5.000.000$ 'a kadar uzay gemisi tavsiye

bizde aile geçindirmek için uğraşalım millet şov yapsın adaletini sevdiğim dünya :D

Ben de tam olarak ondan bahsediyorum iste. Olani var olmayani var. Bu ise yeni baslayani var, kazanamayani var. Bu ise bel baglamis olani var, borcu olan var, harci olan var vs vs vs. Herkesin biraz daha ince dusunmesi lazim boyle konular acarken.

Bence araba konularinin açılmasında bi sıkıntı yok.
Şahsen araba alacak olsam ben de buraya konu açarım tıpkı bilgisayar alacagimda actigim gibi.

Bir de konular konu dışında yani youtube ile alakalı olmak zorunda değil ;)
ben açmam hocam.anlayanda cevap yazıyor anlamayanda.burda yazılanla yola çıkarsak vay halimize :D altı üstü %35imizin ehliyeti vardır ,%25imizin arabası vardır.

[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] tanıdık varas Bir tanede Transformers bana yollar mısın :D

kalmamis sanirim, ben baktim bulamadim :)

Hocam siz cok yanlis yerden bakiyorsunuz olaya.

Hocam siz cok yanlis yerden bakiyorsunuz olaya.

Hocam yanlış bakılacak bir taraf yok biraz önce arkadaş burası youtube kazanç forumu dedi.Bende diyorum ki youtube kazanç forumunda bitcoinin komik fotoğrafın sporun işi ne yanlış anlamayın ters bir niyetim yok

saygılar

Hocam o kadar görgüsüz insanlar var ki forumda.3 kuruş para geçince ellerine ne yapacaklarını şaşırıyorlar.Gösteriş yapmayı da çok seviyorlar.

Araba alacaksaniz bunun icin internet siteleri var, hic olmadi gidip oto pazarlarini dolasin, oto sanayilerde tanidiginiz ustalara sorun. Emin olun onlar bizden cok daha iyi biliyordur bu isi. Aramizda bulunan oto tamirci ustasi belki 1 belki de 2'dir. Oto eksperi olan sayisi hele hic yoktur. O yuzden daha da fazla boyle konular acmayin lutfen.

hava olsun işte eline üçkuruş geçen ergen herşey bitti sanıyor.

ondan sonra diyorsunuz ki niye çoluk çocuk, duyan duymayan geldi yok sahte şey attı bilmem ne attı diye yakınıyorsunuz.buraya yok araba alacam yok ev aldım diye konular açılırsa adamlar saldırır tabi.ortalık aç kurtlarla çakallarla dolu.
dh otomobil genel veya başka büyük otomobil forumları dururken yt forumuna konu açılmışsa o konunun altında başkaşeyler yatıyor bence.

İnsanlar gelip burada fikir öneri alıyor.Kullandıkları veya kullanacakları araba hakkında iyi kötü tavsiye istiyorlar.Motorlu araçlar bölümü açılabilir foruma..

frmtr, donanımhaber gibi kendini kanıtlamış akla gelebilecek her kategorisi olan ve her kategoride müdavim olmuş bilirkişilerin olduğu genel forumlar var.
onlar genel forum, burası tek birşey üzerine yoğunlaşmış özel forum

Ben de denizaltı önerisi için konu açacaktım, bir kez daha düşüneyim en iyisi...

Uzay gemisi almak akıl işi değil onun yerine al 2-3 tane ev otur kirasını ye .Dert yok keder yok her ay mis gibi para gelir. (Hiç şaşmayan Türk önerisi)

Etkinlikler bölümü - Youtube ile alaka kurulabilir
Farklı Kazanç Yolları - Paralel bir bölüm
Bitcoin - Farklı kazanç yolları içerisinde kategorize edilebilir
Programlama - Bir nebze işimiz ile alakalı olabilir
e-Ticaret - Yine birçok işimizi görebilecek konuyu barındırıyor.

Diğer yazdıklarının kaldırılması için zaten yüzlerce insan başvuruda bulundu, Üst kısımdan kaldırılmıştı..

Etkinlikler bölümü - Youtube ile alaka kurulabilir
Farklı Kazanç Yolları - Paralel bir bölüm
Bitcoin - Farklı kazanç yolları içerisinde kategorize edilebilir
Programlama - Bir nebze işimiz ile alakalı olabilir
e-Ticaret - Yine birçok işimizi görebilecek konuyu barındırıyor.

Diğer yazdıklarının kaldırılması için zaten yüzlerce insan başvuruda bulundu, Üst kısımdan kaldırılmıştı..

"Youtube kazanç forumu diyorsunuz" bir çok işimizi görebilir diyorsunuz nasıl bir ikilem bu hocam ?

---------- Spam Engelliyici 22:00 ---------- Önceki Mesaj 21:59 ----------

frmtr, donanımhaber gibi kendini kanıtlamış akla gelebilecek her kategorisi olan ve her kategoride müdavim olmuş bilirkişilerin olduğu genel forumlar var.
onlar genel forum, burası tek birşey üzerine yoğunlaşmış özel forum
Tamam ben zaten ona bir şey demiyorum madem burası youtube forumu diğer alaksız bölümlerde kapatılsın diyorum

Gerçekten çok farklı konularda kategoriler açılabiliyor buraya. Genel forum değil ki burası youtube forumu. Tamam konu dışı bölümünde istediğimiz her şeyi yazabiliyoruz da araba konuları gerçekten çok çoğaldı.

Şöyle bişey var elimde geçen sucuklu yumurta yapmışım sabah uzay gemisinde ekmek kalmamış bakkaldan ekmek alıcam baktım ABD üstünden geçiyoruz ABD de özgürlük anıtının önüne park ettim, indim ekmeği aldım yukarı çıktım baktım aşağıdan millet güneşimizi kesiyosun diyolar, iki lokma ekmek yedirmedi bu ABD liler, ne varsa insanımızda var geçen kız kulesinin önüne park ettiğimde sorun olmamıştı, yani uzun lafın kısası park sorunu nedeninden dolayı vermeyi düşünüyorum, ben bir memur ufo öğretmenden almıştım az kullanılmış sağlam iç döşemeleri deri kaplattırdım güzelde oldu, yanlız satmayı değil takaslamayı düşünüyorum bu gemiyi verip 2015 model mekik alıcam takaslamayı düşünen varsa mesajımı alıntılasın modeli ve markasını yazsın haa bu arada mekik in rengi vişne çürüğü olucak.. [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION]

IndependenceDay.jpg

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri