşim pmden onlarca kişi skype adresini gönderdi onlara sorabilirsin kol saati falan istemişmiyim veya bağış falan kimseyi eklemedim bile işim yok skype tek tek soru cevapla vakit harcayamam kanal yapıyorum vakit nakittir burda yazdım ama baktımki parası olan alabilecek ciddi kişi sayısı bir elin parmaklarını geçemeyecek kadar niye satayımki zaten 1 ayda fazlasını kazanırım. Kol saatine satacak kadar kerizmiyim yada bağış yapacak kadar zengin olsam ne işim var spamla.

Taktiği satacağımıda söylemedim düşünüyorum dedim ve vazgeçtim bu yüzden boşa panik yapıp kendini üzme relax ol.

Son düzenleme:
Rahat ol kardeşim pmden onlarca kişi skype adresini gönderdi onlara sorabilirsin kol saati falan istemişmiyim veya bağış falan kimseyi eklemedim bile işim yok skype tek tek soru cevapla vakit harcayamam kanal yapıyorum vakit nakittir burda yazdım ama baktımki parası olan alabilecek ciddi kişi sayısı bir elin parmaklarını geçemeyecek kadar niye satayımki zaten 1 ayda fazlasını kazanırım. Kol saatine satacak kadar kerizmiyim yada bağış yapacak kadar zengin olsam ne işim var spamla.

Taktiği satacağımıda söylemedim düşünüyorum dedim ve vazgeçtim bu yüzden boşa panik yapıp kendini üzme relax ol.
sakıncası yoksa ;
abone ve izlenim alıp mı yapıyorsunuz yoksa doğal olarak aboneler ve izlenimler mi

Şu konuyu şu boş muhabbetle meşgul etmeseniz iyi olur.
Adam ne yazarsa yazsın inanan yok zaten bari konu heba olmasın.
Bir gelişme var diye geliyoruz boş çıkıyor beklentimiz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri