4K Saat / 1k Abone İncelemesi (Sabit Konu)

• Kullanıcı HJC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Face bi atak yapsin da bo*u yesinler

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

facebook kendini çok iyi geliştiriyor zaten.
ben bi video izlemeye başladıpım zaman 2-3. videoyuizlerken buluyorum kendini. birebir youtube u kopyalamasa daha güzel olur aslında

facebook kendini çok iyi geliştiriyor zaten.
ben bi video izlemeye başladıpım zaman 2-3. videoyuizlerken buluyorum kendini. birebir youtube u kopyalamasa daha güzel olur aslında

facebook genel olarak video sitesi olmadığı için spam işi orada yürümez. büyük sayfaları olanlar ekmeğini yer. yoksa sen "ayşe'nin eteği" isimli video yüklersen, arama kısmına ayşenin eteği yazınca tüm ayşe isimliler başta çıkar videolara iş kalmaz :D ben geçen yıldan beri face sayfa kasmalarına başladım, youtube'un ota saracağı belliydi :D

1000 abone 4000 saat şartını sağladık diyelim. Peki abone düşüşü olursa veya kanala bir şey olmasın diye videoyu sildik diyelim. Böyle nasıl olacak acaba ? Kesinleşme olurken kanalın 4000 saat ve abone şartını karşılamıyor diyebilir. Bakalım bu işin sonu nereye gidecek.

1000 abone 4000 saat şartını sağladık diyelim. Peki abone düşüşü olursa veya kanala bir şey olmasın diye videoyu sildik diyelim. Böyle nasıl olacak acaba ? Kesinleşme olurken kanalın 4000 saat ve abone şartını karşılamıyor diyebilir. Bakalım bu işin sonu nereye gidecek.

Para kazanman devre dışı kalacak, aynı şartları tekrar sagladıgında tekrardan aktifleşecek

arkadaslar, 4000 saat'a nerden bakiyoruz ? bulamadimda dk goruyorum ben

bu arada partner kanalima baktimda boyle para kazanma kismi http://prntscr.com/i23v9e

4000x60 240.000 dakika olması gerekiyor işte.

Bu arada bu özellikleri taşıyan spam kanalı gönderip gelen cevabı paylaşanlar olursa çok iyi olur. 10k daki gibi spam kanalı anlayıp red yerse boşa gider 1k abonesi izlenmesi.

Son düzenleme:
facebook genel olarak video sitesi olmadığı için spam işi orada yürümez. büyük sayfaları olanlar ekmeğini yer. yoksa sen "ayşe'nin eteği" isimli video yüklersen, arama kısmına ayşenin eteği yazınca tüm ayşe isimliler başta çıkar videolara iş kalmaz :D ben geçen yıldan beri face sayfa kasmalarına başladım, youtube'un ota saracağı belliydi :D

Hocam haklısınız ama facebook da video para kazanma işi devreye girdiği zaman videoları watch kısmından hem arayabileceksiniz, hem izleyebileceksiniz şuan watch kısmı sadece ABD de var tüm kullanıcılara açıldığı zaman videolara kolayca buradan ulaşabileceğiz, aynı youtube sistemi gibi :) Ayrıca dediğiniz gibi sayfası olanlar biraz daha avantajlı bu konuda, videoları daha çabuk etkileşim alıp güzel paralar kazanacaklar. Facebook video reklam işine başlayacağını duyurduğu zaman ben forumda konu açmıştım zaten bilen bilir, yt tamam iyi para kazandırıyo ama bir alternatifiniz olsun, facebook da sayfa kasın ilerde para kazanma özelliği tüm kullanıcılara açılacak demiştim. Ben zaten faceyle haşır neşir biriydim sayfalarım vardı ama yinede ayrıyetten 4 sayfa daha kastım :) şuan sadece para kazanma özelliğinin gelmesini bekliyorum facede :D

Burası facebook watch anasayfası

Burasıda video izleme kısmı, sağ taraftada önerilen videolar çıkıyor aynı youtube mantığı :)

Hocam haklısınız ama facebook da video para kazanma işi devreye girdiği zaman videoları watch kısmından hem arayabileceksiniz, hem izleyebileceksiniz şuan watch kısmı sadece ABD de var tüm kullanıcılara açıldığı zaman videolara kolayca buradan ulaşabileceğiz, aynı youtube sistemi gibi :) Ayrıca dediğiniz gibi sayfası olanlar biraz daha avantajlı bu konuda, videoları daha çabuk etkileşim alıp güzel paralar kazanacaklar. Facebook video reklam işine başlayacağını duyurduğu zaman ben forumda konu açmıştım zaten bilen bilir, yt tamam iyi para kazandırıyo ama bir alternatifiniz olsun, facebook da sayfa kasın ilerde para kazanma özelliği tüm kullanıcılara açılacak demiştim. Ben zaten faceyle haşır neşir biriydim sayfalarım vardı ama yinede ayrıyetten 4 sayfa daha kastım :) şuan sadece para kazanma özelliğinin gelmesini bekliyorum facede :D

Burasıda video izleme kısmı, sağ taraftada önerilen videolar çıkıyor aynı youtube mantığı :)

bu watch sistemini yeni görüyorum hocam haklısınız o zaman :) en kısa sürede faliyete geçer umarım

Şimdiden video kasmaya başlasak mı ne yapsak :) Güzel görünüyor.

hocam her sey iyi hosda su video oynaticilari cok kotu ok.ru bile daha iyi oynaticiya sahip video oynaticisi gelirstirilmedigi surece kimsenin kolay kolay facade video izleyecegini sanmiyorum

para kazanma açık kanallar var onlarla idare ederim artık

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri