Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yine ne onay ne red beklemeye devamOnay alan varmi ?
[/URL]Arkadaşlar sizde de böyle mi görülüyor yoksa sadece bende mi böyle ? normalde abone ve saat tamamlama resimleri olmuyor muydu ? Bugda filan mı kaldım naptım??
[url=https://hizliresim.com/QP9yMy][/URL]
1 aydır ne kabul ne red cevabı geldi bugda filan kaldı sandım.Sorun yok aynısı işte..
Uzun süredir cevap alamayanlar modemdeki ipleriyle whatsmyip.com daki iplerini karşılaştırıp buraya yazsın. Eğer farklı ipler yazıyorsa CGNat'dasınız yani ortak ip havuzundan binlerce kişiyle aynı ipyi kullanıyosunuz demektir. Yani binlerce kişiyle aynı ipyle kanallarınızı kullanıyosunuz demek. Bu yüzden onayda takılıyo olabilir. İkinci ihtimal: Bot izlenimlerden dolayı cevap gelmiyo.
Hocam onaydan nasıl çıkarttınız?5 kanalı aynı anda aynı ipten gönderdim. 2 ine 3 gün de onay geldi pk açıldı, sanmıyorum ip le alakalı olacağını. Onaydan çıkarttım kanalları tekrar onaya girdi 2 gün oldu bakalım cevap gelecekmi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam onaydan nasıl çıkarttınız?
Yani tekrar başvuru butonu çıkıyomu?Bi kaç videoyu gizli yap 1-2 güne çıkar
Yani tekrar başvuru butonu çıkıyomu?
Hocam onaydan çıkıp tekrar onaya girdiğini nasıl anladınız? Önceden gizlide videolar varkende onay almıştım ben.Çıkmadı
Hocam onaydan çıkıp tekrar onaya girdiğini nasıl anladınız? Önceden gizlide videolar varkende onay almıştım ben.
Bir gelişme varmı hocam?5 kanalı aynı anda aynı ipten gönderdim. 2 ine 3 gün de onay geldi pk açıldı, sanmıyorum ip le alakalı olacağını. Onaydan çıkarttım kanalları tekrar onaya girdi 2 gün oldu bakalım cevap gelecekmi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.