5 Dakika önce ban yedim

Arshavin

Kayıtlı Üye
Bu nasıl bir iş ya zaten 2-3 dolar bişey kazanıyordum banladı.
Kanallarda uyarı vb. durum yoktu.

Sayın Kullanıcımız,

Reklamcılık programlarımızla, yayıncıların, reklamverenlerin ve kullanıcıların yarar sağladığı bir çevrimiçi ekosistem oluşturmaya çalışıyoruz. Bu nedenle bazen, kullanıcılara veya reklamverenlere karşı ekosistemin algılanma biçimini olumsuz yönde etkileyebilecek davranışlarda bulunan hesaplara yönelik işlem yapmak zorunda kalıyoruz. Sizin durumunuzda, sitenizde geçersiz etkinlik saptanmış ve hesabınız devre dışı bırakılmıştır.

Bulunduğunuz ihlal hakkında sınırlı miktarda bilgi verebiliyoruz. Bu durumun rahatsız edici olabileceğinin farkındayız. Ancak, kasten ihlalde bulunan kişiler bu bilgileri saptama sistemlerimizi atlatmak için kullanabileceğinden, bu tedbir amaçlı önlemleri aldık.

Bazı durumlarda, yayıncılar, ihlali gidermek için önemli değişiklikler yapabilir ve AdSense program politikalarına (google.com/adsense/policies) uymaya isteklidir. Bu nedenle, size sorunu birlikte çözme fırsatı tanımak üzere bir itiraz süreci sunuyoruz. Size bu süreçte yardımcı olmak için, itirazınızı göndermeden önce incelemeniz amacıyla hesap kapatma konusunda en yaygın nedenleri içeren bir liste hazırladık. Bu listeye http://support.google.com/adsense/bin/answer.py?answer=2660562 adresinden ulaşabilirsiniz. İtirazınızda kapsamlı bir analiz sunduğunuzdan lütfen emin olun. İtirazınızı, https://support.google.com/adsense/bin/request.py?contact_type=appeal_form adresinden gönderebilirsiniz. Ardından, itirazınızla ilgili olarak sizinle iletişime geçeriz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz,
Google AdSense Ekibi

Geçmiş olsun, acaba +16 felan içerik mi vardı :S Bir sorgulayın adsense niye böyle yaptı size yani.

Hocam aykırı bir durum yoktu. Normal haberler vardı. Zaten kanallarımda hiç bir uyarı felan yok hala aktif. Sadece adsense sorun çıkardı.

" sitenizde geçersiz etkinlik saptanmış ve hesabınız devre dışı bırakılmıştır. "

Emin değilim ama geçersiz tıklamadan bahsediyor olabilir. Sen yapmışsındır yada başkası yapmıştır olabilir.

Reklamlara yonlendirmek amacli yazilan yazi ?
Reklamlara Tiklanmak zorunda birakilan icerikler ?
Istesekde istemesekte reklamlara tiklanmak ?
Sizin yada bir baskasinin yani ayni ip den defalarca tiklanmasi ?

Bunlardan biri olmustur sitenizina dini verebilirmisiniz icerigine bakalim bir ?

Arkadaşlar reklama tıklamadım veya tıklatmaya yönelik bişeyde yok. Site değil zaten kanal , yazdığım gibi sadece güncel haberleri yayınlıyorum. İngilizce haberler.

yav kardeşim nedir bu adsensenin yaptıgı gider autosurf kullanan adamı banlamaz şerefiyle para kazannan adamı banlar

yanlış anlamayın ilk başladıgımda autosurf kullandım sonradan bıraktım kullanamyı ama ne ban attılar bana nede başka bişey adsense kafasına göre mi ban atıyor bu millete

Sağolun hocam.

Şuan aklıma gelen daha önce sitemde kullandıgım ve banlandıgım hesapta benım adımaydı o yüzden isimden dolayı banlamış olabilir. Fakat bu nasıl bir anlayış, youtube ile ne alakası var. Zaten illegal bir durum var ise youtube uyarı yapıyor. Kanallarda sorun yokken ne diye ban yiyoruz.

yeni adsense inde aynı isimdeyse veya banlandığın hesap kısa süre önce banlanmışsa ve yeni hesabı aynı bilgisayardan kullanıyorsan o yüzden banlanmıştır.

Geçmiş olsun hocam.

Edit: Son mesajını şimdi gördüm. Sebebi daha önce banlanmış olman. 1 kere banlandın mı hiç kaçarın yok hocam. Öyle yada böyle yakalar banlar. Başka bir isime alacaksın.

yeni adsense inde aynı isimdeyse veya banlandığın hesap kısa süre önce banlanmışsa ve yeni hesabı aynı bilgisayardan kullanıyorsan o yüzden banlanmıştır.

Geçmiş olsun hocam.

Edit: Son mesajını şimdi gördüm. Sebebi daha önce banlanmış olman. 1 kere banlandın mı hiç kaçarın yok hocam. Öyle yada böyle yakalar banlar. Başka bir isime alacaksın.

Peki ben başka isimle alsam adres aynı diye yine sorun çıkarır mı?

Peki ben başka isimle alsam adres aynı diye yine sorun çıkarır mı?

hocam okadarını denemedim malesef. yan komşunun adresini ver ona haber verirsin o şekilde teslim alırsın pinini. yada pini girilmiş bi adsense bul. o şekilde daha basit olur.

Neyse başka adres denedim nolur nolmaz diye. Teşekkürler.

Adsense hesabına bağlı olan tüm hesaplarım para kazanma kısmı kırmızı ve devre dışı oldu diye görünüyor. Simdi bu emeklerim boşa mı gitti?

1 kanalımı adsensem kapandığında hemen ilişkisini kaldırmıştım o adsense ile o sağlam duruyor. Aklınızda bulunsun. Adsenseniz ban yerse ilişkili olan kanallarınızı hemen ayırın o adsense hesabından...

Adsense hesabına bağlı olan tüm hesaplarım para kazanma kısmı kırmızı ve devre dışı oldu diye görünüyor. Simdi bu emeklerim boşa mı gitti?

Merhaba kardeşim öncelikle geçmiş olsun banlanmanın sebebine gelince daha önce yine banlanmışsın galiba adsensede banlanan kullanıcıların girdiği ipler sistem havuzuna düşüyor ve kara listeye alınıyor. Sen kendi kullandığın internet ve bilgisayar üzerinden istediğin kadar hesap aç yine banlanır isimden kaynaklı bir sorun deil bu örneğin ahmet kaya isim bir kullanıcı var isim ve soyisim benzerliği olan birisi artık adsense alamayacak anlamına mı geliyor? Böyle saçma bişey olmaz. Kısacası modem değişecek ve bilgisayarın değişicek o zaman alırsın sorun çıkmaz ve yeni hesap açtın adsense hesabını daha önce kullandığın internet bağlantısıyla paneline bakma bende yaşadım aynı şeyi onun için internet sağlayıcımı değiştirdim ve forumlarda yazarlar adsense hesabını şu kadar fiyata açarız diye asla ve asla inanma açılıyor 1 hafta geçmeden tekrar ban sebepsiz çünkü yine aynı internet bağlantısıdır. İyi Kazançlar kardeşim..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri