4K Saat / 1k Abone İncelemesi (Sabit Konu)

• Kullanıcı HJC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Yılbasından 2-3 gun once gönderdiğim özgün kanalıma onay geldi gece 1.15 itibariyle.
hersey organikti bu kanalda abone , izlenme, ve videolar.
Ama oyun kanalının tüm videolarını silip egitime ceviriştim

Yılbasından 2-3 gun once gönderdiğim özgün kanalıma onay geldi gece 1.15 itibariyle.

Tebrikler hocam hayırlı olsun. Kaç video vardı acaba?

Dün sabah 09:30'ta kanalım onaylanmış şuan çok mutluyum 2 defa kanalım red yemişti. Çok şükür ya.. bilenler bilir red diye üstte yazı çıkmıştı sanırım onaya yaklaştığı için öyle bir şey çıkmış.

NOT: 1 ay önce pk onay almış kanalımda şimdi de üstte tebrikler para kazanmaya uygun bulundu ifadesi çıkmış böyle bir şey yoktu?? acaba pk mı gidecek diye düşünmüyor değilim :S

Son düzenleme:

şaka gibi biz 1 aydır bekliyoruz, daha çok zamandırda bekleyen var. Hayırlı Olsun Hocam saygılar başarılar.

Dün bu saatlerde 2 tane kanalım red yemiş mail gelmiş arkadaşlar.

8 ay para kazanması incelemede olan ufak bi kanalım vardı içinde 22 video vardı. 8 ay sonra pk açmışlar.

tabi 7 videoya kadar düşürdüm. tek yaptığım şey bu.

sorunlu videoları tespit ettim kopya olarak 15 video vardı. onları sildim içinde 8 mlukta vardı. 7 tanesi benim çektiklerimdi. şimdi kanalın günlük kazancı 80 tlden 3 tlye düştü. Teselli ikramiyesi gibi bir durum oldu. Bunada şükür sigara parası :)

8 ay para kazanması incelemede olan ufak bi kanalım vardı içinde 22 video vardı. 8 ay sonra pk açmışlar.

tabi 7 videoya kadar düşürdüm. tek yaptığım şey bu.

sorunlu videoları tespit ettim kopya olarak 15 video vardı. onları sildim içinde 8 mlukta vardı. 7 tanesi benim çektiklerimdi. şimdi kanalın günlük kazancı 80 tlden 3 tlye düştü. Teselli ikramiyesi gibi bir durum oldu. Bunada şükür sigara parası :)

Tarih ve saat lütfen

Ben de 4 ay önce tv kanallarının haberlerini attığım bi kanalımla izlenme ve abone barajını geçtim ama o şekilde onaylanmayacağını düşünerek bütün videoları sildim. Bir şekilde onaylatmak istiyorum kanalımı ama nasıl yaparım bilmiyorum. Özgün içerik yükleyebilecek durumda değilim. Şu sıralar hazır olarak bulduğun LoL videolarını atıyorum derleme olarak. Hala kanal incelemede. Bu şekilde onaylanır mı sizce? Ya da ne yapmalıyım? Onay alıp sonra haberlere tekrar dönmek istiyorum.

Ağustos 2018 den beri onay bekliyorum. Bazıları sıradasındır diyor. Bazıları youtube kanalını beğenmemiştir ondan görmezden geliyor diyor anlamadım valla. Hala inceleniyor diyor. Yokmudur bununla alakalı mail adresi falan. Ya onay versinler ya red versinler. Sıkıyolar artık

14 gun olmus benim de gondereli. Kamera karsisinda, tamamen ozgun bir kanal. 1 yildir bekliyorum diyenleri gordukce korkuyorum. Kamerasiydi, bilgisayariydi derken 10.000 tl’nin uzerinde de masraf yaptim. Kanali merak edenlere

Umarim en kisa surede acilir da motivasyon ile tam gaz devam ederim.

[MENTION=78719]TechBrain[/MENTION] onay alırsın içeriklerinde bir problem yok paylaştığın kanal linkini sil kötü niyetli insanlar çok kopyalarlar kanalı işin zorlaşır

1 yıldır onayda kanalım var 3 defa red yiyen kanalım ise bugün tekrar başvurusu açıldı, eski videoları silip değişik video yükledim bakalım bu ay ne olacak..

[MENTION=78719]TechBrain[/MENTION] onay alırsın içeriklerinde bir problem yok paylaştığın kanal linkini sil kötü niyetli insanlar çok kopyalarlar kanalı işin zorlaşır

Spam kanal olsa sorun olurdu da, kendi yuzumun oldugu videoyu da kopyalamazlar sanirim :) kopyalasalar da hem net belli olur, hem de sanki bana faydasi da olabilir, yuzum taninir :D

---------- Spam Engelliyici 00:40 ---------- Önceki Mesaj 00:35 ----------

Neyse uyalim size. Moderator arkadastan ricam yukaridaki yazida youtube linkim var silebilir misin?

---------- Spam Engelliyici 00:42 ---------- Önceki Mesaj 00:40 ----------

Moderator arkadastan rica yukaridaki youtube linkimi silebilir mi?

---------- Spam Engelliyici 00:45 ---------- Önceki Mesaj 00:42 ----------

Moderator arkadaslar beni cok takmiyor silerlerse silerler artik

Spam kanal olsa sorun olurdu da, kendi yuzumun oldugu videoyu da kopyalamazlar sanirim :) kopyalasalar da hem net belli olur, hem de sanki bana faydasi da olabilir, yuzum taninir :D

---------- Spam Engelliyici 00:40 ---------- Önceki Mesaj 00:35 ----------

Neyse uyalim size. Moderator arkadastan ricam yukaridaki yazida youtube linkim var silebilir misin?

---------- Spam Engelliyici 00:42 ---------- Önceki Mesaj 00:40 ----------

Moderator arkadastan rica yukaridaki youtube linkimi silebilir mi?

---------- Spam Engelliyici 00:45 ---------- Önceki Mesaj 00:42 ----------

Moderator arkadaslar beni cok takmiyor silerlerse silerler artik
Hocam duzenle secenegi ile kendin silebilirsin.

Az önce gelen bir maille para kazanmamın açıldığını öğrendim. İnanması güç ancak kanalım 10 gün önce şartları sağlayıp onaya gitmişti.

Para kazanması açılan kanalın her ayrıntısı ile tek tek ilgilenildi, hiç bir şey baştan savma yapılmadı. Videolar kaliteli ve özgündü. İlk defa özgün bir kanal onaya gönderdim o da onaylandı. Daha önce derleme videolar içeren kanallarım defalarca reddedilmişti.

Siteyi sessiz ama iyi takip eden bir kişi olduğum için şimdi bir kısım arkadaşların "hep onaysız kullanıcıların para kazanması açılıyor" diyeceklerini tahmin edebiliyorum. Ancak kimseyi inandırmak gibi bir amacım olmadığını belirteyim. Amacım sadece yardımcı olmak. Darısı defalarca reddedilen kanallarımın ve onay bekleyenlerin başına.

Tebrikler! xxx adlı kanalınız, YouTube İş Ortağı Programı'na kabul edildi. Artık YouTube'da para kazanabilirsiniz.

Kanalım özgün fakat para kazanma açmak için abone ve izlenim satın aldım. Darısı Başınıza.

Tebrikler! xxx adlı kanalınız, YouTube İş Ortağı Programı'na kabul edildi. Artık YouTube'da para kazanabilirsiniz.

Kanalım özgün fakat para kazanma açmak için abone ve izlenim satın aldım. Darısı Başınıza.

Mail saat kaçta geldi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri