5.000.000$ 'a kadar uzay gemisi tavsiye

iwocan

Yasaklanmış
Arkadaslar baktim herkes araba konusu aciyor, ben de bi konu acayim dedim. E tabi simdi bende araba varken ikinci bi arabaya ne gerek var dedim, en iyisi uzay gemisi alayim diye dusundum.

Ya sevgili arkadaslarim. Anliyorum bazilariniz heyecanlaniyor, araba almak falan derdine girmis,heyecan yapmis vs. bu cok normal ama buraya konu acarak bunu gozumuze sokmanizin ne anlami var? Araba alacaksaniz bunun icin internet siteleri var, hic olmadi gidip oto pazarlarini dolasin, oto sanayilerde tanidiginiz ustalara sorun. Emin olun onlar bizden cok daha iyi biliyordur bu isi. Aramizda bulunan oto tamirci ustasi belki 1 belki de 2'dir. Oto eksperi olan sayisi hele hic yoktur. O yuzden daha da fazla boyle konular acmayin lutfen.

İnsanlar gelip burada fikir öneri alıyor.Kullandıkları veya kullanacakları araba hakkında iyi kötü tavsiye istiyorlar.Motorlu araçlar bölümü açılabilir foruma..

[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] Starwars 1.4 TDI tavsiye ederim. Sıfır eşleşen sıfır dünya engeli :D

Haklısınız hocam reklama gerek yok... uzay Gemisi var bi tane benim garajda az kullanılmış :)

İnsanlar gelip burada fikir öneri alıyor.Kullandıkları veya kullanacakları araba hakkında iyi kötü tavsiye istiyorlar.Motorlu araçlar bölümü açılabilir foruma..

forum yt forumundan genel foruma dönmesin diye uğraşılıyor. bunun için farklı forum siteleri var orada konu açılabilir.

Katılmıyorum bunlara arkadaş belki kullanan vardır aracı diye konusunu açıyor ve açtığı yer konu dışı fikir almak için var bu forumda her ne kadar youtube forumu olsa da konu dışında açılması gayet normal.

[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] ABD de aldığın malikane için burada konu açıp bize danışmadın çok ayıp :D

sonuna kadar katılıyorum..

[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] ABD de aldığın malikane için burada konu açıp bize danışmadın çok ayıp :D

sonuna kadar katılıyorum..

Yanlislikla ev yerine garaj aldim sanirim, evi de yaninda esantiyon olarak verdiler :) 3 araba koydum yine de dolduramadim. Simdi bi uzay gemisi alip koymayi dusunuyorum.

Evde bulaşık deterjanı bitmiş konu açıcaktım üşendim fairy mi ? yoksa calgon mu birde bu quantum falan diyorlar onlar ne oluyor bütçe maximum 40 tlye kadar tavsiyelerinizi bekliyorum

Yanlislikla ev yerine garaj aldim sanirim, evi de yaninda esantiyon olarak verdiler :) 3 araba koydum yine de dolduramadim. Simdi bi uzay gemisi alip koymayi dusunuyorum.
bizde aile geçindirmek için uğraşalım millet şov yapsın adaletini sevdiğim dünya :D

Bence araba konularinin açılmasında bi sıkıntı yok.
Şahsen araba alacak olsam ben de buraya konu açarım tıpkı bilgisayar alacagimda actigim gibi.

Bir de konular konu dışında yani youtube ile alakalı olmak zorunda değil ;)

[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] tanıdık varas Bir tanede Transformers bana yollar mısın :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri