4K Saat / 1k Abone İncelemesi (Sabit Konu)

• Kullanıcı HJC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
ilk olarak bu 3 videoyu attın üstüne orjinal mi attın hocam ? yani kanalın ilk videoları kopyamıydı ?

20 Videonun 17si renderlı kendi yaptığım çekimlerdi..

3 tanesi direk kopya ilk kurduğum zaman eklemiştim onlarda en çok izlenenlerdi.

hocam bu bilgiyi nerde aldınız ? Eğer böyleyse hiç değilse adsense bağlı kanallarımız tekrardan incelenmeye girmez. Bir şekilde şartları yerine getirip kendiliğinden reklam gösterimi aktif olur. Yani eski 10k mantığı hala geçerli gibi. Çoğu kişi biliyor 10k altına düştü mü reklam çıkmıyordu. 10k geçtikten sonra eğer adsense vs bağlıysa kendiliğinden reklamlar çıkıyordu

aynen öyleydi 10k üzerine çıktığında reklam sorunu düzeliyordu. mcn sahibi bi arkadaştan aldığım bilgi bu yönde tabi teyide muhtaç söylediklerimin bu kısmı 21 şubatın analistiğe yansımasıyla anlamış olucaz 2 gün sonra analistik güncellendiğinde kanalın akıbetini yazarım

---------- Spam Engelliyici 19:51 ---------- Önceki Mesaj 19:45 ----------

bu bilgi nedir hocam? spam kanallar kesin onaydan geçecek gibi yazmışsın da merak ettim, bende kanal onay sürecinde ama yukarıda uyarı çıktı uygun değildir diye ama hala incelemede

spam kanal diye birşey demedim üstadim yanlış anlamışsın kesin onaydan geçecek diye birşeyde demedim tam aksine ilk durumda değilse kanal yani "adsense baglı fakat şartları saglamıyor p.kazanması kapandı " bu şekilde degilse her türlü kanal incelenmek üzere onaya gidiyor. bu bahsi geçen p.kazanması kapanan kanalların şartları sağladığında direk onay alacağınıda partnerden öğrendim teyite muhtaç bir bilgi 1 kanal üzerinde gerekli şartları sağlattım şuanda 2 gün sonra analistik güncellendiğinde akıbetini yazarım. youtube un atmış olduğu maildede şartları sağlaması halinde kanalın otomatik olarak inceleneceğini yazmış bakalım 2 gün içinde anlıycaz

Toplu patlama yaşamayız inşallah :) Bende de gitmiş dolarlar para kazanma açık gösteriyor.

Edit: eşleşenli engelli tarzı o simgeler de gitmiş.

Son düzenleme:

Şartları yerine getirmeyen kanalların alayının $ sönmüş.
Evet resmen yeni uygulama geldi, bakalım bundan sonra kanal onayları nasıl olacak.

manuel olurmu ki o iş, manuel kontrol hala bana mantıklı gelmiyor, eski ünleme benzeyen video tarama sistemleri olsa gerek ama sen ne düşünüyorsun merak ediyorum.

Şartları yerine getirmeyen kanalların alayının $ sönmüş.
Evet resmen yeni uygulama geldi, bakalım bundan sonra kanal onayları nasıl olacak.

Dolar işareti yeşil olmuyor arkadaşlar ne yapacaz ya? Amatör videolar da attım ama uygun değil diyor sizde durum ne?

ilk olarak bu 3 videoyu attın üstüne orjinal mi attın hocam ? yani kanalın ilk videoları kopyamıydı ?

Evt hocam ilk kanalı kurduğumda 10 tane filan kopya ölesine eklemiştim. 3 Tanesi çok izlenmişti baya abone getirmişti. az izlenenleri yani diğerlerini silmiştim. Sonra 17 tane kendi çalışmalarımı eklemiştim. Büyük ihtimal bu üç kalan kopya videodan yola çıktı. 13 Martta tekrar başvurucam mecburen 3 kopya olan videoyu silicem bakalım ne olucak.

evet hocam aynen öyle bende yeni farkına vardım. kopya video atılmaz değil ama baya değiştirmek lazım.. ünlem olayını gizliye almışlar işte.. bi şekilde bot lara kendimizi özgün gibi göstereceğiz.

Evt hocam ilk kanalı kurduğumda 10 tane filan kopya ölesine eklemiştim. 3 Tanesi çok izlenmişti baya abone getirmişti. az izlenenleri yani diğerlerini silmiştim. Sonra 17 tane kendi çalışmalarımı eklemiştim. Büyük ihtimal bu üç kalan kopya videodan yola çıktı. 13 Martta tekrar başvurucam mecburen 3 kopya olan videoyu silicem bakalım ne olucak.

Yok sanırım kanalar hepsi onay beklemede nasıl iştir anlamadım.

Başka kanaldan çektiğimiz yani bilgisayara indirdiğimiz bir videoyu aynı şekilde kendi kanalımıza yüklediğimizde izinsiz kopya mı diyor?

abonesi izlenimi herşeyi tam çercevesiz hd kalitedeki kanalımın para kazanmasını kapatmışlar. günlük 25-30 sterlin kazandırıyordu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri