4K Saat / 1k Abone İncelemesi (Sabit Konu)

• Kullanıcı HJC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
kanal açılış tarihi: 28 mart 2019

kanala ilk video yükleme tarihi: 29 mart 2019

kanal şartları taşıma tarihi : 4 nisan 2019

para kazanma onay tarihi : 8 nisan 2019

onaylanan kanal

slm herkeze benimde daha önce spamdan kabanıp sonra özgüne cevirdiğim kanalım ilk başvurudan 8 ay sonra onaylandı

Abonelerimin 1k altına düşmesiyle pk kapanan kanalım yaklaşık 4 aydır incelemede. Hala bir sonuç yok.

Günlerdir özgün bir video oluşturmak için çalışıyorum gece gündüz demeden, üstelik ben bir anneyim, bir sürü işim gücüm oluyor, bazı yorumları okudukça inanamıyorum ya, insanın nasıl vicdanı rahat eder abone ve izlenme satın alıp ya da başkasının içeriğini alıp para kazanmayı açtırmaya. Youtube sizler gibi insanlar yüzünden bu incelemeri geciktiriyor ve hakeden, emek veren, özgün içerikler oluşturan insanlar bekliyor ki para kazanma açılsın. Yazıklar olsun, o kazandığınız paraların hayrını görmeyi beklemeyin. Dayanamadım artık yorum yazmadan edemedim.

Günlerdir özgün bir video oluşturmak için çalışıyorum gece gündüz demeden, üstelik ben bir anneyim, bir sürü işim gücüm oluyor, bazı yorumları okudukça inanamıyorum ya, insanın nasıl vicdanı rahat eder abone ve izlenme satın alıp ya da başkasının içeriğini alıp para kazanmayı açtırmaya. Youtube sizler gibi insanlar yüzünden bu incelemeri geciktiriyor ve hakeden, emek veren, özgün içerikler oluşturan insanlar bekliyor ki para kazanma açılsın. Yazıklar olsun, o kazandığınız paraların hayrını görmeyi beklemeyin. Dayanamadım artık yorum yazmadan edemedim.

İsteyen Özgün Şekilde İsteyen Spam Yapar Çalışır Kimseye Bu Şekilde Beddua Edemezsiniz Buna Hakkınız Yok Millet Bu İş İçin Servet Harcarken 2 Tane Özgün Video Yaptınız Diye Yanlış...

Senin özgün icerigini kim ne yapsin. Birde gelmis beddua ediyor. 10 tl yi bile bir arada göremiyeksin youtuba'dan sana garanti gibi birsey veriyorum. Git cocugunla ilgilen ne isin var youtube'da facebook'ta.

Senin özgün icerigini kim ne yapsin. Birde gelmis beddua ediyor. 10 tl yi bile bir arada göremiyeksin youtuba'dan sana garanti gibi birsey veriyorum. Git cocugunla ilgilen ne isin var youtube'da facebook'ta.
sizin gibi milletin hesaplarını kopyalayan lar kazanıyod bi anne kaznsın çokmu ?

Ne iki tanesi, kanalım hakkında ne biliyorsunuzki de küçümsüyorsunuz, ben 3 senedir emek veriyorum bu işe, beddua etmedim çalarak haksiz kazanarak elde edilen paradan hayır gelmez. Kac tane videomu çaldılar ve reklam çikıyor videolarında, bu hak mı sizce? Özgün video oluşturmak bu kadar zor mu?

1 milyon 400 bin aboneli ozgün bir kanalım var, ne abone satin aldim ne hile yaptım, gayet de sevilen bir kanal, bir de utanmadan küçümsüyor, hem cocuguma bakarım hem videolarımı çekerim hakkimla da kazanirim, siz de boş boş konusursunuz burda.

Sanıyorum yeni tanışmışşınız YouTube ile . (Yeni dediğim youtube partnerler gibi şart koştuğundan beri). Eskiden şart vs yoktu . Ben sizin gibi düşünmüyorum. Hatta bazen youtube'n büyümesinde, sizlere ulaşmasında biz spam çalışanların çok büyük etkisi olduğunu düşünüyorum. Büyük şirketler firmalar youtube nedir bilmezken bu forumdaki bir çok kişi dünyadan binlerce kişi 2013 2014 yıllarında o büyük firmalara ait videolarını atardı onlar bizi izlerdi :) para kazanman açıldığında görüceksin Türkçe içeriğin kazançların ne kadar yerlerde olduğunu. Haberlerde gördüğün MİLYONLAR KAZANDI hayallerin suya düşünce bir daha yazmanı dilerim buraya ;)

Öncelikle size tesekkür ederim diğerleri gibi kırıcı kelimeler kullanmadığınız için, 2016 da açtım kanalımı, ilk iki sene hicbir sey kazanmadım ve abone sayım çok yavaş ilerledi, hic vazgecmedim ve video yüklemeye devam ettim, sonra çok şükür emeğimin karşılığını aldım ve videolarim çok izlenme aldı, abonelerim artti, hatta su an 1 milyon 400 bin abonem var Elhamdulillah, ben neden anne olduğumu vurguladım, cunku yogunluktan gun icinde cekemedigim videoları hep gece uykumdan feragat edip cektim, cok emek verdim, ben bu sartlar altinda calisirken birilerinin abone satin alip ya da baskalarinin icerigini yukleyip para kazandigini görunce tabiki kızıyorum, bizim canımız yok muydu, ben de bilirdim bunları yapmayı, hic bilmedigim anlamadigim programlari tek basima ögrendim, ben bunlari yapabiliyorsam siz alasini yapabilirsiniz, cogunuz genc adamlarsiniz akillisiniz alt yapiniz var, özgün bir video cekmek bu kadar zor olmamali.

Onay için en az kaç video olması gerekiyor arkadaşlar? İki üç video ile onay alınabilir mi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri