5.000.000$ 'a kadar uzay gemisi tavsiye

Yaa arkadaşlar gözünüzü seveyim bu işi bu kadar katılaştırmayın. Şu sanal ortamda tartışılan bazı konulara bakıyorum da gerçekten üzülmemek elde değil. Allahınızı severseniz hiç mi mahalleden falan bi arkadaşınız yanınıza gelip araba alacam hacı şu model nasıl? Alınır mı? falan diye sormadı. Naptınız gidip adama kafa mı attnız? Veya Kahvede otururken yan masada araba mevzusu konuşulduğunda size de fikrinizi sorsalar "Ulan olan var olmayan var. Benim iki çocuğum var sen biliyon mu?" diye çıkışır mısın?
Tabi özellikle hava atmak falan başkadır duruma bağlı yani. Ama yinede bu tepkiler bana çok boş geliyor.

İçerik sağlammış hocam, iyi kazandırmış.. Telif gelmesin diye, el emeği, göz nuru üstten patlamalı uzay mekiğimin görselini özgün olarak paylaşıyorum.

j4QMBJ.png

http://i.hizliresim.com/j4QMBJ.png

Bilgiler:

Kendisi ayı yog(a)nin(telif riski düzeltildi.) uçan gemisidir. Defalarca kırıp dökmelerine rağmen yarı yolda bırakmamıştır. Mekiğimiz 2. el olarak alınmış olup, 3. el olarak satılmaktadır. Yaklaşık değeri 1$ 'dır. Yedek yakıt tankı ile birlikte(hediyemizdir) + Kdv + uzay vergileri + gıda masrafları + yakıt derken size tam olarak 4.999.999$ 'a patlayacak. Ay'a kadar tam dolu tek depo ile gidebiliyor. Geri dönüş için yedek tankı doldurmayı unutmayın. Olurda unutursanız hiç üzülmeyin! Uzay şartlarına dayanıklı muşamba paraşüt hediye ediyoruz. Bitmedi! Ay'dan basejump yapanlarıda rekorlar kitabına sokuyoruz. Kitaba girmek için yedek tankı doldurmayın! Her neyse çok uzattık. Aramızda 1$ 'ın lafı olmaz. Bedava veriyorum hocam yeter ki kurtarın beni şu vergi canavarından..

Not: Şu an "Ay"dan yazıyorum. Evet Evet! Ödemesi kesinleşmemiş "Ay"dan..

DipNot: Youtube benim devreleri yaktı! Ne hâllere düştüm görün....

Bana göre ne araba ne ev(tapusu)... işte yt den kazandım falan gibi paylaşımlar kesinlikle yasak olmalı. Bu tarz paylaşımlar hiç istenmedik sonuçlar doğurabilir.

İçerik sağlammış hocam, iyi kazandırmış.. Telif gelmesin diye, el emeği, göz nuru üstten patlamalı uzay mekiğimin görselini özgün olarak paylaşıyorum.

j4QMBJ.png

http://i.hizliresim.com/j4QMBJ.png

Bilgiler:

Kendisi ayı yog(a)nin(telif riski düzeltildi.) uçan gemisidir. Defalarca kırıp dökmelerine rağmen yarı yolda bırakmamıştır. Mekiğimiz 2. el olarak alınmış olup, 3. el olarak satılmaktadır. Yaklaşık değeri 1$ 'dır. Yedek yakıt tankı ile birlikte(hediyemizdir) + Kdv + uzay vergileri + gıda masrafları + yakıt derken size tam olarak 4.999.999$ 'a patlayacak. Ay'a kadar tam dolu tek depo ile gidebiliyor. Geri dönüş için yedek tankı doldurmayı unutmayın. Olurda unutursanız hiç üzülmeyin! Uzay şartlarına dayanıklı muşamba paraşüt hediye ediyoruz. Bitmedi! Ay'dan basejump yapanlarıda rekorlar kitabına sokuyoruz. Kitaba girmek için yedek tankı doldurmayın! Her neyse çok uzattık. Aramızda 1$ 'ın lafı olmaz. Bedava veriyorum hocam yeter ki kurtarın beni şu vergi canavarından..

Not: Şu an "Ay"dan yazıyorum. Evet Evet! Ödemesi kesinleşmemiş "Ay"dan..

DipNot: Youtube benim devreleri yaktı! Ne hâllere düştüm görün....
Bu GEMİ değil KAYIK yahu.. :D

bende yakında bi el arabası ya da at arabası için tavsiye isterim forumdan :)
malum benim kazanç anca ona yeter :D

bu arada [MENTION=10046]iwocan[/MENTION] hocam sana da şu gemi yakşır bi bak istersen, vergisine yakıtına falan :D
ka-fa-1500_85439.jpg

Araba lafını duyunca bana göndermemi var dedim ama tümünü okuyunca alakası olmadığını anladım :) formda konu açılarak araba alınmaz :)

hocam merhaba bende aşağıdaki vucx89 model trivian gezegeninden aldığım araç var ,ışık hızı mesafelerde oldukça az yakıt tüketiyor ve çok hızlı tavsiye edebilirim. mesela dünya ile orion galaksisi 26.000 ışık yılı olmasına rağmen tam dip gaz vurdunmu 19.000 yıl ışık yılında orion galaksisine gidebiliyorsun. bakımları vs samanyolu çıkışında zorksmorks istasyonunda yapıyorum çok kaliteli.ben ekstradan turbolojik kompressör taktırdım tavsiyemdir.

selamlar.

giris1.jpg

hocam merhaba bende aşağıdaki vucx89 model trivian gezegeninden aldığım araç var ,ışık hızı mesafelerde oldukça az yakıt tüketiyor ve çok hızlı tavsiye edebilirim. mesela dünya ile orion galaksisi 26.000 ışık yılı olmasına rağmen tam dip gaz vurdunmu 19.000 yıl ışık yılında orion galaksisine gidebiliyorsun. bakımları vs samanyolu çıkışında zorksmorks istasyonunda yapıyorum çok kaliteli.ben ekstradan turbolojik kompressör taktırdım tavsiyemdir.

selamlar.

giris1.jpg

bide basıcaksın bunu hafiften, arkasına da "dikkat basık araç" stickerını yapıştırdınmı tamamdır. :D

kimsenin parasında alacağı arabada gözümüz yokta bari gözümüze gözümüze sokmayın ....dışarda zaten her önüne gelen aldığı araba aldığı daire giydiği elbise ayakkabı ile övünüp duruyor....sanki hayatın temeli para ile kurulmuş da parası olmayan cahil beceriksiz fakir aptal muamelesi görüyor 2 sohbetin biri para aldıkları verdikleri

...doğru... para ve ihtiyaçlar bitmez ...herşeyin engüzeli insanlar içinde ...herşeyin de bir adabı var diğer şekli galiba biraz görgüsüzlük oluyor ...biz böyle öğrenmiştik.....

Xk-134 bu model çok iyi hocam otomatik vites kendi park edebiliyor çok iyi tam fiyat performans ürünü :D

youtube sayesinde bukadar başarıyı elde edebilenin karşısında şapkamı cıkartırım. gecen admin 200.000TL araba tavsiyesi sormuştu.
Bu tür başarı konuları tam tersine beni motive ediyor ve sevindiriyor. Demeki kazanılıyormuş demeki başarılabiliyormuş. Demeki borcuda olan parasıda olmiyan bunu başarabilir ve örnek alabilir.
Tam tersine bundan sonra hangi ferrariiyi alim diye konuları bekliyorum :) ne mutlu kazanabilenlere ve bunuda şova dönüştürmeden gösterebilene.

O ogame yokmu gençliğimi gece uykularımı yedi bitirdi saatlerce pc başında kilit yememek için beklerdik ne oyundu be ilk versiyonu bozdukları için birdaha oynamadım

hehehe sen ne diyon, Ben Askere gitmeme 1 gün kala (sene 2005) hala pc başında bu oyunu oynuyordum uyumuşum öğlen giib kalktım filomu vurmuşlar. . İşte o zaman kafaya dank etti. Dedim evet sanırım askere gidiyoruz :D

Mail gelmiş yeni evren açıldı diye. Şeytan dürttü 10 yıl sonra tekrardan girdim, Bağımlı oldum tekrardan, 13 şubattan beri 3 adsense ın para kazanması gitti, üstüne üstlük bide bu oyun varken yeni kanalda yapamadım :D sağlık olsun

Bence isteyen istediği konuyu ahlak çerçeveleri içinde açsın.Zaten hep aynı konular açılıyor farklı konuları açmanın bir sakıncası olduğunu düşünmüyorum.

tamam siz ne isterseniz öyle konular açalım artık heralde en son gelinecek nokta bu olacak

Bence o kadar çok boş konu varken araba konusunun açılması sıkıntı değil. :) Yani millet forumu okumadan etmeden abuk subuk konular açıyor. Onlar dururken araba alacaklara ve tavsiye isteyenlere kızmanın manası yok. :) Mesela ben ev alırsam eğer hayalimdir, burada konusu açıcam. :) İsterlerse show yapmaktan sınırsız banlasınlar.. Hayatım boyunca bir ev almışım bırakında onun showunu yapayım. Yani araba alanda bir hevesle açsın konusunu baksın yorumlara. Bir hayırlı olsun der geçeriz sıkıntı değil yani..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri