4K Saat / 1k Abone İncelemesi (Sabit Konu)

• Kullanıcı HJC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
1000 abonenin kolayı var arkadaşlar, bi grup kurulur ve bu gruplarda 4 kişi eşleşmeli 1000 hesap alınır. Bu 1000 hesap 4 e bölünür, kişi başına 250 hesap düşer. bu 4 kişilik grup ortaklaşa hangi hesaplara abone atılacaksa 1 günlerini ayırarak manuel olarak abone kasma sorununu başarırlar. Haksız mıyım ?
özgün kanal olsa haklısın da işin içinde spam kanal olunca millet babasına bile güvenmiyor :D

1000 abonenin kolayı var arkadaşlar, bi grup kurulur ve bu gruplarda 4 kişi eşleşmeli 1000 hesap alınır. Bu 1000 hesap 4 e bölünür, kişi başına 250 hesap düşer. bu 4 kişilik grup ortaklaşa hangi hesaplara abone atılacaksa 1 günlerini ayırarak manuel olarak abone kasma sorununu başarırlar. Haksız mıyım ?

1 günde 250 kanala gir çık nasıl olacak kolay değil. Ben günde 20 kanala girip çıkınca çok iş yaptım diyorum :)

1 günde 250 kanala gir çık nasıl olacak kolay değil. Ben günde 20 kanala girip çıkınca çok iş yaptım diyorum :)

Gelirler yükselecek, sen 20 kanalda kazandığını bu olayı yaptığında 1-2 kanalda çok kazanabilirsin. Lakin, önemli olan aslında hafife alınan 4000 saat izlenme olayı. 4000 Saat izlenim alan videoları daha kolay incelemeye alacakları kanaatindeyim. En kötüsü diyelim izlenimi tamamladın, sonrasında o videoyu sildiğinde youtube Analytics'de de izlenme süresi siliniyor :D

---------- Spam Engelliyici 03:03 ---------- Önceki Mesaj 02:59 ----------

özgün kanal olsa haklısın da işin içinde spam kanal olunca millet babasına bile güvenmiyor :D

Zaten çok fazla spam yapan kalmadı. Artık, herkesin kenetlenme zamanı. Gruplarını kurup ve kenetlenenler, emin olunuz kısa süre zarfında çok güzel paralar kazanma devrinin başladığını bilsinler...

kanal ızlenme suresı 125 bın dakıka abone 26 adsense baglanmıs onayda bekleyen kanalın toplam ızlenmesı 29 bın

Son 12 aydaki izlenme süresi (saat)
12.665
bu sekılde onay ısaretı almıs aboneden dolayı beklemede dıyor bunun mantıgını cozen varmı

toplamda 240 bın dakıka ızlenme suresı olması gerekmıyormuydu

Son düzenleme:
kanal ızlenme suresı 125 bın dakıka abone 26 adsense baglanmıs onayda bekleyen kanalın toplam ızlenmesı 29 bın

Son 12 aydaki izlenme süresi (saat)
12.665
bu sekılde onay ısaretı almıs aboneden dolayı beklemede dıyor bunun mantıgını cozen varmı

toplamda 240 bın dakıka ızlenme suresı olması gerekmıyormuydu

parantez içine bakın hocam saat cinsinden 12.665 yani 12 bin saat izlenmiş. İzlenim şartını yerine getirmiş ama abone 26 olduğu için incelemeye girmiyor

Bu koşulları karşılayıp onaya kanal gönderince sonucu merak ediyorum , daha mı kolay onaylanıcak acaba . yoksa eski sistem devam mı bekleyip görcez

Merhabalar arkadaslar zamanim olmadigi icin tum sayfalari okuyamadim kusura bakmayin, su sartlar partner'ler icin demi oyle ?
diyelim bi partnere baglamak istiyorum kanalimi, bu sarta gore onlardada degisiklik olurmu, yoksa adsense aitmi bu ?

Merhabalar arkadaslar zamanim olmadigi icin tum sayfalari okuyamadim kusura bakmayin, su sartlar partner'ler icin demi oyle ?
diyelim bi partnere baglamak istiyorum kanalimi, bu sarta gore onlardada degisiklik olurmu, yoksa adsense aitmi bu ?

partner adsense farketmeksizin şartlar böyle hocam.

---------- Spam Engelliyici 10:47 ---------- Önceki Mesaj 10:46 ----------

arkadaşlar bu arada dün videoyapdan attığım aboneler tamamen silinmiş bilginiz olsun

partner adsense farketmeksizin şartlar böyle hocam.

---------- Spam Engelliyici 10:47 ---------- Önceki Mesaj 10:46 ----------

arkadaşlar bu arada dün videoyapdan attığım aboneler tamamen silinmiş bilginiz olsun

Kaç tane göndermiştiniz ? Eger videoyap'tan gelen aboneleri kabul etmesse. ozaman api sistemi ile giden abonelerin hiçbirini kabul etmeyecektir.

Son düzenleme:
ben denemedim ama dün destekden sordum efe hocama abone işini,üzerinde çalıştıgını söyledi.bende çalışması bitmeden denemeye gerek duymadım.artık ne çalışma yapıyorsa,detayları bilemiyorum tabi.

demiştim beyler , durum gerçekten ciddi bu sefer umarım bi yol buluruz

Api sistemi ile çekilen aboneler silliniyor 5-6 tane kanala ortalama 600-700 çekim yaptım bu sabah hepsi gitmiş.

ytmonster dan yollanan abonelerde siliniyor :/ aktif kanala şu 20 şubat olayından dolayı yollamıştım..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri