4K Saat / 1k Abone İncelemesi (Sabit Konu)

• Kullanıcı HJC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Arkadaşım düzgün konuş, özür falan yok, burası forum ve düşüncelerimizi aklımıza gelenleri yazıyoruz. Terbiyeni takın... (Moderatör sizi dinlemiyorsa haksızsınız demektir)

Sen heyecan yapıyorsun diye konuya yazı yazmayalım mı? Yeni konu aç orayı düşündüğün gibi düzenle...

Kardeşim şuan herkes onay bekliyor olumlu yada olum konu güncellenince herkes heyecanla girip bakıyor ama gereksiz postlar var sürekli . Konuya sadece onay yada red alanların yazması lazım diye kaç kere uyarı yapıldı ona rağmen yazıyorlarsa demek ki kıtlık vardır

Arkadaşım düzgün konuş, özür falan yok, burası forum ve düşüncelerimizi aklımıza gelenleri yazıyoruz. Terbiyeni takın... (Moderatör sizi dinlemiyorsa haksızsınız demektir)

Sen heyecan yapıyorsun diye konuya yazı yazmayalım mı? Yeni konu aç orayı düşündüğün gibi düzenle...

hem hatalısın hem gider yapıyorsun.bu konu ne konusu inceleme deyilmi...
evet burası form ama istediğin konuyu böyle kafana göre güncelleyemezsin bu konuyu takip eden yüzlerce kişi var senin kişisel problemlerini bu konu üzerinde görmek zorunda değiliz varsa yardıma ihtiyacın bir konu açar ordan devam edersin. mesajınızı bende modaratöre bildiriyorum:mad:
[MENTION=9549]flyx[/MENTION] [MENTION=13409]karayaman[/MENTION]

Son düzenleme:
Aynen benim dün red yiyen kanalda 1 telif ihtarı vardı
2HYWc.png

bununla bi alakası yok hocam. red yemenin. 3 tane ihtar yiyene kadar sana hak tanınıyor bunlar onay veya onaylamamak için bir kriter değil. 2 ihtarlı bir kanalım onaylanmıştı ordan biliyorum.

Bu mesajdan sonra konuya kanal onayı hariç mesaj atan arkadaşlar için yaptırım uygulanacaktır. Lütfen konuyu gereksiz güncellemeyin.

Kasım ayında bağlanan yarı özgün kanalım gece 3:59 da mail gelmiş .

Maalesef kanalınız para kazanmaya uygun bulunmadı.

Yarı özgün onaylanmadıysa spam kanallar hiç onaylanmaz (:
abonesi izlenim nasıldı kanalın? içeriği neydi?

İzlenim günde +80k , abone +20k slime kanalı .. Videolar benim değil hep derleyip toplamaydı sağlık olsun.. Ben red yediysem spamların onay alması çok çok zor bence ...

Son düzenleme:
21 aralıkta gönderdiğim kanalım onaylanmış (oyun kanalı) 5 milyon izlemin 20 k abone vardı.

Bu ayda bitti

Bu ayda bitti ama Youtube kanalımı olumlu yada olumsuz bir cevap gelmedi bu kadar büyük bir şirket bunu nasıl yapabiliyor

Benimde yarı özgün kanalım onaylanmadı 29 temmuzda tekrar deneyin diyor. Bütün spam içerikleri silsem 29 temmuzda tekrar denesem olur mu?

Arkadaslar kanali onaylanan yada reddedilenler su sekilde yaparsa konu kirliligi yasanmaz.

Ozgun kanalim su saatte onaylandi. Spam kanalim onaylanmadi. Cunku ilk akla gelen ozgunmu spammi oldugu ve buda konunun uzamasina neden oluyor.

allahım milletin kanalları bir bir inceleniyor. sanırım bu iş oldu :D

10 bin aboneli 70,000 saat izlenimli kanalım için bekliyorum. 2 ay önce incelemeye girdi.

Arkadaşlar merak ettiğiniz soruları youtube genel konusunun altında sorun özellikle onaysızlar arkadaşlar abiler sizde şu konuya bi kilit yada ban atın da konu boş yere güncellenmesin [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=13409]karayaman[/MENTION]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri